2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Belli oluyor canım alıntıların iç içe geçmiş,mesajlarında harflerin bazıları yok...Mağdursun belli mıncıkla o tombik cimcimeni
Yere yastık atmış Oynaş alım diyor teli alıp firlatiyor

Aşılama şartı devlet hastanelerinde oluyor bilhassa rapor hakkından faydalanabilmek için şart bu..
Ya yumurta tembelliği var sende ya da polikistik over..
Polikistik overi pek çok doktor sorun görmüyor özellikle çocuk istiyoruz diye bir hastanenin tüp bebek birimine gittiğinde yumurta ve sperm var mı daha çok ona odaklanıyorlar bizzat yaşadım bunu...
Aşılamayı bir deneyin olmazsa direk tüp bebek hastanesine gidin..

Canim ne demek beişi .yolu kisalsin en cabuk yoldan seni bulsun inş

Evet her zaman ki gibi yün çorabımın üzerine stilettomu giyip oturuyorum evde
Tarz evde başlar sokakta herkes tarz olur bi kere

bende coton çorap giydim butilerimin içine sırf evde tarz olabilmek için

Allah kabul etsin canım. Rabbim gönlündekini nasip etsin
yalnız ben okuyamadım yani hala regl durumum devam ediyor
tamamladım demişsin ya duasını falan yaptırcaksan haber verim dedim arkadaşım

tamam canım inanki nasıl tamamlıcam derken 650 yi geçti bile çok şükür yinede okumak istersen öle niyetlediysen benim için bi tane bitince oku allah kabul eylesin inşş

oooooo bak sen benden daha tarzmışsın evde buti içi coton çorap süper kuş uçtuuuuuuu

oyhhhhh uçtuuuuu demek
pazartesi güne yıldızla başladım artık cumaya kdr bu yıldızlarda istikrarı korumam lazım
dip not: dün ilbige elendi ya kıgızzzzzzzzzzz

Evet biliyorum

inşallah hayırlısı olur

bende tsh ilaç kullanıyordum bıraktım hemen başlayayım bari 2 deydi ama altında olmalı demişti Dr

oyhhhhh uçtuuuuu demek
pazartesi güne yıldızla başladım artık cumaya kdr bu yıldızlarda istikrarı korumam lazım
dip not: dün ilbige elendi ya kıgızzzzzzzzzzz
yalaaannnnn gerçekten mi
ben yeni sezona adapte olamadım henüz..
hostes olan cilveli kızda hiç tarzım değil şu an beğenmiyorum kendisini o ne öyle yaa
gizemin gitmeside doğalken ne abartıldı sanırsın yarışmanın başında gitti gelmişiz finale kim gidecekti ya özlem ya gizem bu hafta da özlem gider gitmezse birinci olur zaten

Evet biliyorum

inşallah hayırlısı olur

bende tsh ilaç kullanıyordum bıraktım hemen başlayayım bari 2 deydi ama altında olmalı demişti Dr

Tekrar kan değerine baktır öyle kullan canım ilacı ciddi bir ilaç çünkü..

Ahhhh canım çok sevindimm Rabbim kabul etsin :) O yeter var ya o yeteeeeer hızır gibi yetişiyor vallahi rabbım hepimize vesile kıldı onu :) Namazınıda allah kabul etsın canım. Çaydan önce kılki çayın daha bi keyifli olsun :)

Anacım 2 dakika ayrıldımm döktürmüşsünüzzzzzz
Oku oku bitmedii :)
E egunal korkma bebeğim seni bırakmaya niyetim yok :)
Ben kararlıyım o pilav gününü olmasa da hatıra fotosunu yapacağız

Ohh valla cok sevindim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Seninde tedavin hayirli olur cifter cifter gelir.. bakimi cok zor oluyor ama sevgileri bi baska o uykusuzluklar zorluklar bi gulucukle unutuluyor :)

E egunal Bugün Acımadem Maslak taydım. Değer artışına bakmaya, 2. test için. Kapıdan çıkarken bu kız buradan hamile çıkar inşallah diye geçirdim içimden. Benim de tedavi öncesi laparoskopi, histeroskopi, çizik atma yapılıp, dondurulmuş tedavisi olmuştu belki hatırlarsın.
Bu arada değerim güzel artmış 4089

KIZLAR Bİ TANIDIK ASM'DE AYDIN BEYIN Bİ HASTASI İDİ. HEM ERKEKDE HEM DE YUMURTLAMA PROBLEMİ VARDI. GEÇEN TRANSFER ETMİŞLER 1 TANE ŞİMDİ HABER ALDIM POZİTİFMİŞ.
TÜPLER TUTUNCA DAHA Bİ SEVİNİYORUM NEDENSE :)

Sondan başlayım önce MAŞALLAHHHHH
Değerin şahane darısı başıma
İnşallah canım ben de o kapıdan gebe olarak çıkarım...
Benzer tedavilerimiz olacak canım hatırlıyorum...

ne güzel bir haber bu maşallah sağlıkla devam etsin inşallah..
Tüp gebe haberleri tabiki daha mutlu ediyor bizi aynı yoldan geçmişiz aynı zorluklara göğüs germişiz içimizden birileri daha gebe kalınca mutlu oluyorz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…