• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sen yarın git canım...

Özel mesaj yazabilir canım görünce cevap verecektir...
Ya da hocanın bölümünde soru cevap şeklinde konu açabilir..
Şu vakit oldu halen kahverengi oluyor, kırmızı değil, ne yapsam bilemedim valla yaa,, sabahı bekleyeceğim bakalım..

Teşekkür ederim ilgine :)
14 gün önce histereskopi oldum. 1-2 ayda rahim kendini kalınlaştırabilir dedi doktorum.
Umarım 2 ayda en az 8 mm olur. Olmassada tüp bebek yolları görünüyor bana.

Sen elinden geleni yapmissin canim. Gerisi rabbime kalmis insallah sifani verir artik

Bikacgundur ihmal ettim sizi valla ne var ne yok bakamadimdaa.hepiniz iyi ve guzel haberler vardir insallahh.
Benden size guzel haberrr:KK68:
Yusuf eren hastaneden cikti pazartesi gunu emzirme talimi icin gittim taburcu oldu.2010 gr.

Dun goz ve kontrol vardi.cok sukur bi sikinti yok.2100 gr olmuşuz.gozdede sikinti yok iki haftta sonra kontrolumuz varr.
Noroloji kardiyoloji ve isitme testlerimizdende rabbimin izniyle gecersek dahada rahatlayacagim.
Birbirimize alisiyoruz.benim gogus ucum yok o yuzden biraz sikintiliyiz.gogus ucu aldim onunla ve buzluga attigim sutlerle idare ediyoruzz.
Uc gundur uyumuyoruz bugun daha rahat hemencik size bakimmm didimm.gerci geriye donuk okuyamadim amaa.bu aralar ihmal edebilirim ama sadece duzen oturtana kadarr.

canımmmm maşallah kuzuna :) kavuşmussun :) allahım hiç ayırmasın :) kucağında doya doya sevvvvv :)

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız;uzun zamandır giremedim internete,umarım hamişler çoğalmıştır herşey yolundadır,benim şuan için durumlarda bir değişiklik yok 3 tüp bebek denemesine başladım Eskişehir acıbadem tüp bebek merkezinde Ahmet fatih öğüç doktorumun ismi,burda tedavi gören hasta var mı aranızda,şehir dışından gelenlerde olabilir benim gibi,istanbul'dan geldim buraya hastanenin apart dairesinde kalıyorum ücretsiz olarak,tedavi görenler ve merkez arayanlar yazarsa birbirimize destek olalım..

canım merhaba :) ben de fatih beyde tüp bebek yaptıranlardanım :) hayatımda gördüğüm en insaniyetli en tatlı dr :) suan hamile isem onun verdiği moral ve destek sayesinde (tabi öncelikle allahımın izni ile) :) ben 1 ve 2. denememi burada tüp bebek ünitesi olmadığı için maslak acıbademde bülent bey fatih bey ortak yapım yaptık :) 2. de tuttu :) erken doğum yaptım fatih beyde inanılmaz rahatlatıcı idi :) malesef bebeğim 10 gün yaşayıp öldü :( kızımın öldüğünün ertesi günü fatih bey duyup hemen evime geldi ellerimden tuttu bana gene başaracağız dedi o bana inanılmaz destek verdi güven verdi :) sonra 2 kere tutmadı ama hep beni motive etti :) umudumu kaybetmeme izin vermedi :) 5. denemede farklı ilaçlar denedi daha kaliteli yumilerim oldu her zamankinden yumim az olunca ben paniğe kapıldım ama o beni her zamanki gibi sakinleştirdi ve daha iyi oldu 5. güne gitti 7 yumimin 5i :) 1ini transfer etti ben 2 mi olsa dememe rağmen :) hep onun kararlarına güvendim ve hep iyi oldu :) suan hamileyim :) onun yeri bende farklı :) maddi sebeplerden bu sefer onda doğum yapamayacağım onun önerdiği bir drdayım suan :) o dr geçmeden hafta hafta neler yaptıracağımı hangi ilaçları kullanacağımı detaylıca tarif etti :) arada yanına uğruyorum özlüyorum çünkü :)bebeğim olsun onu evimize çağıracağız inşallah :)
allahım yardımcın olsun :) tedavinin sonu bebişli olsun inşallah :)

İnandığın doktorla yola çıkmak lazım..
Acıbadem genel olarak labaratuvar konusunda iyi bir hastane doktorunda iyi zaten Allahın izniyle güzel haberini alırız yakında..
Valla Eskişehirdeki süpermiş apart daire işi...
Benim duyduğum garip geldi bana :KK57:
canım görümcemde maslakta evde kalmıştı birkaç aile birlikte idi :)
eskişehire gelirsen beklerim aparta gerek yok :) ama inşallah bülent beyde hersey güzel olur ve bebişimiz gelir :) buraya sadece gezmeye gelirsiniz inşallah :)

canımmmm maşallah kuzuna :) kavuşmussun :) allahım hiç ayırmasın :) kucağında doya

canım merhaba :) ben de fatih beyde tüp bebek yaptıranlardanım :) hayatımda gördüğüm en insaniyetli en tatlı dr :) suan hamile isem onun verdiği moral ve destek sayesinde (tabi öncelikle allahımın izni ile) :) ben 1 ve 2. denememi burada tüp bebek ünitesi olmadığı için maslak acıbademde bülent bey fatih bey ortak yapım yaptık :) 2. de tuttu :) erken doğum yaptım fatih beyde inanılmaz rahatlatıcı idi :) malesef bebeğim 10 gün yaşayıp öldü :KK43: kızımın öldüğünün ertesi günü fatih bey duyup hemen evime geldi ellerimden tuttu bana gene başaracağız dedi o bana inanılmaz destek verdi güven verdi :) sonra 2 kere tutmadı ama hep beni motive etti :) umudumu kaybetmeme izin vermedi :) 5. denemede farklı ilaçlar denedi daha kaliteli yumilerim oldu her zamankinden yumim az olunca ben paniğe kapıldım ama o beni her zamanki gibi sakinleştirdi ve daha iyi oldu 5. güne gitti 7 yumimin 5i :) 1ini transfer etti ben 2 mi olsa dememe rağmen :) hep onun kararlarına güvendim ve hep iyi oldu :) suan hamileyim :) onun yeri bende farklı :) maddi sebeplerden bu sefer onda doğum yapamayacağım onun önerdiği bir drdayım suan :) o dr geçmeden hafta hafta neler yaptıracağımı hangi ilaçları kullanacağımı detaylıca tarif etti :) arada yanına uğruyorum özlüyorum çünkü :)bebeğim olsun onu evimize çağıracağız inşallah :)
allahım yardımcın olsun :) tedavinin sonu bebişli olsun inşallah :)

canım görümcemde maslakta evde kalmıştı birkaç aile birlikte idi :)
eskişehire gelirsen beklerim aparta gerek yok :) ama inşallah bülent beyde hersey güzel olur ve bebişimiz gelir :) buraya sadece gezmeye gelirsiniz inşallah :)

Canim benim rabbim bu sefer o ozlem duydugum mutlulu yasatir. Herkesin ayri ayri hikayesi var cok etkilendim gwrcekten. Sana kocaman sariliyoeum..

Merhaba, histereskopiden sonra yaklaşık 5-6 gün ufak kanamalarım oldu benim sonra geçti. Normalde bu hafta sonu adet olmam lazım, bir kaç gündür adet olacakmışım gibi, bugünde kahverengi lekeler var ama bir türlü kırmızı kan gelmedi, normalde bu kadar kahverengi lekem olmazdı, bende anlamadım. Doktorlarda sağolsun muayene etmediler, her ikiside. Tüp doktorum adet olunca muayene edeyim ona göre tüpe geçeriz yada geçmeyiz dedi.
Senin nasıl yumurtan çatlamış ki? sende kanama olmamıştı, peki şimdi lekelenme felandamı yok?

Beni histereskopiden 14 gün sonra çağırdı. Yani bugun. Gittim. Rahim yine çok ince dedi :(
Günde 3 tanede estrofeme rağmen ! Muayenede yumurtan çatlamış bile dedi. Ben adet beklerken yumurtam nasıl çatlar ? Ne ara gelişti, büyüdü, çatladı anlamadım.
Keşke dünü değerlendirseydim. Ne zaman çatladı acaba? Sorular soruları doğuruyor anliyacagın.
Benim operasyondan sonra 1 hafta lekelenme tarzında kanamam oldu, bitti.
Şimdi dediğin gibi kasıklarım çekiliyor, karnıma ağrı giriyor. Acaba adetmi geliyor bilmiyorum. Gelen giden yok bekliyorum.
Bana TARLUSAL diye bir ilaç verdi. Sanırım adet söktürücü. Niye verdi anlamadım onuda.
Sonuçta yumurtan çatlamış bugünleri değerlendir diyebilirdi. Bende kullanmayacağım bu ilacı. Beklicem biraz.

Canim benim rabbim bu sefer o ozlem duydugum mutlulu yasatir. Herkesin ayri ayri hikayesi var cok etkilendim gwrcekten. Sana kocaman sariliyoeum..
evet canım hepimiz ayrı seylerle sınanıyoruz bu hayatta :) inşallah alnımızın akıyla çıkıyoruzdur :) allahım hepimizin kucaklarında sevdirsin kuzularımızı :) ben de sarılıyorum sana hatta oğluşum seni sevgi ile tekmeliyor :)

Beni histereskopiden 14 gün sonra çağırdı. Yani bugun. Gittim. Rahim yine çok ince dedi :KK43:
Günde 3 tanede estrofeme rağmen ! Muayenede yumurtan çatlamış bile dedi. Ben adet beklerken yumurtam nasıl çatlar ? Ne ara gelişti, büyüdü, çatladı anlamadım.
Keşke dünü değerlendirseydim. Ne zaman çatladı acaba? Sorular soruları doğuruyor anliyacagın.
Benim operasyondan sonra 1 hafta lekelenme tarzında kanamam oldu, bitti.
Şimdi dediğin gibi kasıklarım çekiliyor, karnıma ağrı giriyor. Acaba adetmi geliyor bilmiyorum. Gelen giden yok bekliyorum.
Bana TARLUSAL diye bir ilaç verdi. Sanırım adet söktürücü. Niye verdi anlamadım onuda.
Sonuçta yumurtan çatlamış bugünleri değerlendir diyebilirdi. Bende kullanmayacağım bu ilacı. Beklicem biraz.
Histeroskopi sonrası günde 3 kez estrofem bende kullandım ve sonrasında tarlusal verdiler banada adet olabilmek için sanırım..

Ne güzel canım çok sevindim. Allah saglıklı sıhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kısmette anne olmanın zamanı gelince rabbim bir çok şeyi vesile kılıyor kesinlikle.. Dilerim burdaki herkesin anne olma vakti gelmiştir artık:KK36:
Çok teşekkür ederim evet demek ki kaderde varmış... Bunu herkesin denemesini istiyorum..

evet canım hepimiz ayrı seylerle sınanıyoruz bu hayatta :) inşallah alnımızın akıyla çıkıyoruzdur :) allahım hepimizin kucaklarında sevdirsin kuzularımızı :) ben de sarılıyorum sana hatta oğluşum seni sevgi ile tekmeliyor :)

Gunaydin canim. 'Ozlem duydugun' olacakti canim yanlis yazmisim :) bebisine masallahh eminim cok yakisikli bi oglan olacak:) :KK68:

Günaydin kizlarrr
Namazdı hanimin çiş saati derken gene sabahın köründe kalktik..
Hepimize güzel aydınlık günler olsun...
:p:p:p:p:p

Günaydın kızlar...@portakales allah kabul etsin..bende namazımı kıldım eşimj geçirdim bugün ara vardiyayım akşam gece vardiyasıydım şimdi az daha dinleneyim sersem gibiyim...öptüm hepinizi...

Histeroskopi sonrası günde 3 kez estrofem bende kullandım ve sonrasında tarlusal verdiler banada adet olabilmek için sanırım..

peki histereskopiden sonra kontrole gittiğinde neler söyledi acaba doktorun ?
bir de bu ilacı kullanmazsam adet olamayacak mıymışız ?
ben kontrole gittim yumurtam çatlamış. bugünleri değerlendirsem acaba hamile kalabilir miyim diye ilacı içmesemmi diyorum ?

d5200.gif

peki histereskopiden sonra kontrole gittiğinde neler söyledi acaba doktorun ?
bir de bu ilacı kullanmazsam adet olamayacak mıymışız ?
ben kontrole gittim yumurtam çatlamış. bugünleri değerlendirsem acaba hamile kalabilir miyim diye ilacı içmesemmi diyorum ?
Benim hemen olacaktı tüp bebek ama işte ocakta histereskopi olmuştum rahim toplansın diye marta kadar bekledik martta kistim falan olduğundan ertelendi....nisanda yapıldı tüp bebek...

Back