• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar merhabalar 3 tüp bebekten sonra dün doğal yollardan hamile olduğumu öğrendim.allah mucizemizi verdi.herşeyin zamanı var ama sabırsızız ne yazık ki.Allah isteyen herkese nasip etsin...
Canim gozun aydin bende gecen hafta degerim dustu olmadi yine 4.denememdi senin sorunun neydi

EVLAT
Sen olmasan ben uykunun kıymetini anlayamayacaktım, sen olmasan ben karşılıksız sevgi nedir bilemeyecektim. Sen olmasan ben hem yemek, hem ütü, hem süpürgeyi aynı anda yapabileceğimi farketmeyecektim. Sen olmasan ben senin için minicik kıyafetler seçmenin beni dinlendirdiğini anlayamayacaktım. Sen olmasan ben 2 metrelik balkonu organik tarım alanına çevirmeye çalışmayacaktım. Sen olmasan ben tüm çocukları kucaklamaya uğraşmayacaktım. Sen olmasan ben muhtaçlığı öğrenemeyecektim. Sen olmasan ben bu kadar çizgi film karakterini aklımda tutabileceğimi bilemeyecektim. Sen olmasan ben ninni besteleyebileceğimi keşfetmeyecektim. Sen olmasan ben sen biraz daha gül diye yolda maymunluk yapmanın tuhaf birşey olmadığını anlayamayacaktım. Kısacası EVLAT'ım sen olmasan ben, beni tanıyamayacakmışım.
Nasil guzel bi yazi...

arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin

arkadaşlar merhabalar 3 tüp bebekten sonra dün doğal yollardan hamile olduğumu öğrendim.allah mucizemizi verdi.herşeyin zamanı var ama sabırsızız ne yazık ki.Allah isteyen herkese nasip etsin...
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin mucizen

arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin
Canım Senin Dr öncesinde muayenede bir şey demedimi benim bildiğim boyle bir durumda aşılama yapılmaz ama yinede Dr konuş

Canım Senin Dr öncesinde muayenede bir şey demedimi benim bildiğim boyle bir durumda aşılama yapılmaz ama yinede Dr konuş

ya canım valla doktor öğrenci zaten devlet hastanesinde yaptırcam malum zaten biliyorsunuzdur az çok....baktı o günde vardı kanamam zaten azda olsa dediki cumartesi gece 12 de çatlatma iğneni vurul pazartesi aşılamanı yapıcaz yumurtların büyümüş dedi....yani şaun tek bi nebze olsun umut bağladığım şey kanamam yoğun değil sabaha kadar biticekmi acaba diye düşünüyorum tek olumlu düşüncem bu yoksa .yanlış bi işlem yapılıyor bunun farkına vardım yani ne yazıkki:(

ya canım valla doktor öğrenci zaten devlet hastanesinde yaptırcam malum zaten biliyorsunuzdur az çok....baktı o günde vardı kanamam zaten azda olsa dediki cumartesi gece 12 de çatlatma iğneni vurul pazartesi aşılamanı yapıcaz yumurtların büyümüş dedi....yani şaun tek bi nebze olsun umut bağladığım şey kanamam yoğun değil sabaha kadar biticekmi acaba diye düşünüyorum tek olumlu düşüncem bu yoksa .yanlış bi işlem yapılıyor bunun farkına vardım yani ne yazıkki:KK43:
Cannim yine söylüyorum benim bildiğim kadarıyla olmaz ama Dr ne diyecek yarın bak

yarın zaten direk ilk işim başhekime şikayet etmek olucak doktoru
canım yani aslında tedvaiye 3 . gün abşlanıyor ya 5 7 gün her ne ise kanamanın bitmiş olması lazım ama devam ediyorsada ilaç bırakılır diye biliyorum kanama varken aşılama yapılmaz yapılsada sonuç alınmaz diye biliyorum ama bunlar benimbildiklerim sen dr konuş sor eğerki gerek görürsen şikayetinide yaparsın ama öncesinde dr konuş

Amh testi pahalı mı kızlar
Her hastanede yapar mı
Ve adet halinde mi olur.
Ve son olarak düzenli adet gören ve fshsi normal çıkan bir kadında amh anormal olabilir mi
canım biz amh için para vermedik direkt 2. veya 3. gün kan alınıp hormonlara bakılıyor :) canım fsh iyiyse amh kötü olmaz diye biliyorum ayrıca utlrasonda yumi sayın az değilse 2. 3. gün gibi hiç gerek görmiyor drlar amh testine :)

Yazıp kaçıyorum...
Embriyolarımın tamamı 5.güne gidiyor.
Bugün 3.gün gayet güzellermiş kuzucuklarım...
canımmmmmmm maşallahhhhh :):nazar::nazar::nazar::nazar: hep böyle güzel giderrrrrrrr inşallah sonunda da :anneadayı: böylee olasıııııııınn :)

canım kanama varsa ben de olmaz diye biliyorum yarın bir drunla görüş aslında kanamanın kesilmesi gerekti hep böyle uzun sürer mi adetin yoksa bu ay mı böyle oldu?

Amh testi pahalı mı kızlar
Her hastanede yapar mı
Ve adet halinde mi olur.
Ve son olarak düzenli adet gören ve fshsi normal çıkan bir kadında amh anormal olabilir mi
amh için özel bir zaman yok ayın herhengi bir günü baklıyor ama dışarda 200tl ödedöim ben bitliste ölçülmüyo devleette ankarada özel bir lab. gönderdiler 1.2 çıktı sonuç çıkması 10-15 gün sürüyor.çok üzüldüm ağladım ama adanada başkent hast. muayeneye gittiğimde ayrıca ücret ödemeden tekrar bakıldı 4 çıktı bir ay arayala bu kadar farklı çıkamaz zaten .ultrasonda yumurta bol sayıd görüldü zaten rahatladım .yani her yerin sonucunada güvenilmiyor.

Kizlarrrrr hayırlı geceler olsun inşallah..
Yarin tedaviye başlayacağım randevum var ama hala relg olmadim nasil olacak bilmiyorum.
Hayirlisi allah'tan ne diyim..

amh için özel bir zaman yok ayın herhengi bir günü baklıyor ama dışarda 200tl ödedöim ben bitliste ölçülmüyo devleette ankarada özel bir lab. gönderdiler 1.2 çıktı sonuç çıkması 10-15 gün sürüyor.çok üzüldüm ağladım ama adanada başkent hast. muayeneye gittiğimde ayrıca ücret ödemeden tekrar bakıldı 4 çıktı bir ay arayala bu kadar farklı çıkamaz zaten .ultrasonda yumurta bol sayıd görüldü zaten rahatladım .yani her yerin sonucunada güvenilmiyor.
Sagolasın canım yumurtalara normal zamanda bakılmasıyla da dr anlayabılıyor demek . Benım fsh normal amh ye takılma nedenimse cuma gunu tup tedavım ıkı yumurta olustugundan durduruldu . Kafama takıldı benım de amh yaptırayım dedım acaba sorun mu var dıye

Sagolasın canım yumurtalara normal zamanda bakılmasıyla da dr anlayabılıyor demek . Benım fsh normal amh ye takılma nedenimse cuma gunu tup tedavım ıkı yumurta olustugundan durduruldu . Kafama takıldı benım de amh yaptırayım dedım acaba sorun mu var dıye
baktır tabi için rahatlasın tabi usg ile vajinal muayenede belli oluyor resmen saymıştı dr sağda şu kadar solda şukadar diye değerin 1.2 olamaz dedi tekrarlattı ve haklı çıktı amh 4 müş,fsh 8 çıkıyo benım de korkmuştum ama çok şükür.amh ilr yumurtalık rezervini öğrenirsin. şimdi de tüpler kapalı çıktı,raimde perde çıktı ameliyat oldum tüp açılmadı perdei aldılar..olsun diyorum yumurta var ,rahim var,sperm var diye teselli etmişti beeni dr. düşününce hak veriyorum çok şükür inş. herşey yolunda gider hepimiz için sadece dışarda döllenecek.yumurta sperm karşılaşacagı yok yok.

Rabbim sağ slim kucağına almayı nasip etsin inş.gerçekten mucize gibi ol derse oluyor işte ispatı .evet sabirsızız,teslim olamıyoruz,darısı başımıza tüm isteyenlere.sizin sorun neydi

Back