- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 133
baktır tabi için rahatlasın tabi usg ile vajinal muayenede belli oluyor resmen saymıştı dr sağda şu kadar solda şukadar diye değerin 1.2 olamaz dedi tekrarlattı ve haklı çıktı amh 4 müş,fsh 8 çıkıyo benım de korkmuştum ama çok şükür.amh ilr yumurtalık rezervini öğrenirsin. şimdi de tüpler kapalı çıktı,raimde perde çıktı ameliyat oldum tüp açılmadı perdei aldılar..olsun diyorum yumurta var ,rahim var,sperm var diye teselli etmişti beeni dr. düşününce hak veriyorum çok şükür inş. herşey yolunda gider hepimiz için sadece dışarda döllenecek.yumurta sperm karşılaşacagı yok yok.
İçim rahatladı ya doktor o aşamada iğne olduğum geçen haftalar ve öncesindede muayene etti evet hatırladım şimdi. Evet arkadaşım ne olursa olsun içimizi güzel tutmak zorundayız. İnşallah sen de şifa bulur hepsinden kurtulursunbaktır tabi için rahatlasın tabi usg ile vajinal muayenede belli oluyor resmen saymıştı dr sağda şu kadar solda şukadar diye değerin 1.2 olamaz dedi tekrarlattı ve haklı çıktı amh 4 müş,fsh 8 çıkıyo benım de korkmuştum ama çok şükür.amh ilr yumurtalık rezervini öğrenirsin. şimdi de tüpler kapalı çıktı,raimde perde çıktı ameliyat oldum tüp açılmadı perdei aldılar..olsun diyorum yumurta var ,rahim var,sperm var diye teselli etmişti beeni dr. düşününce hak veriyorum çok şükür inş. herşey yolunda gider hepimiz için sadece dışarda döllenecek.yumurta sperm karşılaşacagı yok yok.