• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canım...
Cidden maddi açıdan zorlayıcı rakamlar bunlar...

Şimdi biraz araştırdımda aslında her bir analiz deli para.. Bu dediğin şeyin içinde çok az bi test var sanırım.. Yapılacak araştırma başına fiyat belirliyorlar.. Valla sanırım en sonunda gidecem donör sperm alacam olcak bitçek :KK14::KK14:

sende bendensin ozaman ama işte yarışmada oyumu niyeyse 1 e verdim :KK53:
aynen nerdeyse hepsinin ojesi kötü sürülmüştü :KK12:

ayyyyyy :rolleyes::rolleyes::rolleyes: start vermeye az kaldı desene sen şuna :KK9::KK9::KK9:
ama ama test negatif mi o_O keşke bi süpriz olaydı ama senin canın sağolsun:KK19:
Evet sürüşlerini beğenmedim ben de şahsen ben kendim bizzat çok başarılıyımdır bu konuda sürünce paylaşırım foto:KK48:
Az kaldı canım iğne sürecine girmeye..erkenden ağrılarım başlayınca bakıma aldım kendimi çarşamba günüopuya kadar otlar biter yine yeşillenir fındık dalları:rolleyes::KK48:
Ha oldum ha olacam diye dolanıyorum 3 gündür :63:

Şimdi biraz araştırdımda aslında her bir analiz deli para.. Bu dediğin şeyin içinde çok az bi test var sanırım.. Yapılacak araştırma başına fiyat belirliyorlar.. Valla sanırım en sonunda gidecem donör sperm alacam olcak bitçek :KK14::KK14:

Biz cgh ye takıldıkta ondan çok para gibi geliyor bize ama dediğin gibi hangi test uygun fiyatlı ki...
Adımın para..

Bikacgundur ihmal ettim sizi valla ne var ne yok bakamadimdaa.hepiniz iyi ve guzel haberler vardir insallahh.
Benden size guzel haberrr:KK68:
Yusuf eren hastaneden cikti pazartesi gunu emzirme talimi icin gittim taburcu oldu.2010 gr.

Dun goz ve kontrol vardi.cok sukur bi sikinti yok.2100 gr olmuşuz.gozdede sikinti yok iki haftta sonra kontrolumuz varr.
Noroloji kardiyoloji ve isitme testlerimizdende rabbimin izniyle gecersek dahada rahatlayacagim.
Birbirimize alisiyoruz.benim gogus ucum yok o yuzden biraz sikintiliyiz.gogus ucu aldim onunla ve buzluga attigim sutlerle idare ediyoruzz.
Uc gundur uyumuyoruz bugun daha rahat hemencik size bakimmm didimm.gerci geriye donuk okuyamadim amaa.bu aralar ihmal edebilirim ama sadece duzen oturtana kadarr.

ayy çok sevindim:KK68::KK68::KK68: Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet sürüşlerini beğenmedim ben de şahsen ben kendim bizzat çok başarılıyımdır bu konuda sürünce paylaşırım foto:KK48:
Az kaldı canım iğne sürecine girmeye..erkenden ağrılarım başlayınca bakıma aldım kendimi çarşamba günüopuya kadar otlar biter yine yeşillenir fındık dalları:rolleyes::KK48:
Ha oldum ha olacam diye dolanıyorum 3 gündür :63:

ozaman bekliyoruz foto :KK39: bende başarılıyımdır çünkü oje sürüp çıkarmaktan hiç üşenmem
yine yeşillendi fındık dalları :KK70::KK70::KK70:
şimdi sen ha oldum ha olcam derken de stresle geciktiriyorsundur relax ol kuzusuuuuu:cool:

ozaman bekliyoruz foto :KK39: bende başarılıyımdır çünkü oje sürüp çıkarmaktan hiç üşenmem
şimdi sen ha oldum ha olcam derken de stresle geciktiriyorsundur relax ol kuzusuuuuu:cool:
Tamam sürünce şaaparım...
Ama erkenden bakıma girince taaaa opuya kadar baş gösterirler olmadı bu ama ahhh sebastiyan ahhhh:63:
Aslında gecikme yok canım benim asıl regl günüm yani 28.günüm pazar:KK48:
Erkenden gelecekmiş hissiyatı oluştu ondan panik halindeyim:KK48:

Ama erkenden bakıma girince taaaa opuya kadar baş gösterirler olmadı bu ama ahhh sebastiyan ahhhh:63:

:KK70: yaaa alemsin valla billa :KK70::KK70:şaap ozaman ....
nurellanın elleri girseydi yarışmaya kesin 1. olurdu pamuk gibi kadife elleri varmış öyle diyor kendisi
demekki ellerini pek begendiğinden o kadar elleriyle show yapıyor dimi :KK48:

bu arada şu kilo hedefim vardı ya 52:KK8: hala beklemede duran
şubata kadar vakit verdi kocişim iddaya girdik yine
2 gündür deniyorum diyete girmeye çok bişey yok vermem gereken 3 kilocuk ama gitmiyo anacım:KK30:
şuan 55 sabitim veririm dimi şubata kadar :KK64:

Benim belirtilerim stresim 10 gün öncesinden başlar ha oldum ha olacam diyeee ömrümden ömür giderr aksine bi olması gerekenden daha geç olurum al sana ekstra sinir harbi:KK11:

MERHABALAR

ben dün histeroskopi oldum rahimde hiç bir problem görülmedi gebeliğe engel olarak tüplerim açık çıktı ve rahime çizik atıldı bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş

hiçbir sıkıntım yok sadece geçen aydan bir tane yumurta kistte dönüşmüş 3,5 cm bunun için adet söktürücü verdi inşallah kistti eritir

ocaktada eğer bi sıkıntı olmazsa 3 tane 5. gün 1. kalite embriyo transferim olacak hayırlısıyla inşallah

dr ile baya konuştuk daha önce gebeliklerim var zaten 8 kere normal yolla 5 i kimyasal 3 ü dış gebelik ilk tüp bebek denemesinde tutunma olmadı tek embriyo ile 2. donmuş transferinde tutunma oldu kimyasal oldu

dr elimizden geleni yaptık histeroskopide tamam dedi bende bundan sonra eğer olmazsa ne yapmam gerek genetik tanılı tüp bebek önerirmisiniz dedim pek önermedi çünkü eşiminde benimde sorunum yok ama illaki onuda deneyelim dersen dene dedi

eşimle beraber düşündük ve eğer bu transferde gebelik olmazsa(inşallah olur rabbim nasip eder inşallah) bir kerede genetik tanılı tüp bebek yaptıracağız

hayırlısı demekten başka çaremiz yok rabbim sen büyüksün bu mübarek günde bizlerin hayırlı sağlıklı evlatlar duamızı kabul eyle sen bizi yoktan var ettiğin gibi o küçücük embriyolarada sen tutunmalarını nasip eyle kimsenin kucağını boş bırakma amin
Canım çok geçmiş olsun inş bu sefer kavuşursun mucizene;) ben histeroskopiyi soracaktım. Nerede yaptırdın? Ücreti ne kadar? Bi de nasıl oldu?

canım bilmiyordum doğal gebelik kayıplarının nedenini bunun üzerine gidilebilir o zaman..
ondan mı olmadı bundan mı diye düşünürken delirir insan...
hakikaten anlaşılması güç güvenilir bir merkezdesin onlar kesin bir şey diyemezken bizim bunu çözmemiz zaten çok zor...
tahminler yürütüyoruz...
Ewet canım merkezede doktoruma da güveniyorum ama böyle oluncada şüphede kalıyo insan bidaha yaptırırsak sonra bidaha zor yaptırırız bi tedavi için 2tedavi parası ödedik çünkü cgh falan gidince embriyolar Allahım maddi manevi güç kuvvet versin bu yolda olanlara

Canım çok geçmiş olsun inş bu sefer kavuşursun mucizene:KK66: ben histeroskopiyi soracaktım. Nerede yaptırdın? Ücreti ne kadar? Bi de nasıl oldu?
Ben Bursada yaşıyorum,yeni yaptırdım, histereskopi 2 çeşit oluyor, ofis olanında rahime küçük kamera ile girilip bakılıyor,bir işlem yapılmıyor, diğerinde ise daha büyük bir kamera ile girilip ayrıca rahimde miyom, polip varsa alınıyor, tüpler kapalıysa açılıyor. Her ikisinin arasında fiyat farkı oluyor, ben 1200TL ödedim, bir sürü polip varmıştı temizlendi, 2 negatiften sonra yaptırdım, şimdi 3. başlayacağım kısmetse..

Ben bahçeci fulyada cgh yi 6 embriyoya 5.500 tl ödedim soranlar olmuş bilginiz olsun dedim canlar

Kızlar adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlanması gerek ya, benim bugün lekelenmelerim oluyor ama halen kanama olmadı. Bu gece adet olursam yarınmı gideyim hastaneye, yoksa pazartesi mi?

Kızlar adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlanması gerek ya, benim bugün lekelenmelerim oluyor ama halen kanama olmadı. Bu gece adet olursam yarınmı gideyim hastaneye, yoksa pazartesi mi?
Lekelenmede gelse ben adetin 1.günü sayılıyo diye biliyorum canım

:KK70: yaaa alemsin valla billa :KK70::KK70:şaap ozaman ....
nurellanın elleri girseydi yarışmaya kesin 1. olurdu pamuk gibi kadife elleri varmış öyle diyor kendisi
demekki ellerini pek begendiğinden o kadar elleriyle show yapıyor dimi :KK48:

bu arada şu kilo hedefim vardı ya 52:KK8: hala beklemede duran
şubata kadar vakit verdi kocişim iddaya girdik yine
2 gündür deniyorum diyete girmeye çok bişey yok vermem gereken 3 kilocuk ama gitmiyo anacım:KK30:
şuan 55 sabitim veririm dimi şubata kadar :KK64:

En kısa zamanda şaapcam :confused:
nurella ellerine güvenmese metalica şarkısına bile klip yaparmıydı:KK70:
ellerinin güzelliğinden şarkının sahibi kendini intihar etmiş eller şarkının önüne nasıl geçer diye:rolleyes:
tekzip: bu mesajdaki herşey hayal ürüdür:KK52::KK48:
ben günlerdir tartılmıyorum ve yiyorum zafiyet geçirmekten korktum 3 kilo verince bir süzüldüm sanki tedavi öncesi :KK70:
şubata kadar çoktaaannnn verirsin sen canım eşin o iddiyaı kaybetti şimdiden:KK73:

yarın git canım pazartesi geç olur..
seninle aynı durumdayım bu akşam regl olursam 1.gün sayacam mecbur yarın gidecem ben de..

Back