2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ohh valla cok sevindim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Seninde tedavin hayirli olur cifter cifter gelir.. bakimi cok zor oluyor ama sevgileri bi baska o uykusuzluklar zorluklar bi gulucukle unutuluyor :)
Misss kokar onlar şimdi benim yerime öp onları gülden teyzenizde sizin gibi melekler istiyormuş deeee

Kürtaj olsaydın o zaman patolojiye gönderir sebep araştırırlardı..
Sen kanama ile kendiliğinden düşürdüğün için bunda araştırma yapmazlar canım..
Hemde ne düşürme ilk günü herhalde iki avuç dolusu parça, sonraki günde 4-5 parça geldi daha sonra ki günler yavaş yavaş parça sayısı azaldı. Bu günde artık hiç gelmedi kanamam da azalıyor.

Kızlar cimcime tarafindan ben ve teslim esir alındıktan size yazamıyoruz görüşuz sonra

Kızlar yeni tedaviye sizce ne zaman başlasam? Size de bir sorayım dedim. Şimdi nisan ayında kardeşimin düğünü var bu aya yakın mart gibi başlayamam çünkü düğün koşturması ile bu iş sakata girer. En erken ocak en geç mayıs olur. Ocak olursa düğüne kadar en azından bebek büyümüş olur tabi tutarsa, mayıs olursa daha rahat tabi sizce hangi ay olsun?

Hemde ne düşürme ilk günü herhalde iki avuç dolusu parça, sonraki günde 4-5 parça geldi daha sonra ki günler yavaş yavaş parça sayısı azaldı. Bu günde artık hiç gelmedi kanamam da azalıyor.
Kanaman bitince muayene ol canım içinde parça kalmadığından emin olmak lazım..

polikistik over nedir.nasıl geçermi .sürekli devam eden bi hastalıkmı oluyor

polikistik over nedir.nasıl geçermi .sürekli devam eden bi hastalıkmı oluyor
Çok sayıda yumurtan oluyor bunlar büyüyemeden kistleşiyor ve adet olamıyorsun...
Basit kistler tehlikesiz oluyorlar...
Her ay büyümeye aday foliküllerimiz olur bunlardan biri ya da ikisi öne atılır ve büyümeye başlarlar polikistik overde hepsini büyütmeye çalışınca yetmiyor hormon ve büyüyemeden yani yumi çatlayamadan küçük kistler oluşuyor..Bu da geç adet görme ya da görememe demek...
İlaçlarla düzene sokulabiliyor adetler..
Sen de tam olarak bu mu var bilemiyoruz ama...

Bence biraz dinlen canım. Düğün bitsin öyle başla tabi sen kendin için en iyisini bilirsin. AMa belki bu düğün koşuşturması sanada iyi gelir rahatlarsın kafadan atarsın biraz. sonra yenilenmiş ve dinlenmiş bi beden ve zihinle başlarsın.
Kanama konusuna gelince çok normal canım. Çünkü rahim duvar bebek için gittikçe kalınlaşır ve sen düşük yapınca da haliyle onlar söküldü...

Ahh canım senin hamileliğin bana ikiz gibi geliyor ama inşallah öyledir demek yerine senin için ettiğim dua hep saglıklı bir gebelik ve sonrasında sağlıklı bir anne olman o yüzden 1 de bizim 2 de :))) Bu kalp atışları ne zaman yaa ben daha heyecanlandım sanki :)

Ohh valla cok sevindim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Seninde tedavin hayirli olur cifter cifter gelir.. bakimi cok zor oluyor ama sevgileri bi baska o uykusuzluklar zorluklar bi gulucukle unutuluyor :)

Eğer tek başına bakıyorsan süpersinn :)
Çok güçlü bir anneleri var bu çocukların... İkisi de kız mı acaba

aaa belkide bendeki böyle bişey 6 aydır çünkü adetlerim düzensiz yada olmuyorum.kesin bu var bende.ama bunu doktor neden sölemediki demekki araştırmadı .çok sağolun valla.kesin bende böle bişi var demek

aaa belkide bendeki böyle bişey 6 aydır çünkü adetlerim düzensiz yada olmuyorum.kesin bu var bende.ama bunu doktor neden sölemediki demekki araştırmadı .çok sağolun valla.kesin bende böle bişi var demek

Aahahha tatlım benim ağzından yer alsın sus:))
Bende de uzun zamandır böyle oluyor ama daha öncesinde kullandığımız hormon ilaçları buna sebep olabiliyor...
Ayrıca tedaviye başlamadan önce 1 ay dogum kontrol hapı kullanırsan düzene girer. Ben şuan tedaviye başlamadan önce kullanıyorum doktor verdi. Ayrıca küçük bi kistimde var..

Canım bu ultrason muayenesi ve bir kaç kan tahlili ile hemen belli olur en belirgin özelliği adet olamamaktır zaten..Adet olamıyorsan infertilite sebebi sadece erkek infertilitesi değil...Adet olamazsan gebelikte olmaz eşinin spermleri şahane olsada..

valla bizim doktor insanın yüzüne bile bakmıyor.tamam değerlerin güzel filmin temiz çıktı sende sorun yok diyor.çdioyurm adet olamıyorum stres yapma ozaman diyor. sinir bişey zaten yok ben başka doktora gidicem karar verdim aşılamam olucak işte bu hafta olursam adet eğer tedavi başlıycak zaten.tutmazsa aşılamam zaten .gitmem tekrar aynı doktora.elimdeki raporla özelde indirimli yaparlarmı acaba?aşılama yada tüp bebek

aynen .ben bu adetimi bekliyip aşılamayı olup hemen doktorumu değişrmeye karar verdim bile.çünkü doktor hiç ilgilenmiyor.takmışlar eşimin spermlerine tamam iyi değil evet ama ...bendede adet düzensizliği var dediğiniz gibi bunu göz ardı ediyorlar

evett dün erken elendi ayşenurun kankası yaaaa
en çok tarzını merak ettiğim yodu üstelik
hostes kıza gelince sana bahsetmiştim ya zaten değişik diye
aaaa senn dedi aaaa sen dedimmm sen aa ben sarıldık sonra heeee heeee demesi de ayrıca gıcık
ayyyy sorma ya gizeme ağladı nurella rüküş diye diye bi hal olmuştu ama en çok gözyaşını o döktü nerdeyse
bide ayşenur sen zaten gitmiştin o yüzden gitmek sana koymaz gibi bi mantık hemde tarz yarışmasında

Canım tüp bebek merkezlerinin bazıları anlaşmalı direk oralara bile gidebilirsin aşılamaya başlamadan. zaten sperm problemlerinde aşılama denemek pirinç çuvalinde 1 tane çürük pirinci bulmak gibi.. sadece seni yoracaklar... hemen git randevu alıp görüş

yaaaa öylemi diyorsunuz ee ben ilaçlarımı falan aldım ama onları kullanmayım mı yani bende istemiyorum aslında aşılama olmak direk tüp istedim olmaz dediler. ...istanbulda bildiğiniz varmı anlaşmalı tüp bebk merkezleri

Canım seni yönlendirmek istemem ama şunu önerebilirim. gidip görüş hemen tedaviye başlamadan sonuçlarınla. İlaçları açmazsan belki değiştirirler. Umut tüp bebek var bildiğim.

Canım seni yönlendirmek istemem ama şunu önerebilirim. gidip görüş hemen tedaviye başlamadan sonuçlarınla. İlaçları açmazsan belki değiştirirler. Umut tüp bebek var bildiğim.
anlaşmalımı.peki bendeki rapor aşılama rtapoıru acaba bu raporlar tüp yaparlarmı indirimli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…