- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
Yere yastık atmış Oynaş alım diyor teli alıp firlatiyorBelli oluyor canım alıntıların iç içe geçmiş,mesajlarında harflerin bazıları yok...Mağdursun belli mıncıkla o tombik cimcimeni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yere yastık atmış Oynaş alım diyor teli alıp firlatiyorBelli oluyor canım alıntıların iç içe geçmiş,mesajlarında harflerin bazıları yok...Mağdursun belli mıncıkla o tombik cimcimeni
Aşılama şartı devlet hastanelerinde oluyor bilhassa rapor hakkından faydalanabilmek için şart bu..evet aşılama yapılacak gittiğimiz devlet hastanesi zaten prosödür gereği önce aşılama yapması gerekiyormuş.ama işte ilaçlarımıda aldım adet olamıyorum bir türlü.söktürücü ilaçta kullanmak istemiyorum kendiliğinden gelsin diye bekliyorum haftalardır baya bi geçti bakalım artık.aşılamadan umutluyum bende evet ama bu gittiğimiz bi kaç doktor böyle karamsar konuşunca benimde eşiminide morali baya bozuldu açıkcası.hatta en soın gittiğimiz doktoru boğacaktım ...değerler çok kötü ..direk zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek deneyin dedi.....biz gittiğimiz tedavi gördüğümüz hastnede aşılamayı yaptırıcaz mecburen inşallah güzel sonuçlar alırızz...
Canim ne demek beişi .yolu kisalsin en cabuk yoldan seni bulsun inşkızlar herkese merabalar temizliğimi bitirdim ikindide okundu bi bardak çay alıp otursammmı önce namazımı mı kılsam bilemedimm..
çayada yok diyemiyorum iki kelam edeyim diye girdim maşallah herkes gırgır şamata rabbim mutluluğunuzu neşenizi artırsın inşş güzelliklerim
geçen gece benimki tutturdu işte anlarsınızya
neyse bende telden buraya bi bakım dediydim vay efendim bana küstü işte burayı daha çok seviyomuşum elimden düşüremiyomuşum biraz düşündüm gerçekten de sabah akşam ilk aklıma sizler geliyosunuz özelliklede burdaki arkadaşlarım çok samimi ve içtensiziniz sizleri tanıdığım için çok mutluyum sizleri seviyorummm
bu arada yasini mi tamamladım okuyam ve okutan tüm kardeşlerimden allah yüzbinkere razı olsunn özelliklede yeteeeeer ablacımm emeklerine ağzına sağlık rabbim en yakın zamanda senide anniş yapsınnn öpüyorum çokk
Evet her zaman ki gibi yün çorabımın üzerine stilettomu giyip oturuyorum evde
Tarz evde başlar sokakta herkes tarz olur bi kere
kızlar herkese merabalar temizliğimi bitirdim ikindide okundu bi bardak çay alıp otursammmı önce namazımı mı kılsam bilemedimm..
çayada yok diyemiyorum iki kelam edeyim diye girdim maşallah herkes gırgır şamata rabbim mutluluğunuzu neşenizi artırsın inşş güzelliklerim
neyse bende telden buraya bi bakım dediydim vay efendim bana küstü işte burayı daha çok seviyomuşum elimden düşüremiyomuşum biraz düşündüm gerçekten de sabah akşam ilk aklıma sizler geliyosunuz özelliklede burdaki arkadaşlarım çok samimi ve içtensiziniz sizleri tanıdığım için çok mutluyum sizleri seviyorummm
bu arada yasini mi tamamladım okuyam ve okutan tüm kardeşlerimden allah yüzbinkere razı olsunn özelliklede yeteeeeer ablacımm emeklerine ağzına sağlık rabbim en yakın zamanda senide anniş yapsınnn öpüyorum çokk
oyyyyy paşalarımı özledim ben yaaaa canımı çektirdiniz..Yere yastık atmış Oynaş alım diyor teli alıp firlatiyor
oooooo bak sen benden daha tarzmışsın evde buti içi coton çorap süper kuş uçtuuuuuuubende coton çorap giydim butilerimin içine sırf evde tarz olabilmek için
tamam canım inanki nasıl tamamlıcam derken 650 yi geçti bile çok şükür yinede okumak istersen öle niyetlediysen benim için bi tane bitince oku allah kabul eylesin inşşbende coton çorap giydim butilerimin içine sırf evde tarz olabilmek için
Allah kabul etsin canım. Rabbim gönlündekini nasip etsin
yalnız ben okuyamadım yani hala regl durumum devam ediyor
tamamladım demişsin ya duasını falan yaptırcaksan haber verim dedim arkadaşım
oooooo bak sen benden daha tarzmışsın evde buti içi coton çorap süper kuş uçtuuuuuuu
tamam canım inanki nasıl tamamlıcam derken 650 yi geçti bile çok şükür yinede okumak istersen öle niyetlediysen benim için bi tane bitince oku allah kabul eylesin inşş
amin canım çok sağolltamam canım okurum tabiki. Allah kabul etsin canım
Evet biliyorumCanım bu perşembe tsh hormonuma bakılacak değerim 2 nin altına düşmüşse 15 aralık gibi yani 1 hafta içinde tedaviye başyalabilirim..Okudunmu bilmiyorum ben hemen transfer olmayacam önce yumiler toplanıp genetiğe gidecek sağlam çıkan olursa dondurulacak sonraki aylarda histeroskopi olacam ve o ay donmuşları transfer edecekler...az kaldı yani..
Bence 3 embriyoyu birden koydur...
yalaaannnnn gerçekten mioyhhhhh uçtuuuuu demek
pazartesi güne yıldızla başladım artık cumaya kdr bu yıldızlarda istikrarı korumam lazım
dip not: dün ilbige elendi ya kıgızzzzzzzzzzz
Evet biliyorum
inşallah hayırlısı olur
bende tsh ilaç kullanıyordum bıraktım hemen başlayayım bari 2 deydi ama altında olmalı demişti Dr
kızlar herkese merabalar temizliğimi bitirdim ikindide okundu bi bardak çay alıp otursammmı önce namazımı mı kılsam bilemedimm..
Ohh valla cok sevindim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Seninde tedavin hayirli olur cifter cifter gelir.. bakimi cok zor oluyor ama sevgileri bi baska o uykusuzluklar zorluklar bi gulucukle unutuluyor :)Maşallah kuzulara
Çoğul gebelik sürecide zor doğduktan sonrasıda zahmetli...
Ama en güzel yani 1 tane evlat hayali kurarken 2 tane birden gelmesi...
Hamile kalan çok oldu verimli bir yıl oldu 2014 kendi adıma olmasada kızlar adına güzeldi...
Ben de Aralık -ocak başlıyorum artık..
E egunal Bugün Acımadem Maslak taydım. Değer artışına bakmaya, 2. test için. Kapıdan çıkarken bu kız buradan hamile çıkar inşallah diye geçirdim içimden. Benim de tedavi öncesi laparoskopi, histeroskopi, çizik atma yapılıp, dondurulmuş tedavisi olmuştu belki hatırlarsın.
Bu arada değerim güzel artmış 4089
ne güzel bir haber bu maşallah sağlıkla devam etsin inşallah..KIZLAR Bİ TANIDIK ASM'DE AYDIN BEYIN Bİ HASTASI İDİ. HEM ERKEKDE HEM DE YUMURTLAMA PROBLEMİ VARDI. GEÇEN TRANSFER ETMİŞLER 1 TANE ŞİMDİ HABER ALDIM POZİTİFMİŞ.
TÜPLER TUTUNCA DAHA Bİ SEVİNİYORUM NEDENSE :)