Yani tirip eşittir BEN
ayy yok öyle de değilonlar benim triplerim
bak bunlarda senin triplerin olsun tamam mıııııı
Seni biliyorum ben canım bir zamanlar geyik topiği gazı verip açtırdığın topikte de yalnız bırakmamıştın beni
Tatlım umudunu yitireceğin bir durum yok lütfen üzme kendini..BENİM RAHİM FİLMİM ÇEKİLDİ EVET TÜPLER AÇIK ÇIKTI HERHANGİ Bİ SORUN ÇIKMADI.ÖNCESİNDE DE KAN TAHLİLİ V.S GİBİ DEĞERLERE BAKILDI İYİ DENİLDİ.SORUN YOK DENİLDİ SORUNUNUZ ERKEK İNFİRTELİTESİ DENDİ.AMA ADET DÜZENSİZLİĞİM OLUYOR EVET STRESTEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLMİYORUM DOKTORDA HERHANGİ Bİ SORUN YOK DİYOR.GİTTĞİMİZ Bİ KAÇ DOKTOR BU DEĞERLERDE HAMİLE KALMANIZ İMKANSIZ DİREK TÜP BEBEK DENEYİN DEDİLER.FAKAT GİTTİĞİMİZ HASTANE AŞILAMA YAPICAK BİZE.HİÇ UMUDUM KALMADI.NAPICAĞIMIZI ŞAŞIRDIK.DEĞERLERİ YÜKSELMİYOR EŞİMİN
Tarz olur degilmiO zaman sen maus taktır teline daha orcinal olur havan da olur tarz olursun yeterellam benim
hergün komik karikatür resimleri bulcam diye baya çaba sarfetmiştim ama çabalarımız sonuç vermedi
kuşşşş öldüüüü .. ayyyy günahhhhhhhh
Ne diyosun tarzın dibi olur hemdeTarz olur degilmi
ayy yok öyle de değilonlar benim triplerim
bak bunlarda senin triplerin olsun tamam mıııııı[/QUOTE
Olsun valla ben bu suratlarin hepsine guzel duygular bekliyorum
O halde hemen maus takilsinNe diyosun tarzın dibi olur hemde
tripellalarınız ....Ayyy ne zor bir kelime olmuş öyle okurken zorlandım yazarken de zorlanacağımı düşünerek direk kopi peys yaptım hep özlemmi yapcektripellalarınız
Sanayiye gitmen lazım canım burda takılmıyorO halde hemen maus takilsin
Gideriz sorun olmazSanayiye gitmen lazım canım burda takılmıyor
O sebastiyanın suçu herşey yukardan ineydi aşağıya ne kuş ölürdü ne topik yokolurdu..Parmaklarımdaki romatizma nolcak günahhhh neyse bugün tülum giydimde sıcak tutuyorum her yanımı
Belli oluyor canım alıntıların iç içe geçmiş,mesajlarında harflerin bazıları yok...Mağdursun belli mıncıkla o tombik cimcimeniKızlar cimcime yanımda yamama izin vermiyor
evet aşılama yapılacak gittiğimiz devlet hastanesi zaten prosödür gereği önce aşılama yapması gerekiyormuş.ama işte ilaçlarımıda aldım adet olamıyorum bir türlü.söktürücü ilaçta kullanmak istemiyorum kendiliğinden gelsin diye bekliyorum haftalardır baya bi geçti bakalım artık.aşılamadan umutluyum bende evet ama bu gittiğimiz bi kaç doktor böyle karamsar konuşunca benimde eşiminide morali baya bozuldu açıkcası.hatta en soın gittiğimiz doktoru boğacaktım ...değerler çok kötü ..direk zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek deneyin dedi.....biz gittiğimiz tedavi gördüğümüz hastnede aşılamayı yaptırıcaz mecburen inşallah güzel sonuçlar alırızz...Tatlım umudunu yitireceğin bir durum yok lütfen üzme kendini..
Eşine ilaç tedavisi uygulayabilirler,kür ve vitamin desteği ile güzel sonuçlar alabilirsiniz..
Bunun için 3 aylık süre gerekiyor..
Aşılama yapın mutlaka..
Aşılamada spermler yıkanıp ayıklanınca daha hareketli hale geliyor mutlaka aşılama denenmeli..
Rica ederiz canım hep gel muhabet edelimÇok teşekkür ederim arkadaşlar :)
Evet her zaman ki gibi yün çorabımın üzerine stilettomu giyip oturuyorum evdesebastiyannnnnn duyuyormusunnnn ne olcak bu topiğin hali
ayyy tülum giydiysen tamam tarzsınbide stilettonu unutmadın dimi yumuşak deri çantanı da ihmal etme
tripellalarınız ....Ayyy ne zor bir kelime olmuş öyle okurken zorlandım yazarken de zorlanacağımı düşünerek direk kopi peys yaptım hep özlemmi yapcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?