• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızçelerim tek tek alıntı yapamıyorum zamanım kısıtlı ama okudum yazdıklarınızı hepinize çok teşekkür ediyorum..Bugün embriyolardan haber gelmeyecek açıp bakılmayacak 4.gün...5.gün yani yarın cgh ye kaçı gidecek onu haber verecekler...Tamamı cgh ye gitse ve tamamı sağlam çıksa ne güzel olur:KK68:
yarın güzel haberler al işlh hepside geçecek alalh nasip ederse ve mutlu sona az kaldı.......

Kızçelerim tek tek alıntı yapamıyorum zamanım kısıtlı ama okudum yazdıklarınızı hepinize çok teşekkür ediyorum..Bugün embriyolardan haber gelmeyecek açıp bakılmayacak 4.gün...5.gün yani yarın cgh ye kaçı gidecek onu haber verecekler...Tamamı cgh ye gitse ve tamamı sağlam çıksa ne güzel olur:KK68:

inşallah canım inşallah tamamı sağlam olur:nazar::KK46::KK46:. aklımız sende valla :KK17:
güzel haberlerini aldıkça seviniyorum daha da güzelleri gelecek inanıyorum Allah ın izniyle
kendine çoook iyi bak :KK19:

Kızlar selam nasılsınız bakalım?
Geçen gün yine doktordaydım... Kanama alanı çok şükür büyümemiş dikkat etmek şartıyla ev oturmalarına gidebilirsin dedi ve yılbaşı programı yapabildik :KK9:
Bebiş tam 2 kilo :KK66: 41 cm :) :KK6:
32. haftadayız inşallah 38'e kadar dayanır...
Hastane odası için siparişler vermeye başladım ve ne olur ne olmaz diye hastane çantalarımızı hazırladık:KK51::KK51:
İnşallahhhh oğluş zamanında gelir de bunların hepsine değer
Canım arkadaşlarım benden haberler bu kadar... Güldenim için çok iyi şeyler hissediyorum olacak bu sefer :KK66:
Eeee sizlerden naber?
Allahım en kısa zamanda hepinizin kucağını doldursun kader arkadaşlarım:KK15::KK15:

canım yani aslında tedvaiye 3 . gün abşlanıyor ya 5 7 gün her ne ise kanamanın bitmiş olması lazım ama devam ediyorsada ilaç bırakılır diye biliyorum kanama varken aşılama yapılmaz yapılsada sonuç alınmaz diye biliyorum ama bunlar benimbildiklerim sen dr konuş sor eğerki gerek görürsen şikayetinide yaparsın ama öncesinde dr konuş
caım şimdi eve geldim yapıldı aşılamam doktor herhangi bi sorun olmaz kanamalıykende aşılama yapılır dedi zaten azalmış kanaman bişey olmaz dedi.zaten olursa siz düşünün dedimm .birsxz tartıştık...sabah 7 den akşam 4 e kadar beklettiler bizi spermler kimbilir ne hale gelmiştir.tutmıyucak olmıycak biliyorum .1 dk sürmedi bile enjektötr vardı elinde fıslattı gitti 5 dk yat kalkma sonra kalk tamam bititi dedi hiç bişi anlamadımmmm :(ağlıyorum şuan sinirden

merhaba arkadaşlar bende estrofem kullanmaya başladım inşaallah herşey yolunda gider ALLAHIM hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı bebelerle doldursun ocak 5 inde kontrolum var RABBİM yardımcımız olsun

caım şimdi eve geldim yapıldı aşılamam doktor herhangi bi sorun olmaz kanamalıykende aşılama yapılır dedi zaten azalmış kanaman bişey olmaz dedi.zaten olursa siz düşünün dedimm .birsxz tartıştık...sabah 7 den akşam 4 e kadar beklettiler bizi spermler kimbilir ne hale gelmiştir.tutmıyucak olmıycak biliyorum .1 dk sürmedi bile enjektötr vardı elinde fıslattı gitti 5 dk yat kalkma sonra kalk tamam bititi dedi hiç bişi anlamadımmmm :KK43:ağlıyorum şuan sinirden
kuzum yapılcak bir şey aşılama yapılmuş zaten test gününü bekleyeceksin sıkma canını

Kızlar selam nasılsınız bakalım?
Geçen gün yine doktordaydım... Kanama alanı çok şükür büyümemiş dikkat etmek şartıyla ev oturmalarına gidebilirsin dedi ve yılbaşı programı yapabildik :KK9:
Bebiş tam 2 kilo :KK66: 41 cm :) :KK6:
32. haftadayız inşallah 38'e kadar dayanır...
Hastane odası için siparişler vermeye başladım ve ne olur ne olmaz diye hastane çantalarımızı hazırladık:KK51::KK51:
İnşallahhhh oğluş zamanında gelir de bunların hepsine değer
Canım arkadaşlarım benden haberler bu kadar... Güldenim için çok iyi şeyler hissediyorum olacak bu sefer :KK66:
Eeee sizlerden naber?
Allahım en kısa zamanda hepinizin kucağını doldursun kader arkadaşlarım:KK15::KK15:
kuzu çok sevin bebeğinin iyi olmasına inşş zamanında gelecek sıpacık merak etme sen bu iltini okurken kardeşim yanımdaydı seninle aynı günlerde devam ediyor gebeliği inşş kardeşimde 14 subatta doğurmak istiyor (tabiki 10 yıldan sonra gelen bebek sezeryan olacak )dr da uygun görürse zaten norma doğumunada 20 subat demişti dr

Portakales cnm bn aysemdurum51 hatrlarsin bnm de bugun tedawimin ilk gunu yeni geldim ewe bahceciden guwenc beyle dewam ediosun dimi? Donmuslarla mi dewam ediosun tatlim? Neler werdi? Bna sadece elevit ve estrofem werdi .

Canim selamm
Ben güvençle devam etmiyorum anadolu hast. Aydin Arıcı ile devam ediyoreum:)
Donmusum yok.
Elevit bende de var. Ilacim puregon bu sefer:) hakkimizda hayirlisi olsun. Yolumuz açik olsun tatlim

Canim selamm
Ben güvençle devam etmiyorum anadolu hast. Aydin Arıcı ile devam ediyoreum:)
Donmusum yok.
Elevit bende de var. Ilacim puregon bu sefer:) hakkimizda hayirlisi olsun. Yolumuz açik olsun tatlim
Ozel olmiycaksa neden biraktin cnm guwenc beyi? Hayrlisi olsuncnm hakkinda ins iyi olck bu denemede ins ♥♥♥ :)

Kizlar aldim ilaclari saat 21:00 igne saati cumlemize hayirli ugurlu olsun diyerekten igneyi yapacagim..
Tedaviye baslayalnlarin ve baslamak uzere olanlara rabbim tedavilerini onlara vesile kilsin. Yapmayacsk veya yapamayacak olanlarada tez vakit normal yollardan anne olmayi hepemize 2015 de dogum yapmayi ama muhakkak hamile olmayi nasip etsinnn.
Amin. Amin.amin.

Kizlar selam.. bu ay tup bebek yaptiracagiz ilk defa. Daha once asilama da yapmadik, dr um direkt tup bebek dedi. Kan degerlerim tiroit,seker ,prolaktin vs hepsi normal cikti. (D vitamini biraz eksik cikti hap kullancam simdi.)Hsg de temiz,tupler acik.. yumurtlama sorunum vardi klomen le buyudu ve catladi da kist de olmadi baktirdim.. esim de morfoloji 1 cikti diger degerleri cok iyi. Ama neden olmuyor anlamadim ;( dr um morfoloji 1 olanlara tup bebek onerilir dedi,ama esimin gittigi urolog da okdr sorun yaratmaz ,hamilelikte tek yumurta tek sperm yeterlidir kaldiki sizin sayi,hiz,sureniz cok iyi demis okdr spermin %1 inden 1 tanesi mutlaka tutardi demis. Ben simdi nasi bi yol izleyeyim acaba ;(
Istanbulda iyidir dediginiz tup bebek merkezi varmi? Para almak icin cok oyaliyorlar diye duydum varmi fikri olan,bu surecte yapabilecegim birsey?

Ozel olmiycaksa neden biraktin cnm guwenc beyi? Hayrlisi olsuncnm hakkinda ins iyi olck bu denemede ins ♥♥♥ :)

Canim bu 3.denemem. ilkini güvençte yaptirmistim. 2.sini alman hast. O yuzden cok oluyor:) bi nedeni aslinda yok canim.. 2.sini orda yaptirmadim o kadar param yoktu ama 3.su icin oraya tekrar gidecektim oncesi bi Aydin bey ile goruselim dedik. Sonra Aydin beyin bize uygulamak istedigi tedavi sureci daha cok aklimiza yatti e fiyatta daha uygun oldu... oyle oluverdi canim. Ama emin ellerdesin suphen olmasin. Icini rahat tut.. bol bol elini rahmine koy ve bebegini dusle hamile oldugunu dusun. Rahmine onu sevdigini ve hamile olmaya hazir oldugunu soyle tatlimm. Telkinler ise yarayacsktir.. insallah guxel haberlerini aliriz.

Kizlar selam.. bu ay tup bebek yaptiracagiz ilk defa. Daha once asilama da yapmadik, dr um direkt tup bebek dedi. Kan degerlerim tiroit,seker ,prolaktin vs hepsi normal cikti. (D vitamini biraz eksik cikti hap kullancam simdi.)Hsg de temiz,tupler acik.. yumurtlama sorunum vardi klomen le buyudu ve catladi da kist de olmadi baktirdim.. esim de morfoloji 1 cikti diger degerleri cok iyi. Ama neden olmuyor anlamadim ;( dr um morfoloji 1 olanlara tup bebek onerilir dedi,ama esimin gittigi urolog da okdr sorun yaratmaz ,hamilelikte tek yumurta tek sperm yeterlidir kaldiki sizin sayi,hiz,sureniz cok iyi demis okdr spermin %1 inden 1 tanesi mutlaka tutardi demis. Ben simdi nasi bi yol izleyeyim acaba ;(
Istanbulda iyidir dediginiz tup bebek merkezi varmi? Para almak icin cok oyaliyorlar diye duydum varmi fikri olan,bu surecte yapabilecegim birsey?

merhaba canım kaç süredir çocuk deniyorsunuz?
yaşınız kaç?

arkadaşlar merhabalar 3 tüp bebekten sonra dün doğal yollardan hamile olduğumu öğrendim.allah mucizemizi verdi.herşeyin zamanı var ama sabırsızız ne yazık ki.Allah isteyen herkese nasip etsin...
Ay canım gözün Aydın, sizde sorun neydi? Ah gerçekten bir mucize bu...

Ay canım gözün Aydın, sizde sorun neydi? Ah gerçekten bir mucize bu...
Kiizzz allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin, nerde yaptirdiniz? Hangi tahlilleri oldun, neyin tam olmasi gerekiyor? Bende ocak da yaptiracagim da acaba diyorum dr umun ihmal ettigi bisey mi var

Back