lulindaaaaaaaaaaaaaaaGünaydın kızlar, ne yazmışsınız:) Bir süredir yoktum. Güncelleme yapayım:) Geçen cuma kontrolüm vardı. Gebeliğim ikiz başlayıp teke düşmüş. Minik bir pirinç tanesi benimle. Kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.
2015 isteyen herkese bebekler getirsin inşallah.
canım ben tedavi olmuyorum artık bu gün yeniden (balcalı tüp bebek dr prof ibrahim ürünsak ) ile görüştüm rapor çıkıp 3. hakımzı kulanabilirmiyiz diye ama malesef devler 40 olan yaş sınırını 3.deneme ile birlikte 39 çekmiş faydalanamıyorum yeni bir tedavim olmaycak yani canım ben en çok esra hanımı beğendim ama çok yoğundu pınar hanıma bir arkadaşım gitti (öncesinde bülent beye gitmişti ama tavrından pek memnun kalmamış ) çok memnundu pınar hanımdan bende tayfun beyi tercih etmiştim son 2 tedavimde
Ne güzel yazmışsınÜzülme canım ve sakın dualarından vageçme... Rabbim seni kımselere muhtac etmeyecek buna cok emınımm..
Insallah er ya da geç normal yolla anne olacaksın sen buna inanıyorumm.. Çünkü biliyorum ki rabbim bunu kalbine koyduysa seni asla yarı yolda bırakmazz...
İnşSagol bebıgım ınsallah hayırlı olur da hepinize bulaşır dualarım hepimize :)
Ne güzel yazmışsınçok duygulandım
İnş 2015 hepimiz için guzel bir yıl olurÇok iyi anlıyorum seni canım.. Yaşadıkların beklentilerin tam yüreğimde hissediyorumm..
Ama sende negatif kelimeleri düşünceleri çıkar hayatından.. 2015 i hayal et hep bebgınle sevdıgın ınsanlarla.. geçmişi unut ve affet kapıdan gönder gitsin canımm...
Düşünceler çok önemlii tıpkı ettiğimiz dualar gibi..
Ya sıkıldın mı sen kitap falan oku izlemedigin filimleri izleKızlar selam ben evde oturuyom çok sıkıcı
Güldenden haber var mı? diye bakayım dedim... Her şey yolunda mı editörüm civanım?
Neden üzüyorsun kendini bak elinden geleni yapmişsın transferin de olmuş kendini üzme veren de vermeyen de ALLAH. İnş sende verdiklerinden olursunarkadaşlar hepinize merhaba;pazar günü transferim oldu giremedim siteye , içimde bir korku her zaman ki gibi,yine olmadıysa,çünkü bu 3.denemem orta kalite 5.gün embriyosu yapıldı bu sefer diğerleri 3.gün olmuştu,Allah'ım nasip etti mi bu sefer çok düşünüyorum,dün gece oturdum kağıda benden sonra evlenip çocuğu olanların isimlerini yazdım 52 kişi oldu aklıma gelenler tabi eminim daha fazladır,ağladım biraz tabi içim tuhaf oldu ne bilim o kadar insan var içlerinde tek olmayan benim...(
canım hayırlı olsun transferin :) sıkı sıkı tutunsun bebişşşşşş :) tatlım niye eziyet yapıyorsun kendine ve bebişe :) lütfen güzel şeyier düşün :) vücuduna olumlu mesajlar gönder :)arkadaşlar hepinize merhaba;pazar günü transferim oldu giremedim siteye , içimde bir korku her zaman ki gibi,yine olmadıysa,çünkü bu 3.denemem orta kalite 5.gün embriyosu yapıldı bu sefer diğerleri 3.gün olmuştu,Allah'ım nasip etti mi bu sefer çok düşünüyorum,dün gece oturdum kağıda benden sonra evlenip çocuğu olanların isimlerini yazdım 52 kişi oldu aklıma gelenler tabi eminim daha fazladır,ağladım biraz tabi içim tuhaf oldu ne bilim o kadar insan var içlerinde tek olmayan benim...(
Normal olan yani herkesin yumurtalari ayni oranda mi gelisiyor?
Insallah canim cok sagol :)canım hayırlı olsun transferin :) sıkı sıkı tutunsun bebişşşşşş :) tatlım niye eziyet yapıyorsun kendine ve bebişe :) lütfen güzel şeyier düşün :) vücuduna olumlu mesajlar gönder :)
tatlım herseyin hayırlısı olsun inşallah hersey gönlündeki gibi olsun :) bol bol dua et kasıklarını yumileri sev büyüsünler :) benim bu son tüp bebekte sağ taraftaki yumiler çokhızlıbüyüdü sol taraf yavaş kaldı çok dua ve umutla 1-2 tane daha büyüdü ve kuzum tuttu inşallah kaliteli büyüsünler :)
Canım hayırlı olsun tedavin herkes de aynı olmaz gelişim yumurtaların bir birine yakın olması tercih edilir ama senin gibi olup kaliteli embiryosu olanlarda oluyor seni cmrts kontrole çağırma sebebi küçük olanları degerlendirmek içindir kafan hiç bir şey takma inş güzel devam eder güzel sonuç alırsınMerhaba kizlar
Size daha once yazmistim aranizda tecrubeliler var fikir almak icin
Benim tuplerim kapatilmisti ameliyatla baska hicbir sorun yoktu neyse
Gecen cuma ignelere basladik gonal-f 300 doz vuruyorum
4. Gun yani pazartesi sagda 4 aktif folikul,solda 2 aktif 2 -3 kucuk var demisti doktor igneye aynen devam dedi
Bugunse 6. Gun 6. Igne daha yapilmadan sabah kontrolum vardi
Sagda 8mm 4 adet
Solda birtane 15mm 4 tane 8mm vardi
Doktor gelisim iyi degil bitanesi cok buyumus digerleri ayni dediceteodite yarin sabahtan itibaren baslayacakmisim catlamayi onlemesi icin
Okadar moralim bozuldu ki benimle beraber baslayanlar baktim yumlar hep 14-15 falan benim neden boyle oldu acaba gelisir mi onlar da yani digerinin boyutlarina gelirker mi boyle bisey yasayan oldu mu kizlar cok merak ediyorum cok umutsuzluga kapildim
Doktor herkesi cuma kontrole cagirirken beni cumartesi cagirdi o gun net birsey soyleyebiliriz dedi varmi aranizda boyle bi durum yasayan eve gelene kadar agladim yol boyu
Simdiye kadar hic yumurtaliklarimla ilgili bi sorun cikmadi hep degerler cok iyiydi ilkkez tedaviye baslayacagim ay fsh farkli olarak 9.5 cikti.genelde 7 civari olurdu bir ayda mi degisti yani hersey bir ayda yumurtaliklarim calismamaya mi basladi.bilgilerinize cok ihtiyacim var
yeterr canım çok teşekür ederim allah razı olsun ya iyiki burda karşılaşmısız benim içimi rahatlattın.nefes aldıkça ümüdimiz devam edecek inşallah hepimiz için.tedaviyi bırakınca kendiliğinden bile olan var duyuyoruz .rabbim kucağımızı boş koymasın iyi düşünüp dua etmeye devam edeceğiz.komsunda mı pınar hanımın hastasıydı bak böyle şeyler bizi motive etmeli.inşallah rapor işini halledebilirim stres yaptı bende ya.çünkü bitlise dönmek zorunda kalırım o süreç de boşa gider,kısın ortasında ,bunu istemiyorum.rapor istemede ne istersen iste dedi dr ama tekrar konuşmak lazım gidince.fatoş hemşireyi de bulurum inş.canım hemşirelerle özelikle fatoş hemşire ile görüş (o sorumlu hemşiredir tüp bebek bölümünün ) rapor için onlar haletsinler konuşup kendini raporlu olursan daha iyi hisedeceğinisöyle komşumun 2 tane yumurtası oldu erken menepoz yaşıyordu ve şimdi bir oğlu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?