• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
KIZZ cemremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Obenim bebekte yok yaaaa :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: anammmmmmmmmmmmmm benikiside gitmiş :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
evet işte imza alanında çalışmalar varmış o yüzden bi, müddet resimler gözükmeyecekmiş bednde resim eklemeyi denedim demin olmamıstı ama şimdi oldu anlıcan imza alanı biraz boş kalacak:mad::mad::mad::mad:

[QUOTE="cemrem29, post: 38447658, member: 315491"gözlere bakkk allahım
bebek.jpg
[/QUOTE]
cok güzel gözler ya alalh bizlerede nasip etsin böle tatlı seker bebeleri
cümlemizeeeeeeeeeeeee

cok güzel gözler ya alalh bizlerede nasip etsin böle tatlı seker bebeleri
cümlemizeeeeeeeeeeeee[/QUOTE]
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet işte imza alanında çalışmalar varmış o yüzden bi, müddet resimler gözükmeyecekmiş bednde resim eklemeyi denedim demin olmamıstı ama şimdi oldu anlıcan imza alanı biraz boş kalacak:mad::mad::mad::mad:
hımmmmm bitseydi şu kk çalışmaları bizde koyduğumuzu yerinde bulurduk :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kizlar ginaydin sizlerdede aynini yasayan oldumu ? Ilk negatifimi aldim ve dr um adetin 3. Gunu yaptigi muayenemle dondurulmuskrla dewam edelim beklemeye gerek yk dedi rahjm temiz.gectigimiz trdawide kullandgmz ilaclarin da pozitf etkisini gorururz boylelikle dedi. Dr uma we merkexe guwendigimden( bahceci guwenc bey) okey dedik basladik. Estrofem kullanmaya basladigimin 10. Gunu bugun gunde bi iki kez turuncumsu kirmiziya donuk lekelenmem oluyor persembeden beri kasik we bel agrimda war ayni adet olckmisim gbi. Szlerdede boyle birsey yasayan oldumu hic? Bu lekelenme neyi nesi?
ben hiç donmuş denmedim ama tedaviler arasın bir süre geçmeli vücut dinlenmeli diye biliyorum

[QUOTE="cemrem29, post: 38447658, member: 315491"gözlere bakkk allahım
bebek.jpg
[/QUOTE]
Günaydın kızlar allahım bu ne güzellik maşallah...kızım olsun isterim hep bunlardan yakıp gezdircem onu seviyorum böyle şeyleri süslü püslü hanım hanımcık cimcime olsun...fox tv de kocamın ailesi dizisinde bir ufaklık var botiyorum o kıza cimcime bilmiş öyle bir kızım olsa işi gücü unuturum onunla yavrum ya...ah ah sabah sabah annelik duyguları zıpladı tavan yaptım...allahım inşallah birgün bizleride özlemle yolu gözlenene kavuşturur inşallah...

maşallalah cnm gözünaydın sağlıkla devam etsin gebeliğin darısı bize olsun....

tatlım sen başladın mı tedaviye benim ocakta olacak drç öle uygun gördü sen nasılsın....

evet ya benim bebeğim süper di ama yükledim gene olmuyo....

cnm inşlh güzel gelişmeler olur hakkkında...
Canım henüz başlamadım, inş ocakta başlayacağız bir aksilik olmazsa...

Back