hayırlı olsun tedavin...BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
kızlar yarın ilk tedavime başlıyorum
desene kısmetse ocakta ikimiz maratona başlıcazCanım henüz başlamadım, inş ocakta başlayacağız bir aksilik olmazsa...
allah gönlüne göre versin cnm bende kız istiyıorumGünaydın kızlar allahım bu ne güzellik maşallah...kızım olsun isterim hep bunlardan yakıp gezdircem onu seviyorum böyle şeyleri süslü püslü hanım hanımcık cimcime olsun...fox tv de kocamın ailesi dizisinde bir ufaklık var botiyorum o kıza cimcime bilmiş öyle bir kızım olsa işi gücü unuturum onunla yavrum ya...ah ah sabah sabah annelik duyguları zıpladı tavan yaptım...allahım inşallah birgün bizleride özlemle yolu gözlenene kavuşturur inşallah...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
aminn canım rabbim hayırlıysa nasip etsinnnn inşAllah yolunu açık etsin canım benim.. İnşallah o zaman bu zamandır:)
Aynen canım inş ikimizde Mutluluğa kavuşuruz. 2015 topiğimizi gelmiyor musun sen?[/QUOTE]allah gönlüne göre versin cnm bende kız istiyıorum
cümlemize inşlhhhhhhhhhhhh
hayırlı olsun tedavin...
desene kısmetse ocakta ikimiz maratona başlıcaz
hangi topik cnm haberin yok ordan benim[/QUOTE]Aynen canım inş ikimizde Mutluluğa kavuşuruz. 2015 topiğimizi gelmiyor musun sen?
hayırlı olsun su gibi geçisin bebişli olsun inşBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin canımmhayırlı olsun su gibi geçisin bebişli olsun inş
rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin canımm
ne verirse amenna
elimden geleni yapıcam gerisi rabbimin taktiridir inşş[/QUOT
Gözünaydın canımmmmMidem bulanıyor basım dönüyor hamilemiyim yoksa
İnsallah oyledirsin canimMidem bulanıyor basım dönüyor hamilemiyim yoksa
İnsallah oyledirsin canim
Masalalh cnm gozunaydin.Öyleyim canım sonucum 114 çıktı ve inanamıyorummmmm
hangi topik cnm haberin yok ordan benim
Gözün aydın darisi kucağına aldığını günlere olsun inşÖyleyim canım sonucum 114 çıktı ve inanamıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?