2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Seni biliyorum ben canım bir zamanlar geyik topiği gazı verip açtırdığın topikte de yalnız bırakmamıştın beni

hergün komik karikatür resimleri bulcam diye baya çaba sarfetmiştim ama çabalarımız sonuç vermedi
kuşşşş öldüüüü .. ayyyy günahhhhhhhh

Tatlım umudunu yitireceğin bir durum yok lütfen üzme kendini..
Eşine ilaç tedavisi uygulayabilirler,kür ve vitamin desteği ile güzel sonuçlar alabilirsiniz..
Bunun için 3 aylık süre gerekiyor..
Aşılama yapın mutlaka..
Aşılamada spermler yıkanıp ayıklanınca daha hareketli hale geliyor mutlaka aşılama denenmeli..

hergün komik karikatür resimleri bulcam diye baya çaba sarfetmiştim ama çabalarımız sonuç vermedi
kuşşşş öldüüüü .. ayyyy günahhhhhhhh

O sebastiyanın suçu herşey yukardan ineydi aşağıya ne kuş ölürdü ne topik yokolurdu..Parmaklarımdaki romatizma nolcak günahhhh neyse bugün tülum giydimde sıcak tutuyorum her yanımı

Kızlar cimcime yanımda yamama izin vermiyor

O sebastiyanın suçu herşey yukardan ineydi aşağıya ne kuş ölürdü ne topik yokolurdu..Parmaklarımdaki romatizma nolcak günahhhh neyse bugün tülum giydimde sıcak tutuyorum her yanımı

sebastiyannnnnn duyuyormusunnnn ne olcak bu topiğin hali
ayyy tülum giydiysen tamam tarzsın bide stilettonu unutmadın dimi yumuşak deri çantanı da ihmal etme

evet aşılama yapılacak gittiğimiz devlet hastanesi zaten prosödür gereği önce aşılama yapması gerekiyormuş.ama işte ilaçlarımıda aldım adet olamıyorum bir türlü.söktürücü ilaçta kullanmak istemiyorum kendiliğinden gelsin diye bekliyorum haftalardır baya bi geçti bakalım artık.aşılamadan umutluyum bende evet ama bu gittiğimiz bi kaç doktor böyle karamsar konuşunca benimde eşiminide morali baya bozuldu açıkcası.hatta en soın gittiğimiz doktoru boğacaktım ...değerler çok kötü ..direk zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek deneyin dedi.....biz gittiğimiz tedavi gördüğümüz hastnede aşılamayı yaptırıcaz mecburen inşallah güzel sonuçlar alırızz...

sebastiyannnnnn duyuyormusunnnn ne olcak bu topiğin hali
ayyy tülum giydiysen tamam tarzsın bide stilettonu unutmadın dimi yumuşak deri çantanı da ihmal etme
Evet her zaman ki gibi yün çorabımın üzerine stilettomu giyip oturuyorum evde
Tarz evde başlar sokakta herkes tarz olur bi kere

kızlar herkese merabalar temizliğimi bitirdim ikindide okundu bi bardak çay alıp otursammmı önce namazımı mı kılsam bilemedimm..
çayada yok diyemiyorum iki kelam edeyim diye girdim maşallah herkes gırgır şamata rabbim mutluluğunuzu neşenizi artırsın inşş güzelliklerim
geçen gece benimki tutturdu işte anlarsınızya
neyse bende telden buraya bi bakım dediydim vay efendim bana küstü işte burayı daha çok seviyomuşum elimden düşüremiyomuşum biraz düşündüm gerçekten de sabah akşam ilk aklıma sizler geliyosunuz özelliklede burdaki arkadaşlarım çok samimi ve içtensiziniz sizleri tanıdığım için çok mutluyum sizleri seviyorummm
bu arada yasini mi tamamladım okuyam ve okutan tüm kardeşlerimden allah yüzbinkere razı olsunn özelliklede yeteeeeer ablacımm emeklerine ağzına sağlık rabbim en yakın zamanda senide anniş yapsınnn öpüyorum çokk

tripellalarınız ....Ayyy ne zor bir kelime olmuş öyle okurken zorlandım yazarken de zorlanacağımı düşünerek direk kopi peys yaptım hep özlemmi yapcek

tripella diyelim yani biz ona fazla zorlamaya gerek yok
çünkü özlemde fazla zorlayınca olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…