2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Etmem mi arkadaşım koskoca evde bi basimayim benim ailemden kimse yok yanımda

sana da merhaba güzel anne adıyı :) ne kadar güzel anlatmışsın fatih hocayı ağzına sağlık,aynen söylediklerine katılıyorum,fazlası var eksiği yok,benim 3.denemem olacak inş,fatih hocanın sayesinde o kadar tatlı bir insan ki bize doktorumuz diilde babamız gibi davranıyor ben kendi adıma hakkını ödeyemem,benim gibi düşünen fatih beyin hastası olarak seninle konuşmak çok hoşuma gitti gerçekten bende seni çok iyi anlıyorum..inşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın canım benim hamilelerin duası kabul olur derler sende bizlere dua et olur mu...

Bu ay geç yumurtlamışsın, aklıma öyle geliyor yani,, bilemedim ki.. Peki doktorun tüp bebek doktorumu? olmadı birde başka doktorlarla görüş, rahim başka nasıl kalınlaşır, neler yapılabilir fikirler al..
Benimde gece 10 dan sonra kanamaya geçti,adet rengim çok koyuydu önceleri, şimdi daha iyi.... doktora mail attım adetin 2.3 günleri gel demişti,bana bugünü saymayız, sen pazartesi gel dedi, pazartesi gideceğim bakalım. Yaaa hep sabah olurdum bu sefer gece olunca, araya hafta sonu girince şaşdım ne yapacağımı..

Mutlu hafta sonlarınız olsun kızlar..
Kırmızılar geldi pazartesi İstanbulda oliciimmm...
Muayenede sorun çıkmazsa iğne sürecim start alıyor...
Hadi Bismillah hayırlı olsun canım şimdiden tedavin bu sefer Allah'ın izniyle hersey çok güzel olucak

ayy canımm Allah yolunu açık etsin sonundada bebişini(bebişlerini) nasip etsin sana bu sefer Rabbim ol desin ve olsun inşallah. dularımız seninle canım.

Benimde dün lekelenmelerim vardı, gece 10 gibi kanamaya döndü, doktora mail attım,cumartesimi geleyim yoksa pazartesimi... gündüz 5 e kadar olan adetler bir gün sayılıyor, pazartesi gel diye yazmış, bende pazartesi gidecceğim bakalım, aynı durumdayız seninle. İnşallah bu sefer hamile kalırız canım..

sağol canım...
ilk etap için harekete geçiyorum malum daha çok etap var
Olsun canım başladın mi bi bakmissin nasıl geçecek dediğin günler geciveriyo emeklerini boşa çıkarmaz inş rabbim
Daha öncekileri de aynı merkezde mi yapmistin canim

Doktor pazartesi gel deyince cumartesi gitmek olmaz tabii
1 gün geç başlayacaz ama adetin 2.günü yerine 3.günü iğnelere geçiyoruz...
yumilerimiz nasıl performans sergileyecek bakalım merakla bekliyorum..

Olsun canım başladın mi bi bakmissin nasıl geçecek dediğin günler geciveriyo emeklerini boşa çıkarmaz inş rabbim
Daha öncekileri de aynı merkezde mi yapmistin canim

evet canım çabuk geçeceği kesin önceki 3 tedavim uzun protokol dü iğne vur vur vur kevgire dönmüştüm tedavi olup bitmedi ki bi de uzadı da uzadı birinde ohss oldum hastanede yattım düzelmem 1 ayı buldu...birinde de dış gebelik oldu 1 buçuk ay hastaneye git gel her gidişte acaba değer yükseldimi ameliyatama gircem endişesi...şimdi ilk kez kısa protokol olcak sadece protokolün ismi bile bana kısa süreceğini çabucak geçeceğini gösteriyor
daha öncekiler Ankara da oldu ilki gazi üniversitesi son ikisi başkent üniversitesinde...
Ankara dar geldi bana İstanbul a açılıyorum

Allah bahtını açık eylesin inşallah bol bebişli mutlu bir sona erişelim canım..

Baya şeyler geçmiş canım başından bu sefer melegin gelir bütün hepsini unutturur inş sana senin hiç mi tutmadı yoksa düştüler mi
Gel canım gel açıl biraz bu taraflara belki de kısmet nasip burasidir yaşadıklarımız bi vesile sonuçta Allahım ol desin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…