• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benim belirtilerim stresim 10 gün öncesinden başlar ha oldum ha olacam diyeee ömrümden ömür giderr aksine bi olması gerekenden daha geç olurum al sana ekstra sinir harbi:KK11:

Çok fena yaaa...
Önceden belirtiler başlasın bir de gecikme olsun:63:
Bende de nadir zamanlarda çok önceden belirti verir genelde 2 gün önce başlar belirtisi bu doğal ama bu kez 5 gün önceden başladı tabii gününde kırmızılar gelirse 5 gün önce..

Bilmiyorum canım benimde aklımda bir sürü soru işareti var ama doktoruma da güveniyorum olumsuz sonuçlandı diye vesvese yapıyorum sanırım bide benim Bebeklerim benden beslenmeye başladığı zaman düşüyor normal yolla kaldığım gebelikler de patoloji de plasentanin enfeksiyon kaptigi ve bebeklerin beslenmediği için düştüğü yazıyo doktorum plasentayla ilgili bile olsa bu bebekten kaynaklanan bişey diyo sürekli araştırıyorum doktorlari arayıp görüşüyoru m napıcami şaşırdım artık

canımm bahçeci iyi bir merkez ama ne yazıkki üstünde durmadığın sürece imsi yapmıyorlar..
benim oradaki dört tedavimdede imsi yapmamışlar, ileri derece erkek infertilitesi vardı bizdede ve ben o dönemde doktoru çok sorgulamadığım ve tedavide herşeyi yaptığına inandığım için bunun üstünde durmamıştım..
bir dahaki tedavinde mutlaka imsi istediğini belirtmende fayda var..

canımm bahçeci iyi bir merkez ama ne yazıkki üstünde durmadığın sürece imsi yapmıyorlar..
benim oradaki dört tedavimdede imsi yapmamışlar, ileri derece erkek infertilitesi vardı bizdede ve ben o dönemde doktoru çok sorgulamadığım ve tedavide herşeyi yaptığına inandığım için bunun üstünde durmamıştım..

Şaka mı canım bu yaaa. Ben ilk tedavimi orda o oldugu için tercih etmiştim. yoksa niye o raya o kadar para verelimm keşke kıyamet koparsaydın. Resmen kandırmışlar.

En kısa zamanda şaapcam :confused:
nurella ellerine güvenmese metalica şarkısına bile klip yaparmıydı:KK70:
ellerinin güzelliğinden şarkının sahibi kendini intihar etmiş eller şarkının önüne nasıl geçer diye:rolleyes:
tekzip: bu mesajdaki herşey hayal ürüdür:KK52::KK48:
ben günlerdir tartılmıyorum ve yiyorum zafiyet geçirmekten korktum 3 kilo verince bir süzüldüm sanki tedavi öncesi :KK70:
şubata kadar çoktaaannnn verirsin sen canım eşin o iddiyaı kaybetti şimdiden:KK73:

ahahahaha hayal gücünede bayıldım :KK70::KK70:
eller eller şarkının önüne nasıl geçer kafiyeli oldu he nurellaya söyleyekte buna da bi kip şaapsın :KK48:

ayyyy vallaha mı hergün bana veremiceksin diyo moralimi bozuyoo:KK8:
inadına inadına sevdiğim şeyleri pişittiriyo bana ne bilim makarnadır pattes kızartmasıdır vs çok fena yaaa:KK34:
ama bende ısrarla yemiyorum :KK62: bu sefer olucak bende inandım kendime ha gayret ....

Ben sessiz kalmadım canım o kadar para ödemişim gelişmediğini öğrendiğim gün baya laf saymışım heralde doktora sonradan kontrole gittiğimde geçen sinirle böyle böyle söyledin ama elimizden gelen herşeyi yaptık gibisinden laflar söyledi bu işlem için ayrı ücret alınıyo mu canım bi bilgin var mı

arkadaşlar merhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtalığımda kist var ve doktorum ameliyat öneriyo yalnız ameliyat sonrası yapışıklık oluşma riski olabiliyomuş diye okudum bu durumda tüp bebek tedavisine başlanabilirmiş yani şimdi çok tedirginim ameliyat olsam mı daha iyi olmasam mı:(

Şaka mı canım bu yaaa. Ben ilk tedavimi orda o oldugu için tercih etmiştim. yoksa niye o raya o kadar para verelimm keşke kıyamet koparsaydın. Resmen kandırmışlar.

benimde işyerimden dolayı çok yoğun olduğum, fazla araştırma yapamadığım ve herşeyi doktoruma bıraktığım ona çok güvendiğim dönemlerime denk geldi cnm.. bunların hepsi iyi doktorlar ama bazı şeyleri sorgulayıp peşine düşmekte fayda var..
tabi onca tedavi boyunca ve aradada ayrıca embriyo döllenmesi olmadığı için tedavi iptalleri bile varken bunu doktorun uygulamaması da ayrı bi saçmalık.. kıyameti kopartmadımda canım bazı şeylerin farkına varınca sana hakkımı helal etmiyorum diye mesaj geçtim..
bu birçok hastanede böyle biz fazla sorgulamazsak birçok şeyi atlıyorlar..

Ben sessiz kalmadım canım o kadar para ödemişim gelişmediğini öğrendiğim gün baya laf saymışım heralde doktora sonradan kontrole gittiğimde geçen sinirle böyle böyle söyledin ama elimizden gelen herşeyi yaptık gibisinden laflar söyledi bu işlem için ayrı ücret alınıyo mu canım bi bilgin var mı

Canım bu iş için ayrı bi ücret almayı bırak bu cihazı kullanmamaları bile dolandırıcılık bence. Çünkü o hastanenin özelliklerinden biri bu son cıhazları kullanmaları yani sen oraya giderken zaten bunu bilerek seciyorsun bunu sen söylemeden hele bir de sperm sorunu varken kullanmamaları buyuk sacmalık bak çok sinirlendim çok da yakınım fulya ya sanırım basıcam orayı:KK62::KK51:

iyi yapmışsın cnm extra ücret alınmıyor alınmıyor hayatım..
birde istabul tüp bebekte böyle bir sıkıntı yaşadım, baştan hem doktorumla hemde embriyologla mutlaka imsi olması konusunda görüştüm sonra baktım elime verdikleri opu evrağında ıcsı yazıyor.. okadar sinirlenmiş üzülmüştümki ve bahaneleride şuydu ogün çok yoğunmuşlar yoğunluktan imsi yapamamışlar..

Canım bu iş için ayrı bi ücret almayı bırak bu cihazı kullanmamaları bile dolandırıcılık bence. Çünkü o hastanenin özelliklerinden biri bu son cıhazları kullanmaları yani sen oraya giderken zaten bunu bilerek seciyorsun bunu sen söylemeden hele bir de sperm sorunu varken kullanmamaları buyuk sacmalık bak çok sinirlendim çok da yakınım fulya ya sanırım basıcam orayı:KK62::KK51:
:-)Güldürdün kıs beni yapsalar söylerlerdi heralde doktorlara göre eşimin bütün değerleri normal normal yolla bile gebe kalabilirsin diyolar kalıyorum da ama durmuyolar işte

iyi yapmışsın cnm extra ücret alınmıyor alınmıyor hayatım..
birde istabul tüp bebekte böyle bir sıkıntı yaşadım, baştan hem doktorumla hemde embriyologla mutlaka imsi olması konusunda görüştüm sonra baktım elime verdikleri opu evrağında ıcsı yazıyor.. okadar sinirlenmiş üzülmüştümki ve bahaneleride şuydu ogün çok yoğunmuşlar yoğunluktan imsi yapamamışlar..
Bak sen şunlara yoğunluktan yapamamışlar bizim maddi manevi yıprandığımız umurlarında değil tabi bahçecideki doktorun kimdi canım

AMin canım amin.. İnşallah rabbim nasip eder de bu sefer sıkı sıkı tutunursunuz birbirinize
AMİN İNŞALLAH
Geçmiş olsun canım darısı bana...
Bu da olmazsa zaten genetik tanı şart canım...
Hatta bunda bile şart denilebilirdi dile kolay 5 kimyasal 3 dış gebelik yeterince kayıp var genetik araştırma için...
dondurulmuşlara genetik tanı yapılamıyor bu seferde bu şekilde konulacak üniversiteden raporumda çıktı 3 ay ertelettim tüp bebek fiyatı 1,500 tl imiş genetik tanıyada yollarım embriyoları bu seferde böyle deneriz inşallah bunlara gerek kalmaz ama bakalım
Canım çok geçmiş olsun inş bu sefer kavuşursun mucizene:KK66: ben histeroskopiyi soracaktım. Nerede yaptırdın? Ücreti ne kadar? Bi de nasıl oldu?
inşallah canım ya hayırlısıyla ben Bursada yaşıyorum burda osman develioğlu diye bir profa yaptırdım 1000 tl ödedim anestezili oluyor zaten bişey duymadım uyanınca karnım ağrıyordu ağrı kesici yaptılar 1 saate geçti az kanamam oldu oda geçti rahime çizik attıkları için kanamam oldu

Ben Bursada yaşıyorum,yeni yaptırdım, histereskopi 2 çeşit oluyor, ofis olanında rahime küçük kamera ile girilip bakılıyor,bir işlem yapılmıyor, diğerinde ise daha büyük bir kamera ile girilip ayrıca rahimde miyom, polip varsa alınıyor, tüpler kapalıysa açılıyor. Her ikisinin arasında fiyat farkı oluyor, ben 1200TL ödedim, bir sürü polip varmıştı temizlendi, 2 negatiften sonra yaptırdım, şimdi 3. başlayacağım kısmetse..
nerde yaptırdın

arkadaşlar merhaba bende bişey sormak istiyorum yumurtalığımda kist var ve doktorum ameliyat öneriyo yalnız ameliyat sonrası yapışıklık oluşma riski olabiliyomuş diye okudum bu durumda tüp bebek tedavisine başlanabilirmiş yani şimdi çok tedirginim ameliyat olsam mı daha iyi olmasam mı:KK43:

Canım kistin boyutu ve bulunduğu yer önemli olduğundan sana ol ya da olma diyemeyiz. Bazı miyomlar bebek oluşumuna engel olur oyüzden doktor tabi ne derse o. Ama daha tedbirli ilerlemek açısından ben her zaman ameliyata karar vermeden başka bir doktor görüşü daha gerekli olduğuna inanırım.

Back