• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar
Size daha once yazmistim aranizda tecrubeliler var fikir almak icin
Benim tuplerim kapatilmisti ameliyatla baska hicbir sorun yoktu neyse
Gecen cuma ignelere basladik gonal-f 300 doz vuruyorum
4. Gun yani pazartesi sagda 4 aktif folikul,solda 2 aktif 2 -3 kucuk var demisti doktor igneye aynen devam dedi
Bugunse 6. Gun 6. Igne daha yapilmadan sabah kontrolum vardi
Sagda 8mm 4 adet
Solda birtane 15mm 4 tane 8mm vardi
Doktor gelisim iyi degil bitanesi cok buyumus digerleri ayni dedi :KK43: ceteodite yarin sabahtan itibaren baslayacakmisim catlamayi onlemesi icin :KK43:
Okadar moralim bozuldu ki benimle beraber baslayanlar baktim yumlar hep 14-15 falan benim neden boyle oldu acaba gelisir mi onlar da yani digerinin boyutlarina gelirker mi boyle bisey yasayan oldu mu kizlar cok merak ediyorum cok umutsuzluga kapildim :KK43:
Doktor herkesi cuma kontrole cagirirken beni cumartesi cagirdi o gun net birsey soyleyebiliriz dedi varmi aranizda boyle bi durum yasayan eve gelene kadar agladim yol boyu :KK43:
Simdiye kadar hic yumurtaliklarimla ilgili bi sorun cikmadi hep degerler cok iyiydi ilkkez tedaviye baslayacagim ay fsh farkli olarak 9.5 cikti.genelde 7 civari olurdu bir ayda mi degisti yani hersey bir ayda yumurtaliklarim calismamaya mi basladi. :KK43: bilgilerinize cok ihtiyacim var[/QUOTE

Benim de senin gibi durum sanırım ben de kendime gelemedim, hiç sorunum çıkmadı testlerde ama neden 4 yumurtam oluşmuş anlayamadım.. Eşimde zaten sıkıntı var:( olur da demiyo olmaz da dr . Ne iyi ne kötü dedi bilemiyorum

Kızlar yardım bekliyorum bildiklerinizi paylaşın lütfen. Sorunumuz varikosel ben de yumurtlama ile ilgili testlerde bir sorun çıkmamasına rağmen . 4 tane yumurtam oluşmuş çok az değil mi ya.. İğnemin 6. Günü bugun tup bebek tedavisinde... Doktor ne iyi ne kötü diyor. Kafam çok karışık... İlk denemem olduğundan pek te bilgim yok bu konularda . Çok mu şanssızım sizce
Hemen hemen ayni durumdayiz.Bende de gorunurde hicbir sorun yok sadece tuplerim kapatildi enfeksiyondan dolayi ama tedaviye basladigimda yumurta gelisimi kotu devam ediyor ben de 6. Gunumdeyim
Eger olusanlar guzel gelisiyorsa sorun yapma bence hayirlisi olsun hakkimizda

Kızlar yardım bekliyorum bildiklerinizi paylaşın lütfen. Sorunumuz varikosel ben de yumurtlama ile ilgili testlerde bir sorun çıkmamasına rağmen . 4 tane yumurtam oluşmuş çok az değil mi ya.. İğnemin 6. Günü bugun tup bebek tedavisinde... Doktor ne iyi ne kötü diyor. Kafam çok karışık... İlk denemem olduğundan pek te bilgim yok bu konularda . Çok mu şanssızım sizce
Kaç yaşındasın canım birde yapılan hormon testinde fsh kaç çıkmıştı? Bunları söylersen belki daha yardımcı olabilirim.

Merhaba kizlar
Size daha once yazmistim aranizda tecrubeliler var fikir almak icin
Benim tuplerim kapatilmisti ameliyatla baska hicbir sorun yoktu neyse
Gecen cuma ignelere basladik gonal-f 300 doz vuruyorum
4. Gun yani pazartesi sagda 4 aktif folikul,solda 2 aktif 2 -3 kucuk var demisti doktor igneye aynen devam dedi
Bugunse 6. Gun 6. Igne daha yapilmadan sabah kontrolum vardi
Sagda 8mm 4 adet
Solda birtane 15mm 4 tane 8mm vardi
Doktor gelisim iyi degil bitanesi cok buyumus digerleri ayni dedi :KK43: ceteodite yarin sabahtan itibaren baslayacakmisim catlamayi onlemesi icin :KK43:
Okadar moralim bozuldu ki benimle beraber baslayanlar baktim yumlar hep 14-15 falan benim neden boyle oldu acaba gelisir mi onlar da yani digerinin boyutlarina gelirker mi boyle bisey yasayan oldu mu kizlar cok merak ediyorum cok umutsuzluga kapildim :KK43:
Doktor herkesi cuma kontrole cagirirken beni cumartesi cagirdi o gun net birsey soyleyebiliriz dedi varmi aranizda boyle bi durum yasayan eve gelene kadar agladim yol boyu :KK43:
Simdiye kadar hic yumurtaliklarimla ilgili bi sorun cikmadi hep degerler cok iyiydi ilkkez tedaviye baslayacagim ay fsh farkli olarak 9.5 cikti.genelde 7 civari olurdu bir ayda mi degisti yani hersey bir ayda yumurtaliklarim calismamaya mi basladi. :KK43: bilgilerinize cok ihtiyacim var
Canım bu gibi durumlar strese bağlı olarak çok değişiyor. Şuan yapabileceğin en güzel şey kendini rahatlatmak. Çatlatmama iğnesi vurulacaksın o yüzden öteki yumurtalarda büyür. Baktın ters gidiyor doktora o büyüğünü almalarını diğerlerini ise büyüdüğü zaman almalarını söyleye bilirsin. Bu durumda tabi iki kere opu olman gerekiyor ve ilaçlara devam etmen gerekiyor.

Günaydın kızlar, ne yazmışsınız:) Bir süredir yoktum. Güncelleme yapayım:) Geçen cuma kontrolüm vardı. Gebeliğim ikiz başlayıp teke düşmüş. Minik bir pirinç tanesi benimle. Kalp atışını duyduk. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.
2015 isteyen herkese bebekler getirsin inşallah.
cnm sağlıklı olsun tek olsun üüzlmüşsündür muhakka ama olsun bu bebeğine rabbim can sağlık versin kucağına almak nasip olsun...

images

yeterr canım çok teşekür ederim allah razı olsun ya iyiki burda karşılaşmısız benim içimi rahatlattın.nefes aldıkça ümüdimiz devam edecek inşallah hepimiz için.tedaviyi bırakınca kendiliğinden bile olan var duyuyoruz .rabbim kucağımızı boş koymasın iyi düşünüp dua etmeye devam edeceğiz.komsunda mı pınar hanımın hastasıydı bak böyle şeyler bizi motive etmeli.inşallah rapor işini halledebilirim stres yaptı bende ya.çünkü bitlise dönmek zorunda kalırım o süreç de boşa gider,kısın ortasında ,bunu istemiyorum.rapor istemede ne istersen iste dedi dr ama tekrar konuşmak lazım gidince.fatoş hemşireyi de bulurum inş.
evet canım bülent beyle başlamıştı ama sonra dr değiştirdi (BAK BELKİ BENİM PAYLAŞIMLARIMI OKUYUNCA KARMASAR BİR İNSAN OLARAK GÖRÜRSÜN BENİ AMA O YAZILAR BENİM DUYGU OLARAK DİBE VURDUĞUM GÜNLERDE BENİ ANLAYACAK İNSANLAR İÇİMİ BOŞALTIĞIM YAZILARDIR )ben şuna inanıyorum rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel değildir yeterki ol desin o yüzden her şeyi allaha bırakmalıyız ona sığınmalıyız diye düşünüyorum ayrıca biz ne şanslı insanalrız ki tedavi olabiliyoruz hiç tedavi şansı olmayan (rahmi yumurtalığı olmayan kadınlar azo lu adamlar)insanlar var oysa rabbim bize umut edelim diye bu şansı vermiş ve inşş bir gün evlatlarımızın cennet kokusunu içimize çekeriz ama eğer olmassada yine allaha sığınıp kader deyip yolumuza bakacağız

yaşın ve değerlerin önemli ama 4 yumurta ile de gebelik oluşabilir ayrıca dr az ama kaliteli yumurta elde etmek için bir yol denemiş de olabilir

yaşın ve değerlerin önemli ama 4 yumurta ile de gebelik oluşabilir ayrıca dr az ama kaliteli yumurta elde etmek için bir yol denemiş de olabilir

Bilemiyorum çoğu insan en az 10 15 ile girerken benim ki çok az geldi. O günden çok korkuyorum. Toplama da bir de derse olmadı diye, şansım az diğer insanlara göre... Ben sanırdım ki tüp aşamasında hiç sorun olmaz. Teste kadar ya tutar ya tutmaz diye bilirdim. Offf diyorum dünden beri çok sinirlerim bozuk . Eşime ben olmam daha iğne dedim hastanede birbirimize girdik kavga dövüş oldum iğne ama korkuyorum işte.

kızlar bi sorum olucak.. tüp bebekten önce 1 kere aşılama deneyelim dedi doktorum. bugün adetin 11. günü yumurta 16.5 mm olmuş sizce normal mi 2 gün daha gonal-f vurulcam cumartesi gidicem büyürmü ozamana acaba .....

Bilemiyorum çoğu insan en az 10 15 ile girerken benim ki çok az geldi. O günden çok korkuyorum. Toplama da bir de derse olmadı diye, şansım az diğer insanlara göre... Ben sanırdım ki tüp aşamasında hiç sorun olmaz. Teste kadar ya tutar ya tutmaz diye bilirdim. Offf diyorum dünden beri çok sinirlerim bozuk . Eşime ben olmam daha iğne dedim hastanede birbirimize girdik kavga dövüş oldum iğne ama korkuyorum işte.
Canım sakin ol akışına bırak inş güzel sonuçlar alırsın

kızlar bi sorum olucak.. tüp bebekten önce 1 kere aşılama deneyelim dedi doktorum. bugün adetin 11. günü yumurta 16.5 mm olmuş sizce normal mi 2 gün daha gonal-f vurulcam cumartesi gidicem büyürmü ozamana acaba .....
Canım zaten 18 20 arası yeterlidir oda 2 güne kadar büyür inş

Nabersiniz kızlar :)
Bu evde oturma olayının en güzel yanı sana bakan birilerinin olması :KK8:

iyiyim hamdolsun bi kaç gündür yogun geçirdim
temizlik alışveriş vs derken ugraşmaca ile geçti
:nazar: bebişini kucagına alınca birlikte gezersiniz artık acısını çıkartırsın bu oturdugun günlerin
şimdilik oturmaya devam :KK66:

Back