• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İlk defa mı olcak tüp falan olmadı hiç..üniversite hastahanesi mi...hayırlısı allahtan duamdasınız hepiniz canım arkadaşlarım...
Evet canım ilk defa asilama olacak tüp olmadı hiç. Özelde yapilcak. Ben daha önce 3 kere gebelik geçirdim ama bende 4 tane miyom ve pıhtılaşma var o yüzden gebeliklrim problemli geçiyor.

Kızlar Günaydın bugün çok mutluyum dün akşam adet oldum şükür iğnelere başlayacağım çok heyecanlıyım (adet olduğuma ilk defa bu kadar sevindim) :KK49:
Tedavin hayirli sonu bebisli olsun cmm
Kızlar günaydın benimde tranferim 4.günü 2 tane blast embriyo transfer edildi bu arada bu ikinci denemem
gunaydin sana sim sıkı tutunup seni guzel bir anne yapsinlar canim

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydin sana sim sıkı tutunup seni guzel bir anne yapsinlar canim

teşekkürler dediğim gibi bu 2. Denemem ilki kimyasal gebelik ile sonuçlanmıştı ölüyorum korkudan tekrar aynı şey olacak diye

Günaydın kızlar...
Pazar günü adet olmayı bekliyorum ama benim kasık ağrılarım başladı hafiften hazır değilim ben ..
Çamaşırları atıyorum vs..çok işim var bugün nolur nolmaz hazırlıklarımı bugün bitirmem lazım yarın İstanbula gidebilirim çünkü:rolleyes:
Bu arada yarın sabah kan verecektim TSH için 1 saat önce gittim verdim kanı sonucu bir görelim belki de ertelenir..
Ayyyyy herşey havada şu an çok şey de olabilir hiç bir şeyde olmayabilir:KK70:
Bu sabah haberlerle açılmış topik eksik kalsaydım incilerim dökülürdü:KK70:

Günaydın kızlar...
Pazar günü adet olmayı bekliyorum ama benim kasık ağrılarım başladı hafiften hazır değilim ben ..
Çamaşırları atıyorum vs..çok işim var bugün nolur nolmaz hazırlıklarımı bugün bitirmem lazım yarın İstanbula gidebilirim çünkü:rolleyes:
Bu arada yarın sabah kan verecektim TSH için 1 saat önce gittim verdim kanı sonucu bir görelim belki de ertelenir..
Inşallah tsh düşmüştür canim da tedavi ne baslarsin. Ben yarın menogon a başlıyorum pazartesi de ilk randevum var bakalim neler olacak :)

Kızlar Günaydın bugün çok mutluyum dün akşam adet oldum şükür iğnelere başlayacağım çok heyecanlıyım (adet olduğuma ilk defa bu kadar sevindim) :KK49:

Günaydın canım şükür diyelim...
Dedim ben sana bekle daha erken çok gecikme olmamış diye gerdin boşuna kendini..
Adet olmak ne büyük nimet tedaviye bile adet olmadan başlayamıyoruz...

Inşallah tsh düşmüştür canim da tedavi ne baslarsin. Ben yarın menogon a başlıyorum pazartesi de ilk randevum var bakalim neler olacak :)

İnşallah canım...
Devlet hastanesinde verdiğim için kanı mesai bitimine doğru çıkıyor sonuçlar...
Yakın zamanlarda iğnelere başlayacakmışız gibi geliyor:KK5:

Olacağın belliydi canım boşuna stres yaptın. NEyse bir şükür çek artık. Hayırlısıyla tedavine de başla bize güzel haberler ver bakalım :)

Günaydın kızlar...

Ayyy evet bu dönem karışık o yüzden rahatsız edici oluyor haklısın.. AMa yolun açık olsun kuşum engeller kalksın rabbim artık her şeyi sana güzel bir bebek için vesile kılsın :)

Evet öyle diyorlar ama ilk denemedeki belirtilerin aynısını var kimyasaldı o yüzden korkuyorum

Olsan da olmasanda genelde aynı belirtileri yaşarsın canım. Kan testinde aksi kanıtlanana kadar hamilesin. O yuzden şu sürecin tadını cıkar. Olmazsa da canın sağolsun.. Hiç üzülme ve stres yapma.

İnşallah canım...
Devlet hastanesinde verdiğim için kanı mesai bitimine doğru çıkıyor sonuçlar...
Yakın zamanlarda iğnelere başlayacakmışız gibi geliyor:KK5:
Büyük şehirde geç çıkıyor canim bizim burda sabah verince saat 1 de çıkıyor sonuçlar bende adetin 3. Günü bütün hormon testlerini yaptiracagim aklımda kalmasın tsh da merak ediyorum kaç olmuş diye

Olacağın belliydi canım boşuna stres yaptın. NEyse bir şükür çek artık. Hayırlısıyla tedavine de başla bize güzel haberler ver bakalım :)
Stres yaptım canim böyle bir dönemde korktum hiç kullanmayınca hapı da. Çektim çektim akşam misafirlikteydim eve geldim adet olmuşum eşim mutlulukla sarılıp olmuşum şükür diye bir sevindim ki bu anne olmak nasıl bir duygu ise bu adımda hersey güzel ve özenli geliyor :)

Back