evet işte imza alanında çalışmalar varmış o yüzden bi, müddet resimler gözükmeyecekmiş bednde resim eklemeyi denedim demin olmamıstı ama şimdi oldu anlıcan imza alanı biraz boş kalacakKIZZ cemremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbenim bebekte yok yaaaa anammmmmmmmmmmmmm benikiside gitmiş
[/QUOTE][QUOTE="cemrem29, post: 38447658, member: 315491"gözlere bakkk allahım
ama benim iki tane imzam vardı birisi duruyor diğeri (bebişim)kaybolmuşimza alanı kalkmış şimdilik sorunlarda okudum öle yazıyordu
malesf benim resim bi müddet dinlenecek
hımmmmm bitseydi şu kk çalışmaları bizde koyduğumuzu yerinde bulurdukevet işte imza alanında çalışmalar varmış o yüzden bi, müddet resimler gözükmeyecekmiş bednde resim eklemeyi denedim demin olmamıstı ama şimdi oldu anlıcan imza alanı biraz boş kalacak
ben hiç donmuş denmedim ama tedaviler arasın bir süre geçmeli vücut dinlenmeli diye biliyorumKizlar ginaydin sizlerdede aynini yasayan oldumu ? Ilk negatifimi aldim ve dr um adetin 3. Gunu yaptigi muayenemle dondurulmuskrla dewam edelim beklemeye gerek yk dedi rahjm temiz.gectigimiz trdawide kullandgmz ilaclarin da pozitf etkisini gorururz boylelikle dedi. Dr uma we merkexe guwendigimden( bahceci guwenc bey) okey dedik basladik. Estrofem kullanmaya basladigimin 10. Gunu bugun gunde bi iki kez turuncumsu kirmiziya donuk lekelenmem oluyor persembeden beri kasik we bel agrimda war ayni adet olckmisim gbi. Szlerdede boyle birsey yasayan oldumu hic? Bu lekelenme neyi nesi?
cnm nasıslın iimisin tedavin ne alemdeGünaydın kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler :))
günaydınlar canımmmGünaydın kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler :))
ozaman 2015 sana bebişini getirsin inşşşcnm nasıslın iimisin tedavin ne alemde
benim ki ocağa kaldı dr.um öle uygun gördü iide oldu
ve ocakta başlıcam inşlh ya sen
inşlh be cnm hepimize getirsin sana bana değil yıllardır evlat hasreti çeken hepimize inşlh en hayırlısından....ozaman 2015 sana bebişini getirsin inşşş
aminnn amin inşşşinşlh be cnm hepimize getirsin sana bana değil yıllardır evlat hasreti çeken hepimize inşlh en hayırlısından....
[/QUOTE][QUOTE="cemrem29, post: 38447658, member: 315491"gözlere bakkk allahım
Allah yolunu açık etsin...BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
kızlar yarın ilk tedavime başlıyorum
amin canım sağolasınAllah yolunu açık etsin...
Canım henüz başlamadım, inş ocakta başlayacağız bir aksilik olmazsa...maşallalah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin gebeliğin darısı bize olsun....
tatlım sen başladın mı tedaviye benim ocakta olacak drç öle uygun gördü sen nasılsın....
evet ya benim bebeğim süper di ama yükledim gene olmuyo....
cnm inşlh güzel gelişmeler olur hakkkında...
Hayırlı uğurlu olsun sonu inşallah bebekli olsunBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
kızlar yarın ilk tedavime başlıyorum
amin canım inşşş hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsinHayırlı uğurlu olsun sonu inşallah bebekli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?