2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cok sevindim canim, onun eli ugurludur. Su gibi gecsi tedavin ve operasyonun.

maalesef kızlar ilk tüp bebişim bana tutunamadı yapıcak birşey yok hayaller bir sonraki aylara kaldı

çok teşekkür ederim. bizim sorun hareketsizlik
1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63

çok teşekkür ederim. bizim sorun hareketsizlik
1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
inşallah olur canım benim negatif çıktı testim bizde morfoloji bozukluğu ve tüplerde şekil bozukluğu falan yani sonuçta 2,5 yıldır bebiş olmuyodu

inşallah olur canım benim negatif çıktı testim bizde morfoloji bozukluğu ve tüplerde şekil bozukluğu falan yani sonuçta 2,5 yıldır bebiş olmuyodu
çok kötü ya bizimde hız morfoloji hepsi işin kötü yanı tedavisi yok bunun bi ilacıda yokki kullanıp geçsin sadece gıda takvileri ama onlarda işe yaramıyor gibi görünüyor

çok kötü ya bizimde hız morfoloji hepsi işin kötü yanı tedavisi yok bunun bi ilacıda yokki kullanıp geçsin sadece gıda takvileri ama onlarda işe yaramıyor gibi görünüyor
aynen canım erkekteki problemin tedavisi zor bence bitkisel kürlere pek dadanma dünya kadar para harcadık doktor vermişti bitkisel bi hap 3 aylık ilaca 1000 tl verdik macunlar yaptık 300 tl falan tutuyodu çoğu ama eşimdeki morfoloji hiç değişmedi sayıda tek tük değişti yani pek mantıklı değil bilmiyorum yani 2.5 yıldır bize fayda etmedi

AYNEN BENDE KATILIYORUM .KİMİSİDE KULLANIP HAMİLE KALDIM DİYOR BEN ANLAMIYORUM.NASIL OLUYOR.

AYNEN BENDE KATILIYORUM .KİMİSİDE KULLANIP HAMİLE KALDIM DİYOR BEN ANLAMIYORUM.NASIL OLUYOR.

Kızlar sizi sevgiyle kucaklıyorum.. Er ya da geç rabbim büyük sizlerde anne olacaksınız inşallah.. Sadece biraz sabır..
Kullanılan Sperm ilaçlarına gelince.. Spermin neden olmadığı ya da öldüğü çoğu zaman belli olmadığı için bizde buna rabbimin işi diyoruz.. Kullandığınız vitaminler belki sayı olarak spermleri çoğaltmaz ama oluşacak olan o spermi güçlendirebilir. Embriyo oluşumu için 1 tane sperm yeterlidir. Ama onunda daha güçlü ve hızlı olabilmesi için rakiplerine ihtiyacı vardır. Oyüzden eşlerinize keçiboynuzu kürünü muhakkak yapın. Pekmez yedirin. Bir de proxeed diye bir vitamin var sabah aksam kullansın. Bir spermin meniden çıkışı 70 gün kızlar o yüzden iyi besleyin bir daha ki tedaviye kadar. Aydın Bey'e gelince ;
Çevremdeki insanların doktorları da dahil çok doktor tanıdım ama kimliğini kenara koyarak konuşan ilk kez bi Prof. gördüm.. Sizi asla olmaz şöyle böyle diye hapsetmeye ve çöküşe yönlendirmiyor.
Mesela ilk kez biri bize' benim size tavsiyem çocugunuz olursa da muhakkak gelecek yıllar için bi sperm dondurma olur' dedi. Ve ilk kez bir doktor ' 1 kere sperm alarak değil benim tavsiyem bir havuz oluşturmak ve ordan sperm seçmek olur' dedi. O yüzden gerçek soruna yönelik bir tedavi önerdiği için Aydın beyi seçtim. Belki bu tedavide de olmayacak sonuçta o sadece bir vesile. Ama 3. tüpümde ilk kez bize düşenleri sonuna kadar yaptığımızdan eminim.
Ohhh bee ne uzun bi yazı oldu

nasip canım denk geliyor rabbim oldiyince oluveriyor işte hepsi bukadar aslında benim eniştem eşimin abisi günde 1 paket sigara içiyor ama eşleri şıp diye hamile kalıyor hatta eltimde çok sigara içiyor ama korunmayı bıraktığı ayda hamile kaldı teyzemin gelini 17 yaşında oğlu vardı 38 yaşında tekrar hamile kaldı 6 aylık hamileyken bebeği öldü tamam bidaha çocuğu olmaz diyorlardıki günde 1 paket sigara içer karıkoca ölü bebeğinden 2 3 ay içinde tekrar hamile kaldı hamileliği boyunca sigarayı bırakmadı doğru bişi değil kesinlikle ben sigara hiç kullanmadım ama sadece tuhaf olduğu için yazıyorum maşallah çok sağlıklı kızı oldu yani nasip bu işler kader bize düşen sabretmek işte en zoru bu

Tatlım bazen insanlar sigara ve alkol kullanınca şöyle düşünürler; eli ayağı düzgün işte..
Ama sigara çok zararlı. Mesela;
"Sigaranın içerdiği zift, nikotin, karbon monoksit ve diğer zehirli birçok madde üst solunum yollarına, buradan bronşlara ve kana geçer, böylece de solunum sistemi, kalp ve damarlar olmak üzere vücudun tüm organ sistemlerine zarar verir. Hamilelik esnasında göbek kordonu yoluyla anne bebek kanı alışveriş halindedir. Annenin sigara ile aldığı tüm zehirli maddeler bu alışverişte bebeğe direkt geçer. Nikotin kuvvetli bir damar büzücü ajandır. Rahme giden kan akımını azaltır. Karbon Monoksit hücrelere zarar vererek gelişme geriliğine neden olabilir, ayrıca kanın oksijen taşıma yeteneğini azaltır. Anne kanında oksijen azalınca bebeğe giden oksijen miktarı ve diğer besin maddeleri de azalacaktır"
Dİlerim burda sigara kullanan anne adayları varsa bir an önce bırakırlar

Birde emin ol bile bile insan kendini köprüden atmaz. Sigara içenler ve alkol kullananlar hamile iken aynen bunu yapıyor. Kendilerini köprüden atıyorlar ve Allah diyorlar..
Sabır canım benimm sabırr

seyus Canım benim biz bize düşeni yapalım gerisi rabbimin bileceği. Hiçbir şey boşa değil. Sen bence doğru yapmışsın bir dahakine gene aynısını yap.. Çare ilaçlar değil zaten onlar vesile.. Aydın bey ne sigara içenlerin çocugu oluyor asla ondan diyemeyiz ama gene de önlemimizi almamız gerekli diyor. Bende aynı düşüncedeyim.
"Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" diyorsa rabbim bu da bizim çabamız işte canım

Anneme geçince biz hiç durmuyoruz arkadaş sabah size selam verdim bi çıktık yeni geldik eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…