Merhaba kizlar
Size daha once yazmistim aranizda tecrubeliler var fikir almak icin
Benim tuplerim kapatilmisti ameliyatla baska hicbir sorun yoktu neyse
Gecen cuma ignelere basladik gonal-f 300 doz vuruyorum
4. Gun yani pazartesi sagda 4 aktif folikul,solda 2 aktif 2 -3 kucuk var demisti doktor igneye aynen devam dedi
Bugunse 6. Gun 6. Igne daha yapilmadan sabah kontrolum vardi
Sagda 8mm 4 adet
Solda birtane 15mm 4 tane 8mm vardi
Doktor gelisim iyi degil bitanesi cok buyumus digerleri ayni dedi
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ceteodite yarin sabahtan itibaren baslayacakmisim catlamayi onlemesi icin
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Okadar moralim bozuldu ki benimle beraber baslayanlar baktim yumlar hep 14-15 falan benim neden boyle oldu acaba gelisir mi onlar da yani digerinin boyutlarina gelirker mi boyle bisey yasayan oldu mu kizlar cok merak ediyorum cok umutsuzluga kapildim
Doktor herkesi cuma kontrole cagirirken beni cumartesi cagirdi o gun net birsey soyleyebiliriz dedi varmi aranizda boyle bi durum yasayan eve gelene kadar agladim yol boyu
Simdiye kadar hic yumurtaliklarimla ilgili bi sorun cikmadi hep degerler cok iyiydi ilkkez tedaviye baslayacagim ay fsh farkli olarak 9.5 cikti.genelde 7 civari olurdu bir ayda mi degisti yani hersey bir ayda yumurtaliklarim calismamaya mi basladi.
bilgilerinize cok ihtiyacim var