Cok sevindim canim, onun eli ugurludur. Su gibi gecsi tedavin ve operasyonun.G
günaydın lulindaaaa,
sabah melih beyin yanındaydım. harika bir doktor. kendi tüp bebek doktorumdan daha detaylı bilgi verdi walla. güven veriyor insana. bakalım evraklar sigortaya gitti provizyonu alırsak yrn 4te histomu olucam kısmetse.
gerçekten gebelik takibinde gidilebilecek bir doktor.
çok teşekkür ederim. bizim sorun hareketsizliknetten çider yani çocuk istiyorum derneği yazarsan çıkıyor canım nuray hanımın nosu var reklam bölümünde onu ara pttden 150 tl ücret ödüyosun ve o senin için hastaneye gönderiyo form aydın beyin ilk görüşmesi ücretsiz önce ona git görüş eğer tüp bebek yapmaya karar verirsen hemen nuray hanımla görüş o form yolluyor hastaneye zaten ücretide kısım kısım ödüyosun gittiğinde ben çidere üyeyim deyince 1000 tl düşüyor derneğin başka kolaylıklarını nuray hanımla görüşebilirsin hangi hastanelerle anlaşmalı diye konuşabilirsin ayrıca benim eşimin kuzeni o hastanede hemşireydi eşimde hastanenin çok pahalı olduğunu falan söylüyodu fakat ben ısrar edip araştırınca oda çok şaşırdı normalde benim 2 yıldır gittiğim doktorda aynı ücrette yapıyodu ama çiderle anlaşmalı olmadığı için daha pahalıya geliyodu vede op.doktordu en azından aydın bey profesör dedik gittik yani canım hakkında hayırlısı ve en güzel yani ben daha önce prof.başka doktorla görüştüm ona direkt 400 tl vermiştik aydın bey en azından ilk görüşmeyi ücretsiZyapıyo
inşallah olur canım benim negatif çıktı testim bizde morfoloji bozukluğu ve tüplerde şekil bozukluğu falan yani sonuçta 2,5 yıldır bebiş olmuyoduçok teşekkür ederim. bizim sorun hareketsizlik
1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
Hayırlısı be tatlım;( kaçıncı gün değerin kaç çıktı?maalesef kızlar ilk tüp bebişim bana tutunamadı yapıcak birşey yok hayaller bir sonraki aylara kaldı
çok kötü ya bizimde hız morfoloji hepsi işin kötü yanı tedavisi yok bunun bi ilacıda yokki kullanıp geçsin sadece gıda takvileri ama onlarda işe yaramıyor gibi görünüyorinşallah olur canım benim negatif çıktı testim bizde morfoloji bozukluğu ve tüplerde şekil bozukluğu falan yani sonuçta 2,5 yıldır bebiş olmuyodu
Hayırlısı be tatlım;( kaçıncı gün değerin kaç çıktı?[/QUOT
teşekkür ederim tabiki hayırlısı olsun diyorum ama tabii aklım diyor da kalbim yine üzgün bugün 13.günüm ama sonucum 1.30 maalesef
aynen canım erkekteki problemin tedavisi zor bence bitkisel kürlere pek dadanma dünya kadar para harcadık doktor vermişti bitkisel bi hap 3 aylık ilaca 1000 tl verdik macunlar yaptık 300 tl falan tutuyodu çoğu ama eşimdeki morfoloji hiç değişmedi sayıda tek tük değişti yani pek mantıklı değil bilmiyorum yani 2.5 yıldır bize fayda etmediçok kötü ya bizimde hız morfoloji hepsi işin kötü yanı tedavisi yok bunun bi ilacıda yokki kullanıp geçsin sadece gıda takvileri ama onlarda işe yaramıyor gibi görünüyor
AYNEN BENDE KATILIYORUM .KİMİSİDE KULLANIP HAMİLE KALDIM DİYOR BEN ANLAMIYORUM.NASIL OLUYOR.aynen canım erkekteki problemin tedavisi zor bence bitkisel kürlere pek dadanma dünya kadar para harcadık doktor vermişti bitkisel bi hap 3 aylık ilaca 1000 tl verdik macunlar yaptık 300 tl falan tutuyodu çoğu ama eşimdeki morfoloji hiç değişmedi sayıda tek tük değişti yani pek mantıklı değil bilmiyorum yani 2.5 yıldır bize fayda etmedi
aminnnnnnnyüce Rabbimden hepimize Evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etmesini diliyorum
aynen canım erkekteki problemin tedavisi zor bence bitkisel kürlere pek dadanma dünya kadar para harcadık doktor vermişti bitkisel bi hap 3 aylık ilaca 1000 tl verdik macunlar yaptık 300 tl falan tutuyodu çoğu ama eşimdeki morfoloji hiç değişmedi sayıda tek tük değişti yani pek mantıklı değil bilmiyorum yani 2.5 yıldır bize fayda etmedi
AYNEN BENDE KATILIYORUM .KİMİSİDE KULLANIP HAMİLE KALDIM DİYOR BEN ANLAMIYORUM.NASIL OLUYOR.
slmmmm kızlar geri geldimm
nasip canım denk geliyor rabbim oldiyince oluveriyor işte hepsi bukadar aslında benim eniştem eşimin abisi günde 1 paket sigara içiyor ama eşleri şıp diye hamile kalıyor hatta eltimde çok sigara içiyor ama korunmayı bıraktığı ayda hamile kaldı teyzemin gelini 17 yaşında oğlu vardı 38 yaşında tekrar hamile kaldı 6 aylık hamileyken bebeği öldü tamam bidaha çocuğu olmaz diyorlardıki günde 1 paket sigara içer karıkoca ölü bebeğinden 2 3 ay içinde tekrar hamile kaldı hamileliği boyunca sigarayı bırakmadı doğru bişi değil kesinlikle ben sigara hiç kullanmadım ama sadece tuhaf olduğu için yazıyorum maşallah çok sağlıklı kızı oldu yani nasip bu işler kader bize düşen sabretmek işte en zoru buAYNEN BENDE KATILIYORUM .KİMİSİDE KULLANIP HAMİLE KALDIM DİYOR BEN ANLAMIYORUM.NASIL OLUYOR.
Kızlar sizi sevgiyle kucaklıyorum.. Er ya da geç rabbim büyük sizlerde anne olacaksınız inşallah.. Sadece biraz sabır..
Kullanılan Sperm ilaçlarına gelince.. Spermin neden olmadığı ya da öldüğü çoğu zaman belli olmadığı için bizde buna rabbimin işi diyoruz.. Kullandığınız vitaminler belki sayı olarak spermleri çoğaltmaz ama oluşacak olan o spermi güçlendirebilir. Embriyo oluşumu için 1 tane sperm yeterlidir. Ama onunda daha güçlü ve hızlı olabilmesi için rakiplerine ihtiyacı vardır. Oyüzden eşlerinize keçiboynuzu kürünü muhakkak yapın. Pekmez yedirin. Bir de proxeed diye bir vitamin var sabah aksam kullansın. Bir spermin meniden çıkışı 70 gün kızlar o yüzden iyi besleyin bir daha ki tedaviye kadar. Aydın Bey'e gelince ;
Çevremdeki insanların doktorları da dahil çok doktor tanıdım ama kimliğini kenara koyarak konuşan ilk kez bi Prof. gördüm.. Sizi asla olmaz şöyle böyle diye hapsetmeye ve çöküşe yönlendirmiyor.
Mesela ilk kez biri bize' benim size tavsiyem çocugunuz olursa da muhakkak gelecek yıllar için bi sperm dondurma olur' dedi. Ve ilk kez bir doktor ' 1 kere sperm alarak değil benim tavsiyem bir havuz oluşturmak ve ordan sperm seçmek olur' dedi. O yüzden gerçek soruna yönelik bir tedavi önerdiği için Aydın beyi seçtim. Belki bu tedavide de olmayacak sonuçta o sadece bir vesile. Ama 3. tüpümde ilk kez bize düşenleri sonuna kadar yaptığımızdan eminim.
Ohhh bee ne uzun bi yazı oldu[/QUOTE
:) aydın beyden memnunum ben tabiki o vesile kader kısmet bu işler ama 2.5 yıldır benim eşim aylarca keçiboynuzu kürü yaptı pekmezini fındığını yedi fatih sultan macunu meryem ana eli otunun suyu çakşır kökü doktorun verdiği kutusu 200 tl olan 15 günde biten ilacı 3 ay içti ve daha neler neler ama tekrar testte aynı sonuçlarıı aldık yine morfoloji % 1 çıktı bende soğan kürü incir kürü aslan pençesi civanperçemi içmekten bıktım ama yine her ay gittim progestron yaptım o aylardada hiç yumurtlama olmadı maalesef tüp bebişkomuzda tutmadı eee demekki rabbim daha onun kaderini yazmamış neyse inşallah rabbim isteyen herkesi sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah
nasip canım denk geliyor rabbim oldiyince oluveriyor işte hepsi bukadar aslında benim eniştem eşimin abisi günde 1 paket sigara içiyor ama eşleri şıp diye hamile kalıyor hatta eltimde çok sigara içiyor ama korunmayı bıraktığı ayda hamile kaldı teyzemin gelini 17 yaşında oğlu vardı 38 yaşında tekrar hamile kaldı 6 aylık hamileyken bebeği öldü tamam bidaha çocuğu olmaz diyorlardıki günde 1 paket sigara içer karıkoca ölü bebeğinden 2 3 ay içinde tekrar hamile kaldı hamileliği boyunca sigarayı bırakmadı doğru bişi değil kesinlikle ben sigara hiç kullanmadım ama sadece tuhaf olduğu için yazıyorum maşallah çok sağlıklı kızı oldu yani nasip bu işler kader bize düşen sabretmek işte en zoru bu
HOŞ buldumHoşgeldinnn kızçe:)
maşallahhh keşke bende ha diyince gidebilsemmAnneme geçince biz hiç durmuyoruz arkadaş sabah size selam verdim bi çıktık yeni geldik eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?