• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aynı şehirde olmayınca bir araya gelmek zor canım..
Ben de aynı hasreti kızkardeşim ve 2 tane yeğenimle yaşıyorum burnumda tütüyorlar:cry:
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunlarda varsın uzak kalalım diye avutuyorum kendimi:cry:
canım biz de uzaktayız :( annem babam kızkardeşim erkek kardeşim mersinde :( ablam tekirdağda :( ben eskişehirde :( annemleri taaaaa geçen yılki kurban bayramında gördüm 1yılı geçti (3 güncükkkkk) ablamı en son kızımın cenazesinde gördüm (1 yılı geçti o da) :( amaaaaaaaaaa kızkardeşimi 1yıldır görmüyordum 20 gün önce geldi :) :) :) ablamın çocuk okuyor annannem alzeimer hastası annem ona bakıyor gelemiyorlar ama ben üzülüyorum onlara birşey diyemiyorum ama fırsat yaratamazlar mı acaba :(

Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
allahım yardımcın olsun :) sonu bebişli olsun inşallahhhh :)

Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
Rabbim bebisini sana senide bebişe kavustursun inş

canım biz de uzaktayız :KK43: annem babam kızkardeşim erkek kardeşim mersinde :KK43: ablam tekirdağda :KK43: ben eskişehirde :KK43: annemleri taaaaa geçen yılki kurban bayramında gördüm 1yılı geçti (3 güncükkkkk) ablamı en son kızımın cenazesinde gördüm (1 yılı geçti o da) :KK43: amaaaaaaaaaa kızkardeşimi 1yıldır görmüyordum 20 gün önce geldi :) :) :) ablamın çocuk okuyor annannem alzeimer hastası annem ona bakıyor gelemiyorlar ama ben üzülüyorum onlara birşey diyemiyorum ama fırsat yaratamazlar mı acaba :KK43:
Kuzum ya allah yardımcin olsun benim kardeşlerim yanimda özelikle benden küçük olan 2 kız kardeşim var onlarla her gün görüşüp en az 10 defa telde görüşürüz her şeyi sorarız birbirimize kiyafetlerimizi birlikte alırız hatta olaki birimizin haberi olmadan diğeri bir şey yapmışsa. Oooooooo bensiz ha der takiliriz o yüzden derimki kardeş candir yakindaysa hem can hem kandır egerki birde bebeleri varsa oooffff tadindan yenmez o kardeslik

Kuzum ya allah yardımcin olsun benim kardeşlerim yanimda özelikle benden küçük olan 2 kız kardeşim var onlarla her gün görüşüp en az 10 defa telde görüşürüz her şeyi sorarız birbirimize kiyafetlerimizi birlikte alırız hatta olaki birimizin haberi olmadan diğeri bir şey yapmışsa. Oooooooo bensiz ha der takiliriz o yüzden derimki kardeş candir yakindaysa hem can hem kandır egerki birde bebeleri varsa oooffff tadindan yenmez o kardeslik
rabbim daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu canımm

canım biz de uzaktayız :KK43: annem babam kızkardeşim erkek kardeşim mersinde :KK43: ablam tekirdağda :KK43: ben eskişehirde :KK43: annemleri taaaaa geçen yılki kurban bayramında gördüm 1yılı geçti (3 güncükkkkk) ablamı en son kızımın cenazesinde gördüm (1 yılı geçti o da) :KK43: amaaaaaaaaaa kızkardeşimi 1yıldır görmüyordum 20 gün önce geldi :) :) :) ablamın çocuk okuyor annannem alzeimer hastası annem ona bakıyor gelemiyorlar ama ben üzülüyorum onlara birşey diyemiyorum ama fırsat yaratamazlar mı acaba :KK43:

canım emın ol onlarda seni cok ozluyorlardır. ama hayat sartları ıste ınsanları boyle ayırıyor malesef. ama cok sukur hepsı hayatta tatlım :) dılerım bebgınle guzel ve mutlu bır aıle olursunuz

Ederim tabi canım allah gönlüne göre versin..

İlk defa mı olcak tüp falan olmadı hiç..üniversite hastahanesi mi...hayırlısı allahtan duamdasınız hepiniz canım arkadaşlarım...

kuzucuklarım yatınızmı topiği kapatayımmı :KK70:topik kilitlenmiştir mesai saatimiz bitti sabah görüşürüz :KK70::KK70::KK70::KK70:

kuzucuklarım yatınızmı topiği kapatayımmı :KK70:topik kilitlenmiştir mesai saatimiz bitti sabah görüşürüz :KK70::KK70::KK70::KK70:
açıkkkk kalmış açık kalmışşşşş kiiiiiiiiiiiiiiiii:p
hihihihihiihh :KK48: girdim gizlice topiğe gizli belgelere erişicimmmm :cool:
bond mybaby bond :KK70: gizli görevdeyim şuan :cool:

saat 00:56 görev başarıyla tamamlandı yeteeeeer yeteeeeer
bond kaçar artık uyumaya :KK55: bu fakir bond hala süpürgeyle uçuyo :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: kendi kendime hem yazdım hem oyadım gibi oldu :cool:

Back