Amin canim cok tesekkur ederim..yolun açık olsun csnım ınsallah gonlune gore olur her şey :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim cok tesekkur ederim..yolun açık olsun csnım ınsallah gonlune gore olur her şey :)
canım biz de uzaktayız annem babam kızkardeşim erkek kardeşim mersinde ablam tekirdağda ben eskişehirde annemleri taaaaa geçen yılki kurban bayramında gördüm 1yılı geçti (3 güncükkkkk) ablamı en son kızımın cenazesinde gördüm (1 yılı geçti o da) amaaaaaaaaaa kızkardeşimi 1yıldır görmüyordum 20 gün önce geldi :) :) :) ablamın çocuk okuyor annannem alzeimer hastası annem ona bakıyor gelemiyorlar ama ben üzülüyorum onlara birşey diyemiyorum ama fırsat yaratamazlar mı acabaAynı şehirde olmayınca bir araya gelmek zor canım..
Ben de aynı hasreti kızkardeşim ve 2 tane yeğenimle yaşıyorum burnumda tütüyorlar
Sağlıkları yerinde olsun iyi olsunlarda varsın uzak kalalım diye avutuyorum kendimi
Hosbuldum canım güzel dileklerin için teşekkür ederimmcanımmm hoşgeldin topike
umarım herşey gönlünce olur ve yavruna kavuşursunn
allahım yardımcın olsun :) sonu bebişli olsun inşallahhhh :)Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
Rabbim bebisini sana senide bebişe kavustursun inşKızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
Ne çalışkan hatunsun senSizler için yeni çalışmam...
Henüz hazırlık aşamasında...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rkezler-ve-2015-tuep-bebek-uecretleri.777380/
çalışkan hatunsun vesselammSizler için yeni çalışmam...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rkezler-ve-2015-tuep-bebek-uecretleri.777380/
Kuzum ya allah yardımcin olsun benim kardeşlerim yanimda özelikle benden küçük olan 2 kız kardeşim var onlarla her gün görüşüp en az 10 defa telde görüşürüz her şeyi sorarız birbirimize kiyafetlerimizi birlikte alırız hatta olaki birimizin haberi olmadan diğeri bir şey yapmışsa. Oooooooo bensiz ha der takiliriz o yüzden derimki kardeş candir yakindaysa hem can hem kandır egerki birde bebeleri varsa oooffff tadindan yenmez o kardeslikcanım biz de uzaktayız annem babam kızkardeşim erkek kardeşim mersinde ablam tekirdağda ben eskişehirde annemleri taaaaa geçen yılki kurban bayramında gördüm 1yılı geçti (3 güncükkkkk) ablamı en son kızımın cenazesinde gördüm (1 yılı geçti o da) amaaaaaaaaaa kızkardeşimi 1yıldır görmüyordum 20 gün önce geldi :) :) :) ablamın çocuk okuyor annannem alzeimer hastası annem ona bakıyor gelemiyorlar ama ben üzülüyorum onlara birşey diyemiyorum ama fırsat yaratamazlar mı acaba
rabbim daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu canımmKuzum ya allah yardımcin olsun benim kardeşlerim yanimda özelikle benden küçük olan 2 kız kardeşim var onlarla her gün görüşüp en az 10 defa telde görüşürüz her şeyi sorarız birbirimize kiyafetlerimizi birlikte alırız hatta olaki birimizin haberi olmadan diğeri bir şey yapmışsa. Oooooooo bensiz ha der takiliriz o yüzden derimki kardeş candir yakindaysa hem can hem kandır egerki birde bebeleri varsa oooffff tadindan yenmez o kardeslik
canım biz de uzaktayız annem babam kızkardeşim erkek kardeşim mersinde ablam tekirdağda ben eskişehirde annemleri taaaaa geçen yılki kurban bayramında gördüm 1yılı geçti (3 güncükkkkk) ablamı en son kızımın cenazesinde gördüm (1 yılı geçti o da) amaaaaaaaaaa kızkardeşimi 1yıldır görmüyordum 20 gün önce geldi :) :) :) ablamın çocuk okuyor annannem alzeimer hastası annem ona bakıyor gelemiyorlar ama ben üzülüyorum onlara birşey diyemiyorum ama fırsat yaratamazlar mı acaba
Teşekkür ederim canımrabbim daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu canımm
Ederim tabi canım allah gönlüne göre versin..Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
İlk defa mı olcak tüp falan olmadı hiç..üniversite hastahanesi mi...hayırlısı allahtan duamdasınız hepiniz canım arkadaşlarım...Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
Sende benim dualarimdasinİlk defa mı olcak tüp falan olmadı hiç..üniversite hastahanesi mi...hayırlısı allahtan duamdasınız hepiniz canım arkadaşlarım...
İyi gecelerrrrkuzucuklarım yatınızmı topiği kapatayımmı topik kilitlenmiştir mesai saatimiz bitti sabah görüşürüz
açıkkkk kalmış açık kalmışşşşş kiiiiiiiiiiiiiiiiikuzucuklarım yatınızmı topiği kapatayımmı topik kilitlenmiştir mesai saatimiz bitti sabah görüşürüz
süpersin valla canım. çalışkansın diyecek laf yokSizler için yeni çalışmam...