• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok değil 4 saatlik yol ama tatillerde falan buluşuyoruz işte kardeşcazımda erzurumda okuyo ablası o yüzden buluşunca birlikte olmak istiyorum hep beraber :D

Aynı şehirde olmayınca bir araya gelmek zor canım..
Ben de aynı hasreti kızkardeşim ve 2 tane yeğenimle yaşıyorum burnumda tütüyorlar:cry:
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunlarda varsın uzak kalalım diye avutuyorum kendimi:cry:

Ben de aynı hasreti kızkardeşim ve 2 tane yeğenimle yaşıyorum burnumda tütüyorlar:cry:
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunlarda varsın uzak kalalım diye avutuyorum kendimi:cry:
çok değil 4 saatlik yol ama tatillerde falan buluşuyoruz işte kardeşcazımda erzurumda okuyo ablası o yüzden buluşunca birlikte olmak istiyorum hep beraber :D

Babam Bursa'da yaşıyor. Abim İstanbul'da ama görüşmüyoruz. Annem de çok yakın oturuyor ama tabi haftada 1 anca görüşüyoruz. :)

evet canım aynen sağlıklı mutlu olsunlarda napalım hasrete katlanıyoruz

canim ya benim yegenlerim de annemde yakın uzak olsa zor olurdu

Bız 4 kızız...Benim evli kardeşim yok ama uzun süredir ilişkileri var..evlenirseler biri izmir diğeri kırklarelinde olcak...annemler çok yakın 5 dk bana..

Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.

Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.

yolun açık olsun csnım ınsallah gonlune gore olur her şey :)

canımmm hoşgeldin topike
umarım herşey gönlünce olur ve yavruna kavuşursunn

Back