• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok da pahaliymis inşallah bebek olur da o kadar paraya değer :) canim bugün tsh olcturdum 0.99 a düşmüş çok fazla düşmüş yarın doktoru arayacağım iki hafta olmadı bile 2.59 dan 0.99 a çok dusmemis mi:)

oooo baya düşmüş canım 50 dozu ya düşürürler ya da bıraktırabilirler bir süre...
ben de 50 doza çıktım 25 den değerim sabit kalmış...
senin ki benim ki gibi inatçı değil :KK48: mutlaka konuş doktorunla daha da düşmesin:KK48:

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız;uzun zamandır giremedim internete,umarım hamişler çoğalmıştır herşey yolundadır,benim şuan için durumlarda bir değişiklik yok 3 tüp bebek denemesine başladım Eskişehir acıbadem tüp bebek merkezinde Ahmet fatih öğüç doktorumun ismi,burda tedavi gören hasta var mı aranızda,şehir dışından gelenlerde olabilir benim gibi,istanbul'dan geldim buraya hastanenin apart dairesinde kalıyorum ücretsiz olarak,tedavi görenler ve merkez arayanlar yazarsa birbirimize destek olalım..
ben de istanbul acıbadem de tedavi görecem ama sen neden istanbulu bırakıp eskişehire gittin ben Ankaradan istanbula gidiyorum:KK48: bi de apart daire derken merak ettim o nasıl oluyor belki bana da lazım olur..

evet tatlım...
acıbadem de başlıyorum..
önce cgh ye gidilecek sağlam çıkarsa dondurma işlemi yapılacak..
transfer daha sonra..
sevgili egunal; inşallah herşey yolunda gider çok sevindim,bende acıbadem hastanesine gidiyorum sen hangi şehirde gidiyosun doktorun kim tatlım,belki aynı yerdeyiz haberimiz yok :p

ben de istanbul acıbadem de tedavi görecem ama sen neden istanbulu bırakıp eskişehire gittin ben Ankaradan istanbula gidiyorum:KK48: bi de apart daire derken merak ettim o nasıl oluyor belki bana da lazım olur..
Boşver tatlım aparti gel kal bende :KK50:

Kızlar adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlanması gerek ya, benim bugün lekelenmelerim oluyor ama halen kanama olmadı. Bu gece adet olursam yarınmı gideyim hastaneye, yoksa pazartesi mi?

Selam canım,
Nasılsın ? Kanamaların bittimi ?
Benimde bugun adet günüm normalde ama histereskopi olunca işler değişti sanırım. Doktora gittim histereskopiden 14 gün sonra yumurtam çatlamış bile ! Ben adet olmayı beklerken yumurta çatlamış. Hiç anlamadım.
Sen operasyondan sonra adet oldun mu ? Ne zaman adet olunuyormuş acaba ?
Bana Tarlusal diye bir ilaç verdi. Adet söktürücüymüş. İçmezsem adet olamazmıyım acaba?
Doktora gittim yine 1000 tane soruyla döndüm anlican :)

cevabını yeni gördüm benden önce yazmışsın :KK58: ben daha önce fatih beyin hastası olduğum için doktorumu bırakmak istemedim canım,çok iyi bir doktor ve iyi bir ekibi var işlerini çok iyi yapıyorlar bu yüzden İstanbul dan buraya geldim.burdaki acıbadem şehir dışından gelen hastalarına yardımcı olmak için apart daire veriyor orda kalıyorsun hastaneye 5dk uzaklıkta ihtiyacım olan herşey dairede mevcut,ücret yok;yani normal tüp bebek ücreti ödüyosun onun dışında apart için para talep etmiyorlar..başarı oranları çok yüksek şehir dışından gelenler çok olunca böyle uygulama yapmışlar bende ordayım şuan :KK68:istersen buraya gel komşu oluruz :-):-)

sevgili egunal; inşallah herşey yolunda gider çok sevindim,bende acıbadem hastanesine gidiyorum sen hangi şehirde gidiyosun doktorun kim tatlım,belki aynı yerdeyiz haberimiz yok :p

Az sonra yazıcam diğer mesajına:KK48:
Boşver tatlım aparti gel kal bende :KK50:

canım düşünceli arkadaşım çok sağol...
kalacak yerim var istanbulda kalmayacam kırklarelinden gelip gidecem kızkardeşim ve yeğenlerim beni bekliyorlar..Bir de annem var ailecek tedaviye başlıyoruz hepimizi kabul etcen mi bir daha düşün:KK48:

Selam kızlar,

Ben histereskopi olalı 14 gün oldu. Endometrium kalınlaşmadığı için operasyon yapıldı. Hiç bir sorun yok ama kalınlık 6 mm i geçmiyor. Estrofemde kullandım banamısın demiyor. Bugün doktor tüp bebekten başka çare yok sana dedi. Sanırım dondurup rahimi hazırlayacaklarmış.
Aranızda endometrium inceliği olup ilaçlarla kalınlaştırabilen oldu mu ? Tüp bebek ilaçları kullansam kaç mm olmalı ki rahim transfer yapıllabilsin?

cevabını yeni gördüm benden önce yazmışsın :KK58: ben daha önce fatih beyin hastası olduğum için doktorumu bırakmak istemedim canım,çok iyi bir doktor ve iyi bir ekibi var işlerini çok iyi yapıyorlar bu yüzden İstanbul dan buraya geldim.burdaki acıbadem şehir dışından gelen hastalarına yardımcı olmak için apart daire veriyor orda kalıyorsun hastaneye 5dk uzaklıkta ihtiyacım olan herşey dairede mevcut,ücret yok;yani normal tüp bebek ücreti ödüyosun onun dışında apart için para talep etmiyorlar..başarı oranları çok yüksek şehir dışından gelenler çok olunca böyle uygulama yapmışlar bende ordayım şuan :KK68:istersen buraya gel komşu oluruz :-):-)

Millet İstanbul a gider sen İstanbul dan Eskişehire hem de acıbadem e gidersen bu soru olarak daaaannnnnnn diye karşına çıkar işte:KK48: durum anlaşılmıştır...
İstanbul maslak acıbadem için de bu apart daire yi duydum ama benim bildiğim 3+1 bir daire de 3 farklı aile ile birlikte yaşama şeklinde salon mutfak ve wc ortak kullanım odalar ayrı sadece çok değişik geldi de bana aynı şekilde mi orda da onu merak ettim..Belki de ben yanlış biliyorumdur..

Selam kızlar,

Ben histereskopi olalı 14 gün oldu. Endometrium kalınlaşmadığı için operasyon yapıldı. Hiç bir sorun yok ama kalınlık 6 mm i geçmiyor. Estrofemde kullandım banamısın demiyor. Bugün doktor tüp bebekten başka çare yok sana dedi. Sanırım dondurup rahimi hazırlayacaklarmış.
Aranızda endometrium inceliği olup ilaçlarla kalınlaştırabilen oldu mu ? Tüp bebek ilaçları kullansam kaç mm olmalı ki rahim transfer yapıllabilsin?
Selam...
Rahim duvarı inceliği tüp bebek sürecinde kullanacağın ilaçlarla daha iyi duruma gelebilir ki bu şekilde gebe kalanlar oldu...Kalınlığın 7 nin üzerinde olması yeterli...
Bir arkadaşımız 6.7 ile gebe kaldı...

Selam kızlar,

canım çok üzüldüm geçmiş olsun,canını sıkma aşılmayacak bir sorun diil bu,aynı sorunu yaşayan arkadaşım var tedaviyle düzeldi,stres yapmaman gerek biliyosun,rahim kalınlığı 8-10 mm arası oluyor diye biliyorum,inşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gider ve tedavin tamamlanır yeter ki stres yapma

Selam...
Rahim duvarı inceliği tüp bebek sürecinde kullanacağın ilaçlarla daha iyi duruma gelebilir ki bu şekilde gebe kalanlar oldu...Kalınlığın 7 nin üzerinde olması yeterli...
Bir arkadaşımız 6.7 ile gebe kaldı...

Acaba bende kalınlığımı 7 ye çıkarsalar ilaçlarla gözümü kapayıp transfer yaptırsam mı diyorum ?
Başarı şansı kalınlıkarttıkça artıyor mu arkadaşlar ?

canım çok üzüldüm geçmiş olsun,canını sıkma aşılmayacak bir sorun diil bu,aynı sorunu yaşayan arkadaşım var tedaviyle düzeldi,stres yapmaman gerek biliyosun,rahim kalınlığı 8-10 mm arası oluyor diye biliyorum,inşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gider ve tedavin tamamlanır yeter ki stres yapma

Ben ne kadar üzülüyorum bilemezsin :( yumurta var, sperm var, tüpler açık... Ama rahim 7 mm bile değil.
Histereskopi desen o da temiz. Tüp yapsam bu kalınlıkla nasıl olacakki ? Kutu kutu estrofem 1 mm kalınlaştırmadı beni.
Acaba tüp tedavisinde başka ilaçlar mı var kalınlaşmayı sağlamak için ?

Millet İstanbul a gider sen İstanbul dan Eskişehire hem de acıbadem e gidersen bu soru olarak daaaannnnnnn diye karşına çıkar işte:KK48: durum anlaşılmıştır...
İstanbul maslak acıbadem için de bu apart daire yi duydum ama benim bildiğim 3+1 bir daire de 3 farklı aile ile birlikte yaşama şeklinde salon mutfak ve wc ortak kullanım odalar ayrı sadece çok değişik geldi de bana aynı şekilde mi orda da onu merak ettim..Belki de ben yanlış biliyorumdur..
haklısın canım ama; şehir değil doktor önemli bu yüzden burdayım,İstanbul maslak acıbademin uygulamasını bilmiyorum,burda sana ait daire kendi evin gibi,senin tedavinde hayırlı olsun hayırlı haberler inşallah canım..:KK68:

haklısın canım ama; şehir değil doktor önemli bu yüzden burdayım,İstanbul maslak acıbademin uygulamasını bilmiyorum,burda sana ait daire kendi evin gibi,senin tedavinde hayırlı olsun hayırlı haberler inşallah canım..:KK68:
İnandığın doktorla yola çıkmak lazım..
Acıbadem genel olarak labaratuvar konusunda iyi bir hastane doktorunda iyi zaten Allahın izniyle güzel haberini alırız yakında..
Valla Eskişehirdeki süpermiş apart daire işi...
Benim duyduğum garip geldi bana :KK57:

Selam kızlar,

canımm endometrium sorunu olanlara tüp bebek sürecinde uygun günde akapunktur tedavisi yapılıyor.. genelde opudan sonra transfer aşamasına geçmeden yapılıyor..bir araştır istersen ama tabi tüp bebek akapunkturcusuna yaptırman gerekliki doğru yerleri uyandırsın ve kalınlaşma oluşsun... birçok tüp bebek merkezinde bu uygulama var.

Ben ne kadar üzülüyorum bilemezsin :KK43: yumurta var, sperm var, tüpler açık... Ama rahim 7 mm bile değil.
Histereskopi desen o da temiz. Tüp yapsam bu kalınlıkla nasıl olacakki ? Kutu kutu estrofem 1 mm kalınlaştırmadı beni.
Acaba tüp tedavisinde başka ilaçlar mı var kalınlaşmayı sağlamak için ?
seni anlıyorum hepimizin farklı farklı sorunları var;ama bak ne güzel kendin söylüyosun histeroskopi temiz,tüpler açık,yumurtan döllenmiş,bak şükretmen gereken çok güzel sebeplerin var,yumurtası hiç olmayan yada yumurta var döllenme olmuyo neler var neler biliyosun Allah bu ve benzeri sorunlar yaşayan tüm arkadaşlarımıza sabır versin şifalar versin hepimize senin rahim kalınlığı sorunun çabuk çözülebilecek bir sorun lütfen üzülme eminim sen rahat bırakınca kendini rahim kalınlığı düzelecek bak göreceksin..

Acaba bende kalınlığımı 7 ye çıkarsalar ilaçlarla gözümü kapayıp transfer yaptırsam mı diyorum ?
Başarı şansı kalınlıkarttıkça artıyor mu arkadaşlar ?
Tatlım buna doktor okey vermeden sen istesende yapmazlar zaten..
7 mm ilaçla olur diye düşünüyorum ben bir de nar mevsimi nar suyu doğal östrojen içeriyor ve rahim duvarı kalınlaşmasına yardımcı...
Her gün transfer gününe kadar taze sıkılmış nar suyunu iç...
Öğleden önce yarım bardak öğleden sonra yarım bardak şeklinde tüket..

canımm endometrium sorunu olanlara tüp bebek sürecinde uygun günde akapunktur tedavisi yapılıyor.. genelde opudan sonra transfer aşamasına geçmeden yapılıyor..bir araştır istersen ama tabi tüp bebek akapunkturcusuna yaptırman gerekliki doğru yerleri uyandırsın ve kalınlaşma oluşsun... birçok tüp bebek merkezinde bu uygulama var.

İlk kez duydum akapunkturu. Ama çok mantıklı. O bölgenin kalınlaşması için uyarılması gerek bu da akupunkturla mümkün olabilir.
Çok teşekkür ederim bilgi için.
Ben sanırım acıbadem yeşilköyde yaptırıcam tüp bebeği. Orda varmı akupunktur araştırayım.

seni anlıyorum hepimizin farklı farklı sorunları var;ama bak ne güzel kendin söylüyosun histeroskopi temiz,tüpler açık,yumurtan döllenmiş,bak şükretmen gereken çok güzel sebeplerin var,yumurtası hiç olmayan yada yumurta var döllenme olmuyo neler var neler biliyosun Allah bu ve benzeri sorunlar yaşayan tüm arkadaşlarımıza sabır versin şifalar versin hepimize senin rahim kalınlığı sorunun çabuk çözülebilecek bir sorun lütfen üzülme eminim sen rahat bırakınca kendini rahim kalınlığı düzelecek bak göreceksin..

15 ay oldu biliyomusun :(
Gittiğim her doktor hiç birşey bulamıyor.
Keşke benimde yapışıklığım falan olsaydı da açılsaydı, yada tüpler kapalı olsaydı da hsg ile açılsaydı.
Benimkinin pek çaresi yok gibi geliyor bana.
Artık umutlarım bitti sayılır..

Back