• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim bu 3.denemem. ilkini güvençte yaptirmistim. 2.sini alman hast. O yuzden cok oluyor:) bi nedeni aslinda yok canim.. 2.sini orda yaptirmadim o kadar param yoktu ama 3.su icin oraya tekrar gidecektim oncesi bi Aydin bey ile goruselim dedik. Sonra Aydin beyin bize uygulamak istedigi tedavi sureci daha cok aklimiza yatti e fiyatta daha uygun oldu... oyle oluverdi canim. Ama emin ellerdesin suphen olmasin. Icini rahat tut.. bol bol elini rahmine koy ve bebegini dusle hamile oldugunu dusun. Rahmine onu sevdigini ve hamile olmaya hazir oldugunu soyle tatlimm. Telkinler ise yarayacsktir.. insallah guxel haberlerini aliriz.
Cnm beraberce kalalim ins hamile ♥

Yas 28 olcak, 3 yildir ewliyim 4 aydir klomen tedawisi gordum ama olmuyor;(

canım önce mutsuz olmak ıcın bu konuda daha cok gencsın..
cok zamanda olmamıs anladıgım kadarıyla normal yolla hamıle kalamaman.
Dr.lar için 1 sene içinde normal yolla gebe kalamayınca hopp tüp bebek diyorlar. Ama herkesin öyle değil ki...
kafana cok takmamanı öneririm.. önce biraz normal yolla şu şekilde deneyin.. mesela eşin proxeed kullansın günde 2 defa..
muhakkak iyi gelecektir. eve çocugunuz olmuyor algısını unutun. bir şey düşünmemeye çalışın. Yok illa düşüneceğim diyorsanız :) olumlu düşünün. bıraz meditasyon yap.. Daha öncede yazmıstım kendini hamile olarak düşün.. hayal kur tıpkı çocuklugundakı gibi.. bol bol seviş mesela ama bunun tarıhını gününü tutma... kendine bi zaman koy mesela hazıran o zmana kadar tadını cıkar. ama yok ben illa tüp yapıcam dersen sana onunda seçeneklerini sunarız elbet..
ama benım onerım sonuna kadar normal hamıle kalman ıcın cabalaman olur

Kızlar bende 1 ay önce verdiğim kan sonuçlarımı aldım kansızlık çıkti haliyle onca düşük kanama falan...demir eksikliğim var hap verdi...kan pıhtılaşmasından pek bişey çıkmadı..yeni testler verdi..özellikle düşük yapanlar içinmiş netten baktımda...düzen labaratuarı denen bir yer varmış özel labaratuar orda yaptır dedi orayla anlaşmalı bir yer bulup yaptırabilirsinde dedi...ve bu aralar gebe kalma dedi...allahım diyorum istedim istedim hep düştü olmadı...şimdi yapma diyolar ya aksi gibi gebe kalmayayımda...eşim hap falan yutturmaz o korur muhakkakta...testleri yazayım belki sizlerde doktora sorarsınız...düşük yapan kızçelerim....anti kardiyopilin antikor ıgG anti kardiyopilin antikor ıgM anti beta2 glikoprotein I ıgG anti beta2 glikoprotein I ıgM

Kızlar bende 1 ay önce verdiğim kan sonuçlarımı aldım kansızlık çıkti haliyle onca düşük kanama falan...demir eksikliğim var hap verdi...kan pıhtılaşmasından pek bişey çıkmadı..yeni testler verdi..özellikle düşük yapanlar içinmiş netten baktımda...düzen labaratuarı denen bir yer varmış özel labaratuar orda yaptır dedi orayla anlaşmalı bir yer bulup yaptırabilirsinde dedi...ve bu aralar gebe kalma dedi...allahım diyorum istedim istedim hep düştü olmadı...şimdi yapma diyolar ya aksi gibi gebe kalmayayımda...eşim hap falan yutturmaz o korur muhakkakta...testleri yazayım belki sizlerde doktora sorarsınız...düşük yapan kızçelerim....anti kardiyopilin antikor ıgG anti kardiyopilin antikor ıgM anti beta2 glikoprotein I ıgG anti beta2 glikoprotein I ıgM

Gecmis olsun canim

canım bu testler genetik değilmi eşin ve senden istendi dimi

canım bu testler genetik değilmi eşin ve senden istendi dimi
Şimdilik sadece benden istendi canım..kromozomlarımız da sorun yok.benim 3.düsük olunca pıhtılaşma falan bakıldı şimdi bağışıklık sistemime bakılcak sanırım..bu yazdıklarımın tekrarlayan düşükle alakasına...bakalım ona göre tedavisi oluyomuş sanırım...

Şimdilik sadece benden istendi canım..kromozomlarımız da sorun yok.benim 3.düsük olunca pıhtılaşma falan bakıldı şimdi bağışıklık sistemime bakılcak sanırım..bu yazdıklarımın tekrarlayan düşükle alakasına...bakalım ona göre tedavisi oluyomuş sanırım...
anladım benimde hep tedavimde hamile kalıyorum keseyi görmeden kan değerim düşüyor kanda eşile ben genetik test yapıldı kromozon cok şükür birsey yok 3 donmuş embriyom var doktor embriyoların genetik tarama yapalım diyor senin gibi bag
Benimde tedavilerimde kanda pozitif goruyorum ama keseyi gormeden dusuyor gecen hafta 4. Denemem dustu simdi adetliyim yazin esimle kanda genetik testler yapildi sorunumuz yok cikti cok sukur histeroskopi oldum ondada problem yok ama senden istedikleri bagisiklilik istemedi doktor 3 donmusum var doktor embriyolarin genetik arastirmasini yapalim diyor senden istenilenden neden benden istemiyorlar

canım bu tahliler ne için dedi sana doktor ve devlet hastanesinde yapılıyormu özede pahalımıdır acaba bilgin varmı

anladım benimde hep tedavimde hamile kalıyorum keseyi görmeden kan değerim düşüyor kanda eşile ben genetik test yapıldı kromozon cok şükür birsey yok 3 donmuş embriyom var doktor embriyoların genetik tarama yapalım diyor senin gibi bag

Benimde tedavilerimde kanda pozitif goruyorum ama keseyi gormeden dusuyor gecen hafta 4. Denemem dustu simdi adetliyim yazin esimle kanda genetik testler yapildi sorunumuz yok cikti cok sukur histeroskopi oldum ondada problem yok ama senden istedikleri bagisiklilik istemedi doktor 3 donmusum var doktor embriyolarin genetik arastirmasini yapalim diyor senden istenilenden neden benden istemiyorlar
Bende 2014 ocakta histeroskopi oldum rahim yapışıktı dendi..nisanda tüp yaptık olmadı..haziranda son adetimi oldum hamile kalmıştım ama ağustosta düştü ramazan bayramından sonra kürtajda oldum patoloji temiz çıktı...kan pıhtılaşmam var ama ona baktılar şimdi onla ilgili değil dendi..şimdilik bunları istediler bakalım istanbulda düzen labaratuvarı varmış özel yaptırcam bakalım...istiyosan sende yaptır..bağışıklıkla ilgili sanırım tam bebek anneye yerleşeceği zaman bunlarda sorun varsa düşük oluyomuş..azcık baktım internettende...

canım bu tahliler ne için dedi sana doktor ve devlet hastanesinde yapılıyormu özede pahalımıdır acaba bilgin varmı
Valla bende sorucam bakalım burlarda devlette oluyomu diye..burdaki fakülteyede sorcam...ama bayan doktor özel bir labaratuvar dedi bana adı düzen.bu testler immünoloji diye bir bölümün alt testleri...bağışıklık sistemi bildiğimiz dilde..3.düşük olunca artık baksınlar bir zahmet...

Valla bende sorucam bakalım burlarda devlette oluyomu diye..burdaki fakülteyede sorcam...ama bayan doktor özel bir labaratuvar dedi bana adı düzen.bu testler immünoloji diye bir bölümün alt testleri...bağışıklık sistemi bildiğimiz dilde..3.düşük olunca artık baksınlar bir zahmet...
ya öğrenince banada yazarmısın buraya doktora bende soruyum bakalım 16 ocak gidicem ama o güne kadar yaptırırsan bilgi verirsen sevinirim

Canım oluyor bendede çok yumurta vardı ve sadece 1 tane gelişiyordu herkesten çok igne kullanıyordum ama büyümüyordu ve şuanda kızımı ayagımda sallıyom tedavisiz mucizem geldi

Kızlar selam nasılsınız bakalım?
Geçen gün yine doktordaydım... Kanama alanı çok şükür büyümemiş dikkat etmek şartıyla ev oturmalarına gidebilirsin dedi ve yılbaşı programı yapabildik :KK9:
Bebiş tam 2 kilo :KK66: 41 cm :) :KK6:
32. haftadayız inşallah 38'e kadar dayanır...
Hastane odası için siparişler vermeye başladım ve ne olur ne olmaz diye hastane çantalarımızı hazırladık:KK51::KK51:
İnşallahhhh oğluş zamanında gelir de bunların hepsine değer
Canım arkadaşlarım benden haberler bu kadar... Güldenim için çok iyi şeyler hissediyorum olacak bu sefer :KK66:
Eeee sizlerden naber?
Allahım en kısa zamanda hepinizin kucağını doldursun kader arkadaşlarım:KK15::KK15:
Canım bende bu tedavide embriyoyu dondurup iki ay sonra transfer yaptırmak istiyorum. Seninkide dondurulmuştu tedaviydi değil mi? Rahim dinlenmiş filan oluyor ya ne bileyim öyle düşündüm bu sefer

sağol canım inşallah... Belki beraber olur :))

Canım aradım sabah.. Önemli değil olup olmamanız dediler. verdikleri ilac bittikten 4 gün sonra başlanıyormuş tedaviye canım zaten... O yüzden kesin ilk günüm tedavimin :)
evet canm bnde adet olmadan başladm senn gibi tedaviye basladm ertesi gunu olmustum:) bizde inşallah subatta başlıcaz canm donmuslarla bakalm ksmet:)

Kızçelerim tek tek alıntı yapamıyorum zamanım kısıtlı ama okudum yazdıklarınızı hepinize çok teşekkür ediyorum..Bugün embriyolardan haber gelmeyecek açıp bakılmayacak 4.gün...5.gün yani yarın cgh ye kaçı gidecek onu haber verecekler...Tamamı cgh ye gitse ve tamamı sağlam çıksa ne güzel olur:KK68:

inşallah herşey güzel gönlünden geçtiği gibi olur

97d8a5445f01.gif

Back