- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
12 nurama benim elime en yakın el :)
Hıımmm daha dikkatli bakayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıımmm daha dikkatli bakayım o zaman
Amin canım...
Cidden maddi açıdan zorlayıcı rakamlar bunlar...
Evet sürüşlerini beğenmedim ben de şahsen ben kendim bizzat çok başarılıyımdır bu konuda sürünce paylaşırım fotosende bendensin ozaman ama işte yarışmada oyumu niyeyse 1 e verdim
aynen nerdeyse hepsinin ojesi kötü sürülmüştü
ayyyyyy start vermeye az kaldı desene sen şuna
ama ama test negatif mi keşke bi süpriz olaydı ama senin canın sağolsun
Şimdi biraz araştırdımda aslında her bir analiz deli para.. Bu dediğin şeyin içinde çok az bi test var sanırım.. Yapılacak araştırma başına fiyat belirliyorlar.. Valla sanırım en sonunda gidecem donör sperm alacam olcak bitçek
Bikacgundur ihmal ettim sizi valla ne var ne yok bakamadimdaa.hepiniz iyi ve guzel haberler vardir insallahh.
Benden size guzel haberrr
Yusuf eren hastaneden cikti pazartesi gunu emzirme talimi icin gittim taburcu oldu.2010 gr.
Dun goz ve kontrol vardi.cok sukur bi sikinti yok.2100 gr olmuşuz.gozdede sikinti yok iki haftta sonra kontrolumuz varr.
Noroloji kardiyoloji ve isitme testlerimizdende rabbimin izniyle gecersek dahada rahatlayacagim.
Birbirimize alisiyoruz.benim gogus ucum yok o yuzden biraz sikintiliyiz.gogus ucu aldim onunla ve buzluga attigim sutlerle idare ediyoruzz.
Uc gundur uyumuyoruz bugun daha rahat hemencik size bakimmm didimm.gerci geriye donuk okuyamadim amaa.bu aralar ihmal edebilirim ama sadece duzen oturtana kadarr.
Evet sürüşlerini beğenmedim ben de şahsen ben kendim bizzat çok başarılıyımdır bu konuda sürünce paylaşırım foto
Az kaldı canım iğne sürecine girmeye..erkenden ağrılarım başlayınca bakıma aldım kendimi çarşamba günüopuya kadar otlar biter yine yeşillenir fındık dalları
Ha oldum ha olacam diye dolanıyorum 3 gündür
Herkese hayirli cumalar ozden cnm saglikla yuvasinda buyusun yusuf erenin,
kizlar malum netimhala yok insl bikac gune gelecek ve sizlerle olucam ozledim sizi.
Tamam sürünce şaaparım...ozaman bekliyoruz foto bende başarılıyımdır çünkü oje sürüp çıkarmaktan hiç üşenmem
yine yeşillendi fındık dalları
şimdi sen ha oldum ha olcam derken de stresle geciktiriyorsundur relax ol kuzusuuuuu
AA böyle olması iyi oldu bir de bunları kadın doğumcuya yazdırmak için bir günümü ayırıyordum. Ocak'taki tedavim için daha kolay olur bana inş. TşklerTabii yazıyor. Climara Forte bantları da yazıyor.
Tamam sürünce şaaparım...
Ama erkenden bakıma girince taaaa opuya kadar baş gösterirler olmadı bu ama ahhh sebastiyan ahhhh
Aslında gecikme yok canım benim asıl regl günüm yani 28.günüm pazar
Erkenden gelecekmiş hissiyatı oluştu ondan panik halindeyim
Tamam sürünce şaaparım...
Ama erkenden bakıma girince taaaa opuya kadar baş gösterirler olmadı bu ama ahhh sebastiyan ahhhh
Aslında gecikme yok canım benim asıl regl günüm yani 28.günüm pazar
Erkenden gelecekmiş hissiyatı oluştu ondan panik halindeyim
ozaman bekliyoruz foto bende başarılıyımdır çünkü oje sürüp çıkarmaktan hiç üşenmem
yine yeşillendi fındık dalları
şimdi sen ha oldum ha olcam derken de stresle geciktiriyorsundur relax ol kuzusuuuuu
Canım çok geçmiş olsun inş bu sefer kavuşursun mucizene ben histeroskopiyi soracaktım. Nerede yaptırdın? Ücreti ne kadar? Bi de nasıl oldu?MERHABALAR
ben dün histeroskopi oldum rahimde hiç bir problem görülmedi gebeliğe engel olarak tüplerim açık çıktı ve rahime çizik atıldı bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş
hiçbir sıkıntım yok sadece geçen aydan bir tane yumurta kistte dönüşmüş 3,5 cm bunun için adet söktürücü verdi inşallah kistti eritir
ocaktada eğer bi sıkıntı olmazsa 3 tane 5. gün 1. kalite embriyo transferim olacak hayırlısıyla inşallah
dr ile baya konuştuk daha önce gebeliklerim var zaten 8 kere normal yolla 5 i kimyasal 3 ü dış gebelik ilk tüp bebek denemesinde tutunma olmadı tek embriyo ile 2. donmuş transferinde tutunma oldu kimyasal oldu
dr elimizden geleni yaptık histeroskopide tamam dedi bende bundan sonra eğer olmazsa ne yapmam gerek genetik tanılı tüp bebek önerirmisiniz dedim pek önermedi çünkü eşiminde benimde sorunum yok ama illaki onuda deneyelim dersen dene dedi
eşimle beraber düşündük ve eğer bu transferde gebelik olmazsa(inşallah olur rabbim nasip eder inşallah) bir kerede genetik tanılı tüp bebek yaptıracağız
hayırlısı demekten başka çaremiz yok rabbim sen büyüksün bu mübarek günde bizlerin hayırlı sağlıklı evlatlar duamızı kabul eyle sen bizi yoktan var ettiğin gibi o küçücük embriyolarada sen tutunmalarını nasip eyle kimsenin kucağını boş bırakma amin
Ewet canım merkezede doktoruma da güveniyorum ama böyle oluncada şüphede kalıyo insan bidaha yaptırırsak sonra bidaha zor yaptırırız bi tedavi için 2tedavi parası ödedik çünkü cgh falan gidince embriyolar Allahım maddi manevi güç kuvvet versin bu yolda olanlaracanım bilmiyordum doğal gebelik kayıplarının nedenini bunun üzerine gidilebilir o zaman..
ondan mı olmadı bundan mı diye düşünürken delirir insan...
hakikaten anlaşılması güç güvenilir bir merkezdesin onlar kesin bir şey diyemezken bizim bunu çözmemiz zaten çok zor...
tahminler yürütüyoruz...
Ben Bursada yaşıyorum,yeni yaptırdım, histereskopi 2 çeşit oluyor, ofis olanında rahime küçük kamera ile girilip bakılıyor,bir işlem yapılmıyor, diğerinde ise daha büyük bir kamera ile girilip ayrıca rahimde miyom, polip varsa alınıyor, tüpler kapalıysa açılıyor. Her ikisinin arasında fiyat farkı oluyor, ben 1200TL ödedim, bir sürü polip varmıştı temizlendi, 2 negatiften sonra yaptırdım, şimdi 3. başlayacağım kısmetse..Canım çok geçmiş olsun inş bu sefer kavuşursun mucizene ben histeroskopiyi soracaktım. Nerede yaptırdın? Ücreti ne kadar? Bi de nasıl oldu?
Lekelenmede gelse ben adetin 1.günü sayılıyo diye biliyorum canımKızlar adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlanması gerek ya, benim bugün lekelenmelerim oluyor ama halen kanama olmadı. Bu gece adet olursam yarınmı gideyim hastaneye, yoksa pazartesi mi?
yaaa alemsin valla billa şaap ozaman ....
nurellanın elleri girseydi yarışmaya kesin 1. olurdu pamuk gibi kadife elleri varmış öyle diyor kendisi
demekki ellerini pek begendiğinden o kadar elleriyle show yapıyor dimi
bu arada şu kilo hedefim vardı ya 52 hala beklemede duran
şubata kadar vakit verdi kocişim iddaya girdik yine
2 gündür deniyorum diyete girmeye çok bişey yok vermem gereken 3 kilocuk ama gitmiyo anacım
şuan 55 sabitim veririm dimi şubata kadar
yarın git canım pazartesi geç olur..Kızlar adetin 2. veya 3. günü tedaviye başlanması gerek ya, benim bugün lekelenmelerim oluyor ama halen kanama olmadı. Bu gece adet olursam yarınmı gideyim hastaneye, yoksa pazartesi mi?
benim verdiğim rakama yakın o zaman..Ben bahçeci fulyada cgh yi 6 embriyoya 5.500 tl ödedim soranlar olmuş bilginiz olsun dedim canlar