• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
10882134_775711122520844_7058331249949981313_n.jpg

günaydın yetercim nasılsın kuzum

Selaammmm..
Benden haberler..
150 doz fostimona bugün cedrodite eklendi yani erken çatlamayı önleyici iğne...
e2 değerim her zaman ki gibi ohss riskinde seyrediyor..
çatlatma iğnesi vurmayabilirim bu sebeple başka bir iğne ile çatlaması sağlanacak ama o iğne hangisi bilmiyorum..
sormuyorum akışına bıraktım rahatım...
sağda 10 solda 8 yumi var ama bunların kaçı olgun hale gelirde toplanır göreceğiz...
10 tane kesin olur üzeri olursa da tadından yenmez:KK73:
canım ne güzel haber böyleeee :) inşallah kaliteli sana sıkı tutunacak embriyoların olsunnnn :)

İyi akşamlar... Çok mutsuzum... :KK61::KK61:
Doktordan geldim 30. Haftadayım... Plasentanın çevresinde kanama alanı oluşmuş ancak pıhtılaşmış...
Doktor doğuma kadar mutlak istirahat verdi.... Yemek, banyo dışında ya yatar ya da oturur pozisyonda olacakmışım... Offffffffff yaaaaa:KK61: dua edin oğlum zamanında gelsin nolurrrrr:KK61::KK61:
canım dikkat et kendine :) biseycik olmaz allahın izni ile :) drun dediklerine uy lütfen iyiyim deyip ayaklanma :) iyi hissedince unutuyoruz malesef :) sağlıkla zamanında kucağına al kuzunu inşallahhhh :)

Genetik tarama için 3 tur yumurta toplanacaktı fakat ben bu denemeden sonra 3 üncü yapacağım. Çok yoruldum artık ilaç kullanmaktan
canım allahım yardımcın olsun :) sonu bebişli olsun inşallah da bu çektiğin sıkıntıları unutursun :)

İyi akşamlar... Çok mutsuzum... :KK61::KK61:
Doktordan geldim 30. Haftadayım... Plasentanın çevresinde kanama alanı oluşmuş ancak pıhtılaşmış...
Doktor doğuma kadar mutlak istirahat verdi.... Yemek, banyo dışında ya yatar ya da oturur pozisyonda olacakmışım... Offffffffff yaaaaa:KK61: dua edin oğlum zamanında gelsin nolurrrrr:KK61::KK61:
cm sen dr.u dinle olsun evde dinlen bisey olmaz zamanı gelmeden gelmiş oğluşun sağlıkla gelecek gönlünü ferah tut...
yetercim cnm alttaki resimlerimiz neden silinmiş yaa benim bebem vardı orda onu çok seviyordum ama.....

kızlarrr 5 yldır ilk defa pozitifi gördüm 9. gün 65 11.gün 235 cıktı sonucum. Güzel allahim herkese nasip etsin inşallah. yarın 14. günüm tekrar kan testi vericem ama öyle korkuyorum ki kasık ağrılarım vardı düne kadar ama bugün tamamen kesildi acaba gitti mi diye düşünüp duruyorum neden böyle oldu acaba

kızlarrr 5 yldır ilk defa pozitifi gördüm 9. gün 65 11.gün 235 cıktı sonucum. Güzel allahim herkese nasip etsin inşallah. yarın 14. günüm tekrar kan testi vericem ama öyle korkuyorum ki kasık ağrılarım vardı düne kadar ama bugün tamamen kesildi acaba gitti mi diye düşünüp duruyorum neden böyle oldu acaba
hayırlı olsun canımmm :) darısı kese ve kalp atışına :) içini ferah tut canım :)

Gözün aydın tatlım Allah sağlıkla Devamını getirsin inş;) sizde sorun neydi canım?

cm sen dr.u dinle olsun evde dinlen bisey olmaz zamanı gelmeden gelmiş oğluşun sağlıkla gelecek gönlünü ferah tut...
yetercim cnm alttaki resimlerimiz neden silinmiş yaa benim bebem vardı orda onu çok seviyordum ama.....
Yaş senin bebişe bende bayiliyordum kuzum geçen gün benki de silinmişti yeniden yükledim sende yükle

Gözün aydin canım hayırlı olsun

Kizlar ginaydin sizlerdede aynini yasayan oldumu ? Ilk negatifimi aldim ve dr um adetin 3. Gunu yaptigi muayenemle dondurulmuskrla dewam edelim beklemeye gerek yk dedi rahjm temiz.gectigimiz trdawide kullandgmz ilaclarin da pozitf etkisini gorururz boylelikle dedi. Dr uma we merkexe guwendigimden( bahceci guwenc bey) okey dedik basladik. Estrofem kullanmaya basladigimin 10. Gunu bugun gunde bi iki kez turuncumsu kirmiziya donuk lekelenmem oluyor persembeden beri kasik we bel agrimda war ayni adet olckmisim gbi. Szlerdede boyle birsey yasayan oldumu hic? Bu lekelenme neyi nesi?

maşallalah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin gebeliğin darısı bize olsun....
Gözün aydın tatlım Allah sağlıkla Devamını getirsin inş:KK66: sizde sorun neydi canım?
tatlım sen başladın mı tedaviye benim ocakta olacak drç öle uygun gördü sen nasılsın....
Yaş senin bebişe bende bayiliyordum kuzum geçen gün benki de silinmişti yeniden yükledim sende yükle
evet ya benim bebeğim süper di ama yükledim gene olmuyo....
Kizlar ginaydin sizlerdede aynini yasayan oldumu ? Ilk negatifimi aldim ve dr um adetin 3. Gunu yaptigi muayenemle dondurulmuskrla dewam edelim beklemeye gerek yk dedi rahjm temiz.gectigimiz trdawide kullandgmz ilaclarin da pozitf etkisini gorururz boylelikle dedi. Dr uma we merkexe guwendigimden( bahceci guwenc bey) okey dedik basladik. Estrofem kullanmaya basladigimin 10. Gunu bugun gunde bi iki kez turuncumsu kirmiziya donuk lekelenmem oluyor persembeden beri kasik we bel agrimda war ayni adet olckmisim gbi. Szlerdede boyle birsey yasayan oldumu hic? Bu lekelenme neyi nesi?
cnm inşlh güzel gelişmeler olur hakkkında...

herkese yeni haftadan merhaba
güzel bi resim koyayım dedim ama olmuyo uffff

tatlım sen başladın mı tedaviye benim ocakta olacak drç öle uygun gördü sen nasılsın....

yeniden dene olacaktır ayrıca o BEBEĞİN GÖZLERİNE BAYILIYORDUM BEN

imza alanı kalkmış şimdilik sorunlarda okudum öle yazıyordu
malesf benim resim bi müddet dinlenecek:KK48::KK48:

KIZZ cemremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Obenim bebekte yok yaaaa :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: anammmmmmmmmmmmmm benikiside gitmiş :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

[QUOTE="cemrem29, post: 38447658, member: 315491"gözlere bakkk allahım
bebek.jpg
[/QUOTE]

Back