• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar iyi akşamlar cumartesi onu oldu benim 13 tane toplandı bugün doktor aradı 8 tanesi dollenmis onlarda 4-5 hücreli dedi nasıl sizce yarınki gelişimine göre arayıp bilgi veririm dedi transfer günü belli değil yanj
Bence gayet iyi canım allah yüzünü güldürsün

Kızlar ben cimcimeye bere ördüm dün götürdüm (hic sevmiyor bere takmayı) giymek istemedi bende zorladim biraz giydirdim cok kızdı bana sonra bereyi çıkartı poşete koydu mutfak dolabını açtı çöpe attı eli ile üzerinden bastırdı ve geçip koltuğa oturdu :stop:ama ben nasıl gülüyorum :KK70::KK70:

Son düzenleme:
nasılsın cnm geçen yazdım görmedin nasıl tedavin ne alemde...

Aaaa çok özürdilerim canım bu aralar çok bakamıyorum. sonra bi bakıyorum sayfalar olmus onunda hepsini okuyamıyorum malesef..

Tedaviye pazartesi başlayacagım canım kısmet olursa inşallah..
Sen nasılsın her şey yolunda mı?

Aaaa çok özürdilerim canım bu aralar çok bakamıyorum. sonra bi bakıyorum sayfalar olmus onunda hepsini okuyamıyorum malesef..

Tedaviye pazartesi başlayacagım canım kısmet olursa inşallah..
Sen nasılsın her şey yolunda mı?
ne özrü cnm benim normaldir günlerce netim yoktu akşam eşimin tl den bakıp ben bile anlamıyır ve atladığım oluyordu..
ayy n egüzel bi haber maşalalah hadi güzel günler başlıyor arkandan ben gelirim inşl benimde dr.um ocak ayına erteledi kısmetse ocak adetimle başlıcam çok da ii oldu okulum sınavlarım bitmiş olacak adete kadar kafam sadece tedavime yorucam rahat rahat başlarım inşlh....güzel haberlerini bekliyorum hep dualarımdasın....

ne özrü cnm benim normaldir günlerce netim yoktu akşam eşimin tl den bakıp ben bile anlamıyır ve atladığım oluyordu..
ayy n egüzel bi haber maşalalah hadi güzel günler başlıyor arkandan ben gelirim inşl benimde dr.um ocak ayına erteledi kısmetse ocak adetimle başlıcam çok da ii oldu okulum sınavlarım bitmiş olacak adete kadar kafam sadece tedavime yorucam rahat rahat başlarım inşlh....güzel haberlerini bekliyorum hep dualarımdasın....

Canım benimm teşekkür ederimm..
İnşallah 2015 doğumlu bebişlerimiz olacak :)
RAbbim hepimize nasip etsin isteyen bütün kadınlara anne olmayı ...

Ellerini o rahmine koy ve dua et canım. Onu sev ellirinin sıcaklıgını hisset ve hamileligini oluşumunu bebeğini genel bir süreç olarak hayal et canım. odasını yatagını emrisini her şeyin kolaylıkla oldugunu, yanında sevdigin ınsanları hepsini hayal et canım :) Bu sana çok iyi gelecektir.
Arkadaşlar okuyorsanız sizde yapın bunları.. Bu hamile psikologunun tavsiyesi ;)

Canım benimm teşekkür ederimm..
İnşallah 2015 doğumlu bebişlerimiz olacak :)
RAbbim hepimize nasip etsin isteyen bütün kadınlara anne olmayı ...

Ellerini o rahmine koy ve dua et canım. Onu sev ellirinin sıcaklıgını hisset ve hamileligini oluşumunu bebeğini genel bir süreç olarak hayal et canım. odasını yatagını emrisini her şeyin kolaylıkla oldugunu, yanında sevdigin ınsanları hepsini hayal et canım :) Bu sana çok iyi gelecektir.
Arkadaşlar okuyorsanız sizde yapın bunları.. Bu hamile psikologunun tavsiyesi :KK66:
iiimiş ben bzaen hamile olduumu ve neler yaparım nasıl konuşurum diye hayal ederim ama her zaman değil bazen aklıma gelir böle şeyler demekki iimiş eee bundan sonra bende yapayım bari bunu:rolleyes:

selam kızlar benim kasımda negatifle sonuçlanan bir denemem oldu bu ay 29 u gibi bekliyordum adeti ama dün öğlen önce kırmızı bir damla sonra kahverengi lekelenmem oldu kasıklarımda batmalar var 1 hafta önemi attı şimdi renglim :( canım sıkkın bu ay arısütü polen karışımına başladım keçiboynuzu özü de içiyorum bir de 41 Meryem okuyorum 16.gündeyim Allah normal yolla versin bebeklerimizi inşallah

selam kızlar benim kasımda negatifle sonuçlanan bir denemem oldu bu ay 29 u gibi bekliyordum adeti ama dün öğlen önce kırmızı bir damla sonra kahverengi lekelenmem oldu kasıklarımda batmalar var 1 hafta önemi attı şimdi renglim :( canım sıkkın bu ay arısütü polen karışımına başladım keçiboynuzu özü de içiyorum bir de 41 Meryem okuyorum 16.gündeyim Allah normal yolla versin bebeklerimizi inşallah
Allah kabul etsin bende negatiften sonra adet duzeni sapanlardanim canim 6gun suren adetim lekelenmelerle10 gune cikiyo ocakta tekrar gidecem doktora duruma gore ins tedaviye baslicam rabbim herkeze hayirli saglikli evlatlar nversin

kızlar bugün doktordan geldim orda okadar soramıyorum çekiniyorum da bi size sorayım dedim
bana hepatit b
hepatit c
e2
progesteron
tiroit
hiv
testini yaptı başkada fsh lh falan öle şeyler bakmadı önemlimi ki acaba

Back