Çok mu uzaksınız canım..maşallahhh keşke bende ha diyince gidebilsemm
çok değil 4 saatlik yol ama tatillerde falan buluşuyoruz işte kardeşcazımda erzurumda okuyo ablası o yüzden buluşunca birlikte olmak istiyorum hep beraberÇok mu uzaksınız canım..
çok değil 4 saatlik yol ama tatillerde falan buluşuyoruz işte kardeşcazımda erzurumda okuyo ablası o yüzden buluşunca birlikte olmak istiyorum hep beraber
Aynı şehirde olmayınca bir araya gelmek zor canım..
Ben de aynı hasreti kızkardeşim ve 2 tane yeğenimle yaşıyorum burnumda tütüyorlar
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunlarda varsın uzak kalalım diye avutuyorum kendimi
çok değil 4 saatlik yol ama tatillerde falan buluşuyoruz işte kardeşcazımda erzurumda okuyo ablası o yüzden buluşunca birlikte olmak istiyorum hep beraber
Galiba senin durumlar karışık birazBabam Bursa'da yaşıyor. Abim İstanbul'da ama görüşmüyoruz. Annem de çok yakın oturuyor ama tabi haftada 1 anca görüşüyoruz. :)
Galiba senin durumlar karışık biraz
Mesafelerden çok başka şeyler ayırmış sizi belli ki
Evet canım anne baba ayrı bizde :) Ama problem yok ikisiyle de iyiyim.
Abim le karışık durumlarnapalım canı sag olsun.
Sen iyi ol da gerisi teferruat canım...
Dikkat et kendine yolun açık olsun tatlımAynen öyle kuzu :)
Ben yola revan olayım akşam görüşürüz:))
Beni bekleyin anacım...
evet canım aynen sağlıklı mutlu olsunlarda napalım hasrete katlanıyoruzAynı şehirde olmayınca bir araya gelmek zor canım..
Ben de aynı hasreti kızkardeşim ve 2 tane yeğenimle yaşıyorum burnumda tütüyorlar
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunlarda varsın uzak kalalım diye avutuyorum kendimi
canım bende opudan önce oldum 3 ay ara olacak bu ay regl le başlayacaz inşallah hayırlı olur ve bebeklerime kavuşurum sen ne kadar sonra transfer oldun canımMerhaba, ben opudan önce oldum ama aslında sonra da olunabilir. Transfere ne kadar yakın olursa o kadar iyi aslında.
canim ya benim yegenlerim de annemde yakın uzak olsa zor olurduAynı şehirde olmayınca bir araya gelmek zor canım..
Ben 10 Eylül de ameliyat oldum. 21 Kasım da transfer oldu.canım bende opudan önce oldum 3 ay ara olacak bu ay regl le başlayacaz inşallah hayırlı olur ve bebeklerime kavuşurum sen ne kadar sonra transfer oldun canım
Amin kuzum sende inşkızlarrrr mutlu mutlu olun ailelerinizle inşallah :)
Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
canımmm hoşgeldin topikeKızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?