• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Az sonra yazıcam diğer mesajına:KK48:

canım düşünceli arkadaşım çok sağol...
kalacak yerim var istanbulda kalmayacam kırklarelinden gelip gidecem kızkardeşim ve yeğenlerim beni bekliyorlar..Bir de annem var ailecek tedaviye başlıyoruz hepimizi kabul etcen mi bir daha düşün:KK48:
Etmem mi arkadaşım koskoca evde bi basimayim benim ailemden kimse yok yanımda :KK61:

canımmmm maşallah kuzuna :) kavuşmussun :) allahım hiç ayırmasın :) kucağında doya doya sevvvvv :)

canım merhaba :) ben de fatih beyde tüp bebek yaptıranlardanım :) hayatımda gördüğüm en insaniyetli en tatlı dr :) suan hamile isem onun verdiği moral ve destek sayesinde (tabi öncelikle allahımın izni ile) :) ben 1 ve 2. denememi burada tüp bebek ünitesi olmadığı için maslak acıbademde bülent bey fatih bey ortak yapım yaptık :) 2. de tuttu :) erken doğum yaptım fatih beyde inanılmaz rahatlatıcı idi :) malesef bebeğim 10 gün yaşayıp öldü :KK43: kızımın öldüğünün ertesi günü fatih bey duyup hemen evime geldi ellerimden tuttu bana gene başaracağız dedi o bana inanılmaz destek verdi güven verdi :) sonra 2 kere tutmadı ama hep beni motive etti :) umudumu kaybetmeme izin vermedi :) 5. denemede farklı ilaçlar denedi daha kaliteli yumilerim oldu her zamankinden yumim az olunca ben paniğe kapıldım ama o beni her zamanki gibi sakinleştirdi ve daha iyi oldu 5. güne gitti 7 yumimin 5i :) 1ini transfer etti ben 2 mi olsa dememe rağmen :) hep onun kararlarına güvendim ve hep iyi oldu :) suan hamileyim :) onun yeri bende farklı :) maddi sebeplerden bu sefer onda doğum yapamayacağım onun önerdiği bir drdayım suan :) o dr geçmeden hafta hafta neler yaptıracağımı hangi ilaçları kullanacağımı detaylıca tarif etti :) arada yanına uğruyorum özlüyorum çünkü :)bebeğim olsun onu evimize çağıracağız inşallah :)
allahım yardımcın olsun :) tedavinin sonu bebişli olsun inşallah :)

canım görümcemde maslakta evde kalmıştı birkaç aile birlikte idi :)
eskişehire gelirsen beklerim aparta gerek yok :) ama inşallah bülent beyde hersey güzel olur ve bebişimiz gelir :) buraya sadece gezmeye gelirsiniz inşallah :)
sana da merhaba güzel anne adıyı :) ne kadar güzel anlatmışsın fatih hocayı ağzına sağlık,aynen söylediklerine katılıyorum,fazlası var eksiği yok,benim 3.denemem olacak inş,fatih hocanın sayesinde o kadar tatlı bir insan ki bize doktorumuz diilde babamız gibi davranıyor ben kendi adıma hakkını ödeyemem,benim gibi düşünen fatih beyin hastası olarak seninle konuşmak çok hoşuma gitti gerçekten bende seni çok iyi anlıyorum..inşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın canım benim hamilelerin duası kabul olur derler sende bizlere dua et olur mu...

Beni histereskopiden 14 gün sonra çağırdı. Yani bugun. Gittim. Rahim yine çok ince dedi :KK43:
Günde 3 tanede estrofeme rağmen ! Muayenede yumurtan çatlamış bile dedi. Ben adet beklerken yumurtam nasıl çatlar ? Ne ara gelişti, büyüdü, çatladı anlamadım.
Keşke dünü değerlendirseydim. Ne zaman çatladı acaba? Sorular soruları doğuruyor anliyacagın.
Benim operasyondan sonra 1 hafta lekelenme tarzında kanamam oldu, bitti.
Şimdi dediğin gibi kasıklarım çekiliyor, karnıma ağrı giriyor. Acaba adetmi geliyor bilmiyorum. Gelen giden yok bekliyorum.
Bana TARLUSAL diye bir ilaç verdi. Sanırım adet söktürücü. Niye verdi anlamadım onuda.
Sonuçta yumurtan çatlamış bugünleri değerlendir diyebilirdi. Bende kullanmayacağım bu ilacı. Beklicem biraz.

Bu ay geç yumurtlamışsın, aklıma öyle geliyor yani,, bilemedim ki.. Peki doktorun tüp bebek doktorumu? olmadı birde başka doktorlarla görüş, rahim başka nasıl kalınlaşır, neler yapılabilir fikirler al..
Benimde gece 10 dan sonra kanamaya geçti,adet rengim çok koyuydu önceleri, şimdi daha iyi.... doktora mail attım adetin 2.3 günleri gel demişti,bana bugünü saymayız, sen pazartesi gel dedi, pazartesi gideceğim bakalım. Yaaa hep sabah olurdum bu sefer gece olunca, araya hafta sonu girince şaşdım ne yapacağımı..

Mutlu hafta sonlarınız olsun kızlar..
Kırmızılar geldi pazartesi İstanbulda oliciimmm...
Muayenede sorun çıkmazsa iğne sürecim start alıyor...
Hadi Bismillah hayırlı olsun canım şimdiden tedavin bu sefer Allah'ın izniyle hersey çok güzel olucak:KK55:

ayy canımm :KK19: Allah yolunu açık etsin sonundada bebişini(bebişlerini) nasip etsin sana bu sefer Rabbim ol desin ve olsun inşallah. dularımız seninle canım.

Benimde dün lekelenmelerim vardı, gece 10 gibi kanamaya döndü, doktora mail attım,cumartesimi geleyim yoksa pazartesimi... gündüz 5 e kadar olan adetler bir gün sayılıyor, pazartesi gel diye yazmış, bende pazartesi gidecceğim bakalım, aynı durumdayız seninle. İnşallah bu sefer hamile kalırız canım..

sağol canım...
ilk etap için harekete geçiyorum malum daha çok etap var:KK48:
Olsun canım başladın mi bi bakmissin nasıl geçecek dediğin günler geciveriyo emeklerini boşa çıkarmaz inş rabbim
Daha öncekileri de aynı merkezde mi yapmistin canim

Benimde dün lekelenmelerim vardı, gece 10 gibi kanamaya döndü, doktora mail attım,cumartesimi geleyim yoksa pazartesimi... gündüz 5 e kadar olan adetler bir gün sayılıyor, pazartesi gel diye yazmış, bende pazartesi gidecceğim bakalım, aynı durumdayız seninle. İnşallah bu sefer hamile kalırız canım..

Doktor pazartesi gel deyince cumartesi gitmek olmaz tabii:KK48:
1 gün geç başlayacaz ama adetin 2.günü yerine 3.günü iğnelere geçiyoruz...
yumilerimiz nasıl performans sergileyecek bakalım merakla bekliyorum..

Olsun canım başladın mi bi bakmissin nasıl geçecek dediğin günler geciveriyo emeklerini boşa çıkarmaz inş rabbim
Daha öncekileri de aynı merkezde mi yapmistin canim

evet canım çabuk geçeceği kesin önceki 3 tedavim uzun protokol dü iğne vur vur vur kevgire dönmüştüm tedavi olup bitmedi ki bi de uzadı da uzadı birinde ohss oldum hastanede yattım düzelmem 1 ayı buldu...birinde de dış gebelik oldu 1 buçuk ay hastaneye git gel her gidişte acaba değer yükseldimi ameliyatama gircem endişesi...şimdi ilk kez kısa protokol olcak sadece protokolün ismi bile bana kısa süreceğini çabucak geçeceğini gösteriyor :KK48:
daha öncekiler Ankara da oldu ilki gazi üniversitesi son ikisi başkent üniversitesinde...
Ankara dar geldi bana İstanbul a açılıyorum:KK55::KK48:

Allah bahtını açık eylesin inşallah bol bebişli mutlu bir sona erişelim canım..

Doktor pazartesi gel deyince cumartesi gitmek olmaz tabii:KK48:
1 gün geç başlayacaz ama adetin 2.günü yerine 3.günü iğnelere geçiyoruz...
yumilerimiz nasıl performans sergileyecek bakalım merakla bekliyorum..

evet canım çabuk geçeceği kesin önceki 3 tedavim uzun protokol dü iğne vur vur vur kevgire dönmüştüm tedavi olup bitmedi ki bi de uzadı da uzadı birinde ohss oldum hastanede yattım düzelmem 1 ayı buldu...birinde de dış gebelik oldu 1 buçuk ay hastaneye git gel her gidişte acaba değer yükseldimi ameliyatama gircem endişesi...şimdi ilk kez kısa protokol olcak sadece protokolün ismi bile bana kısa süreceğini çabucak geçeceğini gösteriyor :KK48:
daha öncekiler Ankara da oldu ilki gazi üniversitesi son ikisi başkent üniversitesinde...
Ankara dar geldi bana İstanbul a açılıyorum:KK55::KK48:
Baya şeyler geçmiş canım başından bu sefer melegin gelir bütün hepsini unutturur inş sana senin hiç mi tutmadı yoksa düştüler mi
Gel canım gel açıl biraz bu taraflara:KK76: belki de kısmet nasip burasidir yaşadıklarımız bi vesile sonuçta Allahım ol desin yeter ki

Back