2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
2 aşılama negatif 2 tüp negatif sadece birinde dış gebelik oluştu canım...
değerim 1300 çıktı günlerce sabit kaldı sıfırlanması 1 buçuk ayı buldu..
gebelik sonlanırken açık olan tüplerimden birinde sol tüpümde yerleştiğinden hasara sebep oldu ve tıkadı tüpümü...

Hiç hamile kalamamak mi yoksa kalıp kaybetmek mi zor hata mi söylüyorum bilmiyorum ama olmucaksa baştan olmasın diyorum bazen bulup kaybetmek daha zor geliyo sanki

Hiç hamile kalamamak mi yoksa kalıp kaybetmek mi zor hata mi söylüyorum bilmiyorum ama olmucaksa baştan olmasın diyorum bazen bulup kaybetmek daha zor geliyo sanki
ben de aynısını derim hep...
kayıp olacaksa sadece tedavide sonunda negatifi alıp kaybedelim gebelik haberini alıp kaybetmek daha zor..

Doktorum tüp bebekçi evet. Bana tüp tedavisinde rahimin bir ihtimal ilaçlarla kalınlaştırılabileceğini söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidim diyorum. Oranın methini çok duyuyorum.
Başka nereye gidebilirim, hangi doktoru tercih etmeliyim bilmiyorum
2 ay beklesem mi yoksa hemen tedaviye başlasam mı acaba ? Çok ikilemde kaldım.

Sana doktorun histereskopiden sonra adet olman için ilaç vermedi sanırım ?

sevgili editörüm öncelikle geçmi,ş olsun,kısa protokol daha zahmetsiz bende kısa protokol deniyorum şuan 10 gün ve e2 testi verdim kanda bide ultrason muayenesi ona göre karar veriliyor yarında e2 ve ultrason sonrasında ovitrellemi yapıcam doktorumun tahminine göre salı günü opu yapılacak sonrasında 3 yada 4 gün sürüyo transfer oluyosun yani toplamda 15 yada 16 günde bitiyo ve test gününü bekliyosun 10 gün sonrası,inşallah bu deneme son olur hepimiz için şimdiden Allah kolaylık versin herşey yolunda gitsin inş.

canım dua ediyorum hep sizler için :) hayırlısı ile hepimiz kucaklarımızda sevelim mucizelerimizi diyorum :)

Mutlu hafta sonlarınız olsun kızlar..
Kırmızılar geldi pazartesi İstanbulda oliciimmm...
Muayenede sorun çıkmazsa iğne sürecim start alıyor...
tatlım hersey güzel gider ve kaliteli kaliteli yumilerin ve embriyoların olur inşallah :) duanın devamı diğer aşamalarda :)

Tedavi etaplı duasıda öyle
İlk etap için kaliteli yumiler ve embriyolar
sağol canım inşallah her şey yolunda gider...

ahh canım detaylı yazmış herşeyi ben biliyorum bunları...
hele bana e2 deme ben iğneye başlarım e2 fırlar ohss oldum bu değer yüzünden
bu kez beni deli etmez inşallah...
uzun protokolün kısadan tek farkı 10 gün önce iğnelere başlıyorsun...yani 10 gün daha fazla iğne oluyorsun lucrinli tedavi şeklide denebilir...Pko var diye hep lucrin vurdum öncesinde yumurtalıkları baskılamak amaçlı sonra adet olunca kısa protokol süreci ile aynı oluyor diğer iğneye başlıyorsun çift iğne vuruyorsun her gün biri baskılayıcı biri olgunlaştırıcı iğne...işte bu kez o baskılayıcı iğne olmayacak...

Mutlu hafta sonlarınız olsun kızlar..
Kırmızılar geldi pazartesi İstanbulda oliciimmm...
Muayenede sorun çıkmazsa iğne sürecim start alıyor...
Canimmm sansin bol olsun.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah...dualarim seninle.allaha emanet ol...

Herkesin derdi farklı benimki biraz kasap et derdinde gibi olacak ama annemlere ev bulamadık henüz o yüzden canım sıkkın

canım yaa!!.. ohss olmazsın inşallah aklına bile getirme bence bende polikistik over'liyim Allah'a şükür 3.denemem ohss olmadım,inşallah bu seferde olmam yani olmayız hepbirlikte tabiki ,söylediklerini anladım uzun protokolde önceden baskılanıyo kısa da şuan benim yaptığım gibi baskılayıcı iğne oluyosun,ben araştırdım ikisinin arasında başarı oranı olarak hiçbir fark yokmuş,günümüzde genelde kısa tercih ediliyormuş diye okudum,tabi bunları ve tedavi sürecini iyi bilmek ve ona göre davranmak gerekiyor,gerisi zaten nasip kısmet bizim yaptığımız tevekkül...

mrb kizlar sizlerebir sorum olacak tup bebege baslamadan once doktorunuz hangi testleri yapiyor testte nelerebakiyor ne yaptirmak gerekiyor ...bu konuda bilginiz varmi ...ben im 2kere tup bebek denememiz var...ilki ttuttuama malesef kalbi durdu.. basta bi kan testi yapildi ama hani tam net nelere bakildi bilmiyom sadece sekerimle ilgili bisey soyledi..ikinci denemede testyapilmadi dondurulmus denemem tutmadi..sizce hangi testleri yapilmasi gerek ...adanada baskentte yaptiran kislada tup bebek varmi ...

sana da merhaba sudem_88 bildiğim kadarıyla tsh,e2,fsh,prolaktin,lh v.b birçok hormon tahlili var,senin tahlillerinde bir sıkıntı yoksa eger doktorun tekrarlamamış olabilir testleri,sen yinede doktorunla yüz yüze konuş endişelerini düşüncelerini dile getir...inşallah bu tedavinde hayırlısıyla rabbim yüzünü ve yüzümüzü güldürür canım..:))

ben de aynısını derim hep...
kayıp olacaksa sadece tedavide sonunda negatifi alıp kaybedelim gebelik haberini alıp kaybetmek daha zor..

ikisinide yaşamış biri olarak sölüyorum direk negatif almak daha az üzüyor insanı bebeğimin kalbi durdugunda helede kürtaj olmak zorunda kalmak çok acı beni baya incitmişti bu durum mevlam kimseye yaşatmasın...

Bende öyle düşünüyorum canım o yüzden öyle söyledim ama bazen hata mı söylüyorum diyorum insan hamile olduğunu öğrenince başlıyo hayaller kurmaya bu yüzden yıkım daha fazla oluyo malesef

Uzun zaman oldu yazmayali ama takip ediyorum bu sira icinde bircok gebelik olusmus rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin olumsuz sonuclanan tedaviler en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz insallah benimde haziranda tup bebek denemem oldu ama maalesef folukul bos çıktı cok uzulmustum tahmin edersiniz maalesef maddi manevi yiprandim ama negatif sonucundan 1hafta sonra eşim buyuk bir trafik kazasi gecirdi. Bebek istegi cok buyuk uzuntu daha buyuk esimin o kazadan kurtulduguna sukrettim herseyde bir hayir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…