• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar allahım bu ne güzellik maşallah...kızım olsun isterim hep bunlardan yakıp gezdircem onu seviyorum böyle şeyleri süslü püslü hanım hanımcık cimcime olsun...fox tv de kocamın ailesi dizisinde bir ufaklık var botiyorum o kıza cimcime bilmiş öyle bir kızım olsa işi gücü unuturum onunla yavrum ya...ah ah sabah sabah annelik duyguları zıpladı tavan yaptım...allahım inşallah birgün bizleride özlemle yolu gözlenene kavuşturur inşallah...[/QUOTE]
allah gönlüne göre versin cnm bende kız istiyıorum :KK48::KK48:
cümlemize inşlhhhhhhhhhhhh
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
kızlar yarın ilk tedavime başlıyorum
hayırlı olsun tedavin...
Canım henüz başlamadım, inş ocakta başlayacağız bir aksilik olmazsa...
desene kısmetse ocakta ikimiz maratona başlıcaz:KK48::KK48:

Günaydın kızlar allahım bu ne güzellik maşallah...kızım olsun isterim hep bunlardan yakıp gezdircem onu seviyorum böyle şeyleri süslü püslü hanım hanımcık cimcime olsun...fox tv de kocamın ailesi dizisinde bir ufaklık var botiyorum o kıza cimcime bilmiş öyle bir kızım olsa işi gücü unuturum onunla yavrum ya...ah ah sabah sabah annelik duyguları zıpladı tavan yaptım...allahım inşallah birgün bizleride özlemle yolu gözlenene kavuşturur inşallah...

hayırlı olsun tedavin...

desene kısmetse ocakta ikimiz maratona başlıcaz:KK48::KK48:[/QUOTE]
Aynen canım inş ikimizde Mutluluğa kavuşuruz. 2015 topiğimizi gelmiyor musun sen?

hayırlı olsun tedavin...

desene kısmetse ocakta ikimiz maratona başlıcaz:KK48::KK48:
Aynen canım inş ikimizde Mutluluğa kavuşuruz. 2015 topiğimizi gelmiyor musun sen?[/QUOTE]
hangi topik cnm haberin yok ordan benim

Kızlar iyi akşamlar cumartesi onu oldu benim 13 tane toplandı bugün doktor aradı 8 tanesi dollenmis onlarda 4-5 hücreli dedi nasıl sizce yarınki gelişimine göre arayıp bilgi veririm dedi transfer günü belli değil yanj

Back