• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Lekelenmede gelse ben adetin 1.günü sayılıyo diye biliyorum canım

yarın git canım pazartesi geç olur..
seninle aynı durumdayım bu akşam regl olursam 1.gün sayacam mecbur yarın gidecem ben de..

Sabahtan bu yana kahverengi lekeler oluyor, ağrım var ama tam kırmızıya geçmedi, yani kanama göremedim. Histereskopi olmuştum ondan dolayımıdır nedir kahverengi lekeler uzun sürdü bu sefer, normalde biraz olur arkası kan olurdu.
O zaman bu gece olursam yarın gideyim o zaman, iğnelerim var, olmadı pazar başlarım iğneye, ama önce doktora görünmem lazım..

Canım kistin boyutu ve bulunduğu yer önemli olduğundan sana ol ya da olma diyemeyiz. Bazı miyomlar bebek oluşumuna engel olur oyüzden doktor tabi ne derse o. Ama daha tedbirli ilerlemek açısından ben her zaman ameliyata karar vermeden başka bir doktor görüşü daha gerekli olduğuna inanırım.
teşekkür ederim öncelikle..sol yumurtalığımda 6,5cm kist...yani aslında kist ameliyatı sonrasında yapışıklık olabilirmiş diye okudum o yüzden tedirgin oldum kistten kurtulayım derken yapışıklık sorunuyla uğraşmıyayım sonrasında:(

AMİN İNŞALLAH

dondurulmuşlara genetik tanı yapılamıyor bu seferde bu şekilde konulacak üniversiteden raporumda çıktı 3 ay ertelettim tüp bebek fiyatı 1,500 tl imiş genetik tanıyada yollarım embriyoları bu seferde böyle deneriz inşallah bunlara gerek kalmaz ama bakalım
inşallah canım ya hayırlısıyla ben Bursada yaşıyorum burda osman develioğlu diye bir profa yaptırdım 1000 tl ödedim anestezili oluyor zaten bişey duymadım uyanınca karnım ağrıyordu ağrı kesici yaptılar 1 saate geçti az kanamam oldu oda geçti rahime çizik attıkları için kanamam oldu

nerde yaptırdın
Medicalpark ta yaptırdım, normalde tedavim Acıbademde ama doktorum 4000TL isteyince, onun arkadaşına gittim 1200TL ödedim Medical Parka..

teşekkür ederim öncelikle..sol yumurtalığımda 6,5cm kist...yani aslında kist ameliyatı sonrasında yapışıklık olabilirmiş diye okudum o yüzden tedirgin oldum kistten kurtulayım derken yapışıklık sorunuyla uğraşmıyayım sonrasında:KK43:

Canım olman gerekli gerçekten. maşallah büyükmüş. Labroskopi yapıyorlar artık ve 6 ay içinde hamile kalma olasılıgın daha yüksek oluyor. Temiz bir rahim ile. eger 6 ay içinde hamile kalmazsan bi film çektirir baktırırsın. Benim görümcem tek tüple hamile kaldı emin ol bir şeycik olmaz.

Canım olman gerekli gerçekten. maşallah büyükmüş. Labroskopi yapıyorlar artık ve 6 ay içinde hamile kalma olasılıgın daha yüksek oluyor. Temiz bir rahim ile. eger 6 ay içinde hamile kalmazsan bi film çektirir baktırırsın. Benim görümcem tek tüple hamile kaldı emin ol bir şeycik olmaz.
işte biryandan çok korkuyorum hem ameliyattan hemde hamile kalırsam büyüme riski olur mu diye diğer taraftan ameliyat olsam yapışıklık olur doğal yolla hamile kalamazsam bu sefer psikolojik olarak daha büyük üzüntü olur bende:( yalnız benim doktorum açık ameliyat dedi

işte biryandan çok korkuyorum hem ameliyattan hemde hamile kalırsam büyüme riski olur mu diye diğer taraftan ameliyat olsam yapışıklık olur doğal yolla hamile kalamazsam bu sefer psikolojik olarak daha büyük üzüntü olur bende:KK43: yalnız benim doktorum açık ameliyat dedi

Canım tabi şimdi seni yanlış yönlendirmiş olmak istemem. AMa bu tarz ameliyatlar artık labroskopi yöntemiyle oluyor. ama doktorun bu egıtımı alması lazım. gobegın 2 yerıden delik acılıyor mınık oyle hallediliyor. nereye gidiyorsun hastane olarak canım

Canım tabi şimdi seni yanlış yönlendirmiş olmak istemem. AMa bu tarz ameliyatlar artık labroskopi yöntemiyle oluyor. ama doktorun bu egıtımı alması lazım. gobegın 2 yerıden delik acılıyor mınık oyle hallediliyor. nereye gidiyorsun hastane olarak canım[/QUO
doğru canım bende baktım ona yalnız bende bulunan kist türünden dolayı doktorum açık ameliyat diyo dermoid kist bendeki ya sorun ameliyat olmak değil aslında tamam ondan da korkuyorum ama sadece yapışıklık korkusu ozaman neyaparm tamamen çökerim herhalde şimdi tamam hamile kalamadım 1sene o ayrı ama doğal yolla hamile kalma ihtimalim var ama yapışıklık olursa sanırım ttüp bebek:(

H hande8585 Canım tüp bebek yaptıran çogu kadının normal yolla hamıle kalma olasılıgı vardır. Yani bel ki saglıklı bir kadın gibi 1 ayda hamile kalma olasılıgın %20 degıldır ama muhakkak oran vardır.

Senin kist için küçük çaplı bi araştırma yaptım. Laproskopik ameliyatta olabilirmişsin. Bence iyi bidoktora muayene ol sen gene canım. senin kist iyi huylu oldugu için zaten laproskopik uygulanabilirmiş . kötü huylu kıstlerde muhakkak acık ameliyat onerılırmıs..

H hande8585 Canım tüp bebek yaptıran çogu kadının normal yolla hamıle kalma olasılıgı vardır. Yani bel ki saglıklı bir kadın gibi 1 ayda hamile kalma olasılıgın %20 degıldır ama muhakkak oran vardır.

Senin kist için küçük çaplı bi araştırma yaptım. Laproskopik ameliyatta olabilirmişsin. Bence iyi bidoktora muayene ol sen gene canım. senin kist iyi huylu oldugu için zaten laproskopik uygulanabilirmiş . kötü huylu kıstlerde muhakkak acık ameliyat onerılırmıs..
aslında merakım şu tabiki yapışıklık bir ihtimal ama yapışıklık olunca normal yollada hamile kalınır mı onu doktora sormayı unuttum:)

Sabahtan bu yana kahverengi lekeler oluyor, ağrım var ama tam kırmızıya geçmedi, yani kanama göremedim. Histereskopi olmuştum ondan dolayımıdır nedir kahverengi lekeler uzun sürdü bu sefer, normalde biraz olur arkası kan olurdu.
O zaman bu gece olursam yarın gideyim o zaman, iğnelerim var, olmadı pazar başlarım iğneye, ama önce doktora görünmem lazım..

Sen yarın git canım...

E egunal bu kıst için H hande8585 Bülent hoca ile burdan iletişime geçebilir mi dersin?

Özel mesaj yazabilir canım görünce cevap verecektir...
Ya da hocanın bölümünde soru cevap şeklinde konu açabilir..

Yeterim iyiyim çok şükür sen nasılsın. Yiğen nasıl :) yeteeeeer yeteeeeer
iyim kuzu yeğen çok tatlı
10489741_1006314359395222_6929005490391699869_n.jpg
bu gün huzursuzdu biraz bana kök söktürdü ama onuniçin kök sökmek bile çok tatlıydı

Net bilgim yok canım duyumum var sadece.
Embriyo başına ücret alıyorlar dolar bazında onu biliyorum sanırım 400 dolar tek embriyo için..
Çok da pahaliymis inşallah bebek olur da o kadar paraya değer :) canim bugün tsh olcturdum 0.99 a düşmüş çok fazla düşmüş yarın doktoru arayacağım iki hafta olmadı bile 2.59 dan 0.99 a çok dusmemis mi:)

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız;uzun zamandır giremedim internete,umarım hamişler çoğalmıştır herşey yolundadır,benim şuan için durumlarda bir değişiklik yok 3 tüp bebek denemesine başladım Eskişehir acıbadem tüp bebek merkezinde Ahmet fatih öğüç doktorumun ismi,burda tedavi gören hasta var mı aranızda,şehir dışından gelenlerde olabilir benim gibi,istanbul'dan geldim buraya hastanenin apart dairesinde kalıyorum ücretsiz olarak,tedavi görenler ve merkez arayanlar yazarsa birbirimize destek olalım..

Back