• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Iletini okuyunca buna benzer bende bir rüya görmüştüm.. o zamanlar bebek düşünmüyorduk ama hamile olduğumu sonra karnımda hafif acı hissettiğimi o Acının sezeryan dikişleri OLDUĞUNU gördüm Yanımdaki Kadınlara serzenişte bulunuyordum beni niye sezeryan yaptınız ben normal istiyordum diye .. Içlerinden biri "" sızlanmayı bırak kızının yanına git bak ne güzel bir Kızın bir Yaren'in oldu dediler "" şimdi 26 haftalık hamileyim geçen temmuzda tüp bebk yaptırdık şükür tuttu ..ve bir kızım olacak isim düşünüyoruz acaba bu isim bir mesaj gibimiydi 4 yıl Öncesinde gördüğüm bir rüya !!!
Olabilir canım yaren ismi güzeldir istersen koyabilirsin...bende mart annesi olacaktım ama benimki 10.haftada düştü...allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin..

Sakin kafayla düşündüm ve olumsuzluklarımı netten baya okudum dünden beri.. Bahsetmiştim yumurta gelişmediğinden tedavim iptal oldu. Gıttıgım dr prof ve dısarıdan bırı tutsa hastanede devam edecektık ama o bır yıl evvelki testlerimle beni değerlendirdi. Hatta dedim ki 1 yıl uzun bir zaman yeniden yapalım gerek yok dedi. Eşimin testi bile bir yıl evvelinin ama gerek duymadı. Hatta dedim ki ya eşimden sperm bulunmazsa o gün ne yaparız diye, birşey olmaz olmaz dedi geçiştirdi.. Amh testi varmış mesela yeni duydum bunu bilmiyordum bile!! İğneler desen ilki 20:00 gibi yapıldı 2. 18:00 gibi. Hatta bunu da söyledim saatler önemliymiş araştırdım dedim olmaz olmaz dedi çevirdi. Ya bir de aşılama yapalım demiyor mu ? Eşimde zaten hareket sorunu var başında hiç önermeyen doktor aşılama meraklısı çıktı. İstemedim ben de... Kısaca kızlar ince elemeli bu işlerde , bir daha ki denemem çok daha düzgün biriyle devam edeceğim . Ve bilgi birikimim olarak daha da donanımlı olacağım ... Belki ilkokul ortaokul ya da lise mezunu olan arkadaşlar var aramızda ama çoğu kişiden bu konuda daha donanımlı sağolsunlar. Allah büyük sonumuz güzel olsun inşallah. Hem ben de daha iyiyim ve iyi de olacağım. Yarın var mı yok mu meçhulken hayatımda geleceği düşünmeyeceğim bir süre..tabi başarabilirsem... Yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...

Sakin kafayla düşündüm ve olumsuzluklarımı netten baya okudum dünden beri.. Bahsetmiştim yumurta gelişmediğinden tedavim iptal oldu. Gıttıgım dr prof ve dısarıdan bırı tutsa hastanede devam edecektık ama o bır yıl evvelki testlerimle beni değerlendirdi. Hatta dedim ki 1 yıl uzun bir zaman yeniden yapalım gerek yok dedi. Eşimin testi bile bir yıl evvelinin ama gerek duymadı. Hatta dedim ki ya eşimden sperm bulunmazsa o gün ne yaparız diye, birşey olmaz olmaz dedi geçiştirdi.. Amh testi varmış mesela yeni duydum bunu bilmiyordum bile!! İğneler desen ilki 20:00 gibi yapıldı 2. 18:00 gibi. Hatta bunu da söyledim saatler önemliymiş araştırdım dedim olmaz olmaz dedi çevirdi. Ya bir de aşılama yapalım demiyor mu ? Eşimde zaten hareket sorunu var başında hiç önermeyen doktor aşılama meraklısı çıktı. İstemedim ben de... Kısaca kızlar ince elemeli bu işlerde , bir daha ki denemem çok daha düzgün biriyle devam edeceğim . Ve bilgi birikimim olarak daha da donanımlı olacağım ... Belki ilkokul ortaokul ya da lise mezunu olan arkadaşlar var aramızda ama çoğu kişiden bu konuda daha donanımlı sağolsunlar. Allah büyük sonumuz güzel olsun inşallah. Hem ben de daha iyiyim ve iyi de olacağım. Yarın var mı yok mu meçhulken hayatımda geleceği düşünmeyeceğim bir süre..tabi başarabilirsem... Yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...
Çok güzel canım doğru karalar almış sin hakında hayırlısı olsun

EVLAT
Sen olmasan ben uykunun kıymetini anlayamayacaktım, sen olmasan ben karşılıksız sevgi nedir bilemeyecektim. Sen olmasan ben hem yemek, hem ütü, hem süpürgeyi aynı anda yapabileceğimi farketmeyecektim. Sen olmasan ben senin için minicik kıyafetler seçmenin beni dinlendirdiğini anlayamayacaktım. Sen olmasan ben 2 metrelik balkonu organik tarım alanına çevirmeye çalışmayacaktım. Sen olmasan ben tüm çocukları kucaklamaya uğraşmayacaktım. Sen olmasan ben muhtaçlığı öğrenemeyecektim. Sen olmasan ben bu kadar çizgi film karakterini aklımda tutabileceğimi bilemeyecektim. Sen olmasan ben ninni besteleyebileceğimi keşfetmeyecektim. Sen olmasan ben sen biraz daha gül diye yolda maymunluk yapmanın tuhaf birşey olmadığını anlayamayacaktım. Kısacası EVLAT'ım sen olmasan ben, beni tanıyamayacakmışım.

günaydın kızlarrrrrr :)
güldenden yeni haber var mı? ne olmuş 14 embriyodan sonra :) girmiyor herhalde :) allahım hayırlısı ile güzel sonuçlar nasip etsin inşallah :)

günaydın kızlarrrrrr :)
güldenden yeni haber var mı? ne olmuş 14 embriyodan sonra :) girmiyor herhalde :) allahım hayırlısı ile güzel sonuçlar nasip etsin inşallah :)
Yok canım yeniden yazmadı sanırım bende merak ettim

Amh testi pahalı mı kızlar
Her hastanede yapar mı
Ve adet halinde mi olur.
Ve son olarak düzenli adet gören ve fshsi normal çıkan bir kadında amh anormal olabilir mi

Amh testi pahalı mı kızlar
Her hastanede yapar mı
Ve adet halinde mi olur.
Ve son olarak düzenli adet gören ve fshsi normal çıkan bir kadında amh anormal olabilir mi
canım amh testini her has yapmıyor araştırma has yapıyor eğer yapan devlet ünverste has bulursan (olduğun yerde varsa ) hiç ücret ödemezsin özel labratuvarlarda 150 ila 200 tl arasında yapılıyor (düzende labratuvarında yapılıyor )zamanı önemli değil adetle ilgisi yok evet olabilir canım

Sağolas
canım amh testini her has yapmıyor araştırma has yapıyor eğer yapan devlet ünverste has bulursan (olduğun yerde varsa ) hiç ücret ödemezsin özel labratuvarlarda 150 ila 200 tl arasında yapılıyor (düzende labratuvarında yapılıyor )zamanı önemli değil adetle ilgisi yok evet olabilir canım
Sağolasın canım

arkadaşlar merhabalar 3 tüp bebekten sonra dün doğal yollardan hamile olduğumu öğrendim.allah mucizemizi verdi.herşeyin zamanı var ama sabırsızız ne yazık ki.Allah isteyen herkese nasip etsin...
senin adına çoo...k sevindim canım:) Allahım sağ sağlım kucagına almayı nasip ettin :) :) :)

Back