2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
KIZZ cemremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbenim bebekte yok yaaaa anammmmmmmmmmmmmm benikiside gitmiş
evet işte imza alanında çalışmalar varmış o yüzden bi, müddet resimler gözükmeyecekmiş bednde resim eklemeyi denedim demin olmamıstı ama şimdi oldu anlıcan imza alanı biraz boş kalacak

cok güzel gözler ya alalh bizlerede nasip etsin böle tatlı seker bebeleri
cümlemizeeeeeeeeeeeee[/QUOTE]
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet işte imza alanında çalışmalar varmış o yüzden bi, müddet resimler gözükmeyecekmiş bednde resim eklemeyi denedim demin olmamıstı ama şimdi oldu anlıcan imza alanı biraz boş kalacak
hımmmmm bitseydi şu kk çalışmaları bizde koyduğumuzu yerinde bulurduk

ben hiç donmuş denmedim ama tedaviler arasın bir süre geçmeli vücut dinlenmeli diye biliyorum

[QUOTE="cemrem29, post: 38447658, member: 315491"gözlere bakkk allahım
[/QUOTE]
Günaydın kızlar allahım bu ne güzellik maşallah...kızım olsun isterim hep bunlardan yakıp gezdircem onu seviyorum böyle şeyleri süslü püslü hanım hanımcık cimcime olsun...fox tv de kocamın ailesi dizisinde bir ufaklık var botiyorum o kıza cimcime bilmiş öyle bir kızım olsa işi gücü unuturum onunla yavrum ya...ah ah sabah sabah annelik duyguları zıpladı tavan yaptım...allahım inşallah birgün bizleride özlemle yolu gözlenene kavuşturur inşallah...

Canım henüz başlamadım, inş ocakta başlayacağız bir aksilik olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…