• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ikisinide yaşamış biri olarak sölüyorum direk negatif almak daha az üzüyor insanı bebeğimin kalbi durdugunda helede kürtaj olmak zorunda kalmak çok acı beni baya incitmişti bu durum mevlam kimseye yaşatmasın...

Kesinlikle öyle canım bebeğinin varlığına alışıp bir de ondan kalanları yok etmeye çalışmak çok zor Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu acıyı..

ikisinide yaşamış biri olarak sölüyorum direk negatif almak daha az üzüyor insanı bebeğimin kalbi durdugunda helede kürtaj olmak zorunda kalmak çok acı beni baya incitmişti bu durum mevlam kimseye yaşatmasın...
Ben de bu kez Allah'ı m ;sonu gelmıycekse;hayırlısı değilse o pozitifi hiç görmeyim siye dua ettim.

Uzun zaman oldu yazmayali ama takip ediyorum bu sira icinde bircok gebelik olusmus rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin olumsuz sonuclanan tedaviler en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz insallah benimde haziranda tup bebek denemem oldu ama maalesef folukul bos çıktı cok uzulmustum tahmin edersiniz maalesef maddi manevi yiprandim ama negatif sonucundan 1hafta sonra eşim buyuk bir trafik kazasi gecirdi. Bebek istegi cok buyuk uzuntu daha buyuk esimin o kazadan kurtulduguna sukrettim herseyde bir hayir var
Çok geçmiş olsun tatlım...
Bugünümüze hep şükredelim diyorum ben...
Evet anne olmak istiyoruz ama abartmadan uçlarda yaşamadan hayırlısını dilemek lazım...
Başımıza ne geleceğini bilemiyoruz..
Bir arkadaşımız 6 aylık ikizlerini erken doğumla kaybetti...
Yine biri doğuma girdi bebeği doğdu ama kendi vefat etti...
Bir arkdaşımızın bebeği doğdu bebeği 1 aylıkken eşini kaybetti..
Lütfen yıpratma kendini bundan sonra önce eşinin ve senin sağlığınız geliyor...

Çok geçmiş olsun tatlım...
Bugünümüze hep şükredelim diyorum ben...
Evet anne olmak istiyoruz ama abartmadan uçlarda yaşamadan hayırlısını dilemek lazım...
Başımıza ne geleceğini bilemiyoruz..
Bir arkadaşımız 6 aylık ikizlerini erken doğumla kaybetti...
Yine biri doğuma girdi bebeği doğdu ama kendi vefat etti...
Bir arkdaşımızın bebeği doğdu bebeği 1 aylıkken eşini kaybetti..
Lütfen yıpratma kendini bundan sonra önce eşinin ve senin sağlığınız geliyor...

Kesinlikle hamdolsun herseyde hayir var bu yuzden yipratmamiz gerekiyor kendimizi onumuzde ne olacagini bilmiyoruz Rabbim tum isteyenlere hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.

Mutlu hafta sonlarınız olsun kızlar..
Kırmızılar geldi pazartesi İstanbulda oliciimmm...
Muayenede sorun çıkmazsa iğne sürecim start alıyor...
cnm hayirli olsun tedavin inslh sorunsuz baslar sonu bebeli devam eder.

Kesinlikle hamdolsun herseyde hayir var bu yuzden yipratmamiz gerekiyor kendimizi onumuzde ne olacagini bilmiyoruz Rabbim tum isteyenlere hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.
cok gecmis olsun alah kaza bela vermesin cnm evet illa bebek degil valla evet bazen ozlem hasret acisi yakiyo icimizi ama sagligimiz herseyden once gelir hep gonlune gore versin mevlam herseyi cnm benim.

145637_Gunaydin_Sozlerin.png

mrb kizlar sizlerebir sorum olacak tup bebege baslamadan once doktorunuz hangi testleri yapiyor testte nelerebakiyor ne yaptirmak gerekiyor ...bu konuda bilginiz varmi ...ben im 2kere tup bebek denememiz var...ilki ttuttuama malesef kalbi durdu.. basta bi kan testi yapildi ama hani tam net nelere bakildi bilmiyom sadece sekerimle ilgili bisey soyledi..ikinci denemede testyapilmadi dondurulmus denemem tutmadi..sizce hangi testleri yapilmasi gerek ...adanada baskentte yaptiran kislada tup bebek varmi ...
geçmiş olsun canım allah eşine şifa versin eşlermiz sağlıkla yanımızda olacak ki eğer bir gün bizim evlatalrımız gelirse biz eksiksik aileler olabilelim

Günaydın güzel bayanlar Nasılsıniz? Kızlar bugün 4. Ignemi olacağım arada kasiklarim ağrıyor yumurtalar büyüdüğü içindir herhalde ilk olunca acemiyim daha:) bir de yumurta toplama da e2 ve rahim kalınlığı ne kadar olmalı bilgilendirirseniz sevinirim :) yarın doktor kontrolüm var çok merak ediyorum kaç yumurtam gelişir ki diye:)

kızlar dün 6 yumurtam toplandı. bugün hastanaden aradılar. hiçbiri döllenmemiş. yarın tekrar bakacaklar yoksa iptal.
yıkıldım resmen:KK61: ilk gön döllenmeyip sonra döllenme gerçekleşen var mı aranızda yoksa boşuna umutlanmıyım mı?:KK43:

kızlar dün 6 yumurtam toplandı. bugün hastanaden aradılar. hiçbiri döllenmemiş. yarın tekrar bakacaklar yoksa iptal.
yıkıldım resmen:KK61: ilk gön döllenmeyip sonra döllenme gerçekleşen var mı aranızda yoksa boşuna umutlanmıyım mı?:KK43:
Canim benim üzülme vardır bunda da bi Hayır bazı şeylerin olmucaksa baştan olmaması daha iyi benim 27 yumurta vardı 17 tanesi döllendi ama elimde 1 tane kaldı transfer oldu düştü yani nasip kısmet se bi şekilde olur umarım yarın güzel haberler alırsın

Canim benim üzülme vardır bunda da bi Hayır bazı şeylerin olmucaksa baştan olmaması daha iyi benim 27 yumurta vardı 17 tanesi döllendi ama elimde 1 tane kaldı transfer oldu düştü yani nasip kısmet se bi şekilde olur umarım yarın güzel haberler alırsın

inşallah canım. Ben transfere kadar giderim tutmazsa o tutmaz diye düşünüyodum. Yumurta döllenmeme ihtimalini hiç düşünmemiştim. Üzülmemek elde değil, insan maddi manevi bunca emeğe, umuda çok acıyor. Allah tez zamanda hepimizin gönlüne göre versin

inşallah canım. Ben transfere kadar giderim tutmazsa o tutmaz diye düşünüyodum. Yumurta döllenmeme ihtimalini hiç düşünmemiştim. Üzülmemek elde değil, insan maddi manevi bunca emeğe, umuda çok acıyor. Allah tez zamanda hepimizin gönlüne göre versin

Geçmiş olsun canım..:110:

geçmiş olsun canım. her şey bizler için elbet. Rabbim sevdiklerimizi bagışlasın bizlere.. Hakkımızda hayırlısını nasıp etsın her zaman

Günaydın güzel bayanlar Nasılsıniz? Kızlar bugün 4. Ignemi olacağım arada kasiklarim ağrıyor yumurtalar büyüdüğü içindir herhalde ilk olunca acemiyim daha:) bir de yumurta toplama da e2 ve rahim kalınlığı ne kadar olmalı bilgilendirirseniz sevinirim :) yarın doktor kontrolüm var çok merak ediyorum kaç yumurtam gelişir ki diye:)

Kuzuuu hakkında hayırlısı olsun.. Kasık agrısı bende hıc olmadı canım.. o yuzden sorularını cvplayamıyorum ama senı kocaman operım :))

amin canım. senin canın sağolsun ilk öncelik o.. Rabbim gönlündekini tez vakit sana hayırlı kılacak canım inaşallah...

Elifimm30 Elifimm30 cimm ne zaman doluyor bu bize tanıdığın internet müddetii.. :KK15:
E egunal canımm yolun açık olsun rabbime emanet ol inşallahh :KK68:
yeteeeeer yeteeeeer kuzu yaa değiştir şu avatar mavatar denilen şeyii yaaa.. Hiç seni tanımlamıyor.. Zaten yeterr de seniş tanımlamıyorrr.. Şekersin sen şekerrr:KK68:
:KK15:

Evdee temizlik var kızlarr oyüzden dünden beri az yazıyorum..
Cvp yazmadıklarımda gönlümde hepinizi öperimm

Doktorum tüp bebekçi evet. Bana tüp tedavisinde rahimin bir ihtimal ilaçlarla kalınlaştırılabileceğini söyledi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de bahçeci fulya tüp bebek merkezine gidim diyorum. Oranın methini çok duyuyorum.
Başka nereye gidebilirim, hangi doktoru tercih etmeliyim bilmiyorum :KK43:
2 ay beklesem mi yoksa hemen tedaviye başlasam mı acaba ? Çok ikilemde kaldım.

Sana doktorun histereskopiden sonra adet olman için ilaç vermedi sanırım ?

Adet olmak için ilaç almadım, kanama olmasın diye verdi birde antibiyotik verdi. Benim adetlerim düzenli belkide ondan gerek görmedi. Şimdi adet oldum mesela, sadece bir gün akıntım oldu kahverengi sonra kana çevirdi.
İstanbulda tecrübeli yerlerden biriside Şişli Memeorial Semra hanım diye duydum, birde onla görüş canım, nasıl bir tedavi uygulanır, zaten sende hemen tüpe geçilmez gibi, önce tedavi şart görünüyor, bir araştır istersen..

selammmmmmmm :KK54::KK54::KK54::KK54:
bu güzel pazar gününde herkesin MUTLU(HAPPY) Olması için herkese gelsin şarkım
.........Because I'm happy:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: happy happy happy.............:KK75:

Back