2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah kabul etsin bende negatiften sonra adet duzeni sapanlardanim canim 6gun suren adetim lekelenmelerle10 gune cikiyo ocakta tekrar gidecem doktora duruma gore ins tedaviye baslicam rabbim herkeze hayirli saglikli evlatlar nversin
Amin canım rabbim tedaviye gerek kalmadan versin bebişlerimizi

ayyy demek ptsi başlıyo tedavi canm hadi hayrlısı inşallah daha dun dedn ya d kontrol hapı verdi diye ne cabk gecti zaman hos nerdeyse benm tedavi zamanı gelcek kalmış iki bucuk haftam inşallah bebişinin bebişlerinin geleceği güzel bi tedavi olur canm

kızlar neredesin beyaa neden gelmiyorsunuz

Canım adanada gidebilecegin çok fazla yer yok zaten Dr eğer randevu alabilirsen esra hanıma al yoksa tayfun bey sana bu Dr önerebilirim
canım benim laparoskopiyi pınar hanım yapmıştı ama ona tedavi olayım diyorum tüp bebek içinn ama bilemedim.senin dr. kim ?tedavi ne zman yapacaksın

canım benim laparoskopiyi pınar hanım yapmıştı ama ona tedavi olayım diyorum tüp bebek içinn ama bilemedim.senin dr. kim ?tedavi ne zman yapacaksın
canım ben tedavi olmuyorum artık bu gün yeniden (balcalı tüp bebek dr prof ibrahim ürünsak ) ile görüştüm rapor çıkıp 3. hakımzı kulanabilirmiyiz diye ama malesef devler 40 olan yaş sınırını 3.deneme ile birlikte 39 çekmiş faydalanamıyorum yeni bir tedavim olmaycak yani canım ben en çok esra hanımı beğendim ama çok yoğundu pınar hanıma bir arkadaşım gitti (öncesinde bülent beye gitmişti ama tavrından pek memnun kalmamış ) çok memnundu pınar hanımdan bende tayfun beyi tercih etmiştim son 2 tedavimde

Kizlar herkese iyi aksamlar rabbim cumlemizin yuzunu guldursun ben 8 aralikta 2 embriyo transferi oldum 6. Gun test yaptim 27 cikti 9. Gun yaptirdim 165 cikti doktorum 10 gun sonra kese gormeye gel dedi ama ben 2 gun sonra tekrar test yaptirdim 77 inmis deger doktoruma gittim ilaclari birak dedi bu benim 4. Denememdi digerlerindede iki tedavimde pozitif kanda gorup dustu bundada sorunumuz sebepsiz kanda genetik testlerimi yaptirmistim yazin haziranda histeroskopide oldum rahimde temiz cikti bu yine olmadisuan kanamam daha gelmedi cumartesi ilaclari biraktim doktorum hicbirsey yok hersey normal hemende gebede kaliyorsun diyor ama ilerlemiyor tek kalan embriyolara pgt yapalim diyor suan 3 embriyom var donmus belki embriyolar sagliksiz diyor ama az suan embriyom oldugu icin ucu sagliksiz cikarsa olmuycak tedavi sil bastan yeniden yumurya toplanip pgt yapilacak donmuslarima simdi pgt yaptirmazsam koydursam yine duser diye korkuyorum suan piskolojim bozuldu cok zor pgt basarisi nasil bilen varmi ne yapsam karar veremedim cok zor allah cumlemizin yardimcisi olsun insallah

anladım canım ya çok teşekür edrim tatlı dilli ilgili bir kadın ben de ameliyat aşamasında ve sonrasınd a tel.de görüştüm motive etti beni.ya merak ediyorum tek embriyo mu tarnsfer ediyoar 2 tane olmuyomuymuş aslında ne güzel olurdu.

canım geçmiş olsun pgt başarısı konusunda bir şey diyemeyeceğim ynai başarıyı artırdığını biliyorum ama yüzde olarak bilemeyeceğim bana fikrimi sorarasan evet donmuş embiryoyu pgt gönderirsen ve sorun çıkarsa sil baştan tedavi olacaksın ama ancak şimdiki kadar üzüürsün bence denemelisin farklı yöntemler denemeden sana ne getireceğini yada ne götüreceğini bilemiyorsun malesef o bir süre ara ver ve kendini topladıktan sonra yeniden başla inşşş sağlıklı ir gebelikle bebeğini kucaklarsın

kuzum başkent (seyhan başkent ) bu konuda oldukça katı 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye kesinlikle tek embiryo tarnferi yapılıyor 35 yaş üstü ve 3. denemede çift embiryo koyuyolar bir de şu var eğerki dr sevdin ve güvendinse hiç bir şeye takılma onunla devamet yolun açık olsun inş

Saol allah razi olsun bende oyle dusunuyorum en azindan sorun neyse bilmek istiyorum insallah isteyen herkez yavrusuna kavusur

evet tam d a tahmin ettiğim gibi iş görmezlik raporu bile vermiyorlar hani 15 tatil yetmicek süre olarak rapor almam gerek işe dönmemek için onu bile yapamam diyor ama ben güvenddim ya tavrı iyi yani tabi önce Allahım, sonra dr. elinden geleni yapar inş. canım arkadaşının sonuç ne oldu pınar hanıma giden .dediğin gibi çok da seçeneğimiz yok zaten .neyse tek embriyonun bile ikiz olma ihtimali oluyo. ayrıca sağlıklı olsun ,tutunsun da bir tane de olsa

canım hemşirelerle özelikle fatoş hemşire ile görüş (o sorumlu hemşiredir tüp bebek bölümünün ) rapor için onlar haletsinler konuşup kendini raporlu olursan daha iyi hisedeceğinisöyle komşumun 2 tane yumurtası oldu erken menepoz yaşıyordu ve şimdi bir oğlu var

Günaydın kızlar, ne yazmışsınız:) Bir süredir yoktum. Güncelleme yapayım:) Geçen cuma kontrolüm vardı. Gebeliğim ikiz başlayıp teke düşmüş. Minik bir pirinç tanesi benimle. Kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.
2015 isteyen herkese bebekler getirsin inşallah.

Günaydın canım kalp atışını duydun demek ne güzel...ikiden teke düştüğünü nasıl anladılar ki kanaman mı oldu allah korusun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…