• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Belli oluyor canım alıntıların iç içe geçmiş,mesajlarında harflerin bazıları yok...Mağdursun belli mıncıkla o tombik cimcimeni:KK46:
Yere yastık atmış Oynaş alım diyor teli alıp firlatiyor

evet aşılama yapılacak gittiğimiz devlet hastanesi zaten prosödür gereği önce aşılama yapması gerekiyormuş.ama işte ilaçlarımıda aldım adet olamıyorum bir türlü.söktürücü ilaçta kullanmak istemiyorum kendiliğinden gelsin diye bekliyorum haftalardır baya bi geçti bakalım artık.aşılamadan umutluyum bende evet ama bu gittiğimiz bi kaç doktor böyle karamsar konuşunca benimde eşiminide morali baya bozuldu açıkcası.hatta en soın gittiğimiz doktoru boğacaktım ...değerler çok kötü ..direk zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek deneyin dedi.....biz gittiğimiz tedavi gördüğümüz hastnede aşılamayı yaptırıcaz mecburen inşallah güzel sonuçlar alırızz... :KK43:
Aşılama şartı devlet hastanelerinde oluyor bilhassa rapor hakkından faydalanabilmek için şart bu..
Ya yumurta tembelliği var sende ya da polikistik over..
Polikistik overi pek çok doktor sorun görmüyor özellikle çocuk istiyoruz diye bir hastanenin tüp bebek birimine gittiğinde yumurta ve sperm var mı daha çok ona odaklanıyorlar bizzat yaşadım bunu...
Aşılamayı bir deneyin olmazsa direk tüp bebek hastanesine gidin..

kızlar herkese merabalar temizliğimi bitirdim ikindide okundu bi bardak çay alıp otursammmı önce namazımı mı kılsam bilemedimm..
çayada yok diyemiyorum iki kelam edeyim diye girdim maşallah herkes gırgır şamata rabbim mutluluğunuzu neşenizi artırsın inşş güzelliklerim :D
geçen gece benimki tutturdu işte anlarsınızya :KK22::KK22:
neyse bende telden buraya bi bakım dediydim vay efendim bana küstü işte burayı daha çok seviyomuşum elimden düşüremiyomuşum biraz düşündüm gerçekten de sabah akşam ilk aklıma sizler geliyosunuz özelliklede burdaki arkadaşlarım çok samimi ve içtensiziniz sizleri tanıdığım için çok mutluyum sizleri seviyorummm
bu arada yasini mi tamamladım okuyam ve okutan tüm kardeşlerimden allah yüzbinkere razı olsunn özelliklede yeteeeeer yeteeeeer ablacımm emeklerine ağzına sağlık rabbim en yakın zamanda senide anniş yapsınnn öpüyorum çokk
Canim ne demek beişi .yolu kisalsin en cabuk yoldan seni bulsun inş

Evet her zaman ki gibi yün çorabımın üzerine stilettomu giyip oturuyorum evde :KK48:
Tarz evde başlar sokakta herkes tarz olur bi kere:cool::KK45:

bende coton çorap giydim butilerimin içine sırf evde tarz olabilmek için :KK70:

kızlar herkese merabalar temizliğimi bitirdim ikindide okundu bi bardak çay alıp otursammmı önce namazımı mı kılsam bilemedimm..
çayada yok diyemiyorum iki kelam edeyim diye girdim maşallah herkes gırgır şamata rabbim mutluluğunuzu neşenizi artırsın inşş güzelliklerim :D
neyse bende telden buraya bi bakım dediydim vay efendim bana küstü işte burayı daha çok seviyomuşum elimden düşüremiyomuşum biraz düşündüm gerçekten de sabah akşam ilk aklıma sizler geliyosunuz özelliklede burdaki arkadaşlarım çok samimi ve içtensiziniz sizleri tanıdığım için çok mutluyum sizleri seviyorummm
bu arada yasini mi tamamladım okuyam ve okutan tüm kardeşlerimden allah yüzbinkere razı olsunn özelliklede yeteeeeer yeteeeeer ablacımm emeklerine ağzına sağlık rabbim en yakın zamanda senide anniş yapsınnn öpüyorum çokk

Allah kabul etsin canım. Rabbim gönlündekini nasip etsin
yalnız ben okuyamadım yani hala regl durumum devam ediyor o_O
tamamladım demişsin ya duasını falan yaptırcaksan haber verim dedim arkadaşım :KK19:

bende coton çorap giydim butilerimin içine sırf evde tarz olabilmek için :KK70:

Allah kabul etsin canım. Rabbim gönlündekini nasip etsin
yalnız ben okuyamadım yani hala regl durumum devam ediyor o_O
tamamladım demişsin ya duasını falan yaptırcaksan haber verim dedim arkadaşım :KK19:
tamam canım inanki nasıl tamamlıcam derken 650 yi geçti bile çok şükür yinede okumak istersen öle niyetlediysen benim için bi tane bitince oku allah kabul eylesin inşş

oooooo bak sen benden daha tarzmışsın evde buti içi coton çorap süper kuş uçtuuuuuuu:KK70:

:KK9::KK9::KK9::KK9: oyhhhhh uçtuuuuu demek :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
pazartesi güne yıldızla başladım :rolleyes::rolleyes::rolleyes: artık cumaya kdr bu yıldızlarda istikrarı korumam lazım
dip not: dün ilbige elendi ya kıgızzzzzzzzzzz:KK34:

Canım bu perşembe tsh hormonuma bakılacak değerim 2 nin altına düşmüşse 15 aralık gibi yani 1 hafta içinde tedaviye başyalabilirim..Okudunmu bilmiyorum ben hemen transfer olmayacam önce yumiler toplanıp genetiğe gidecek sağlam çıkan olursa dondurulacak sonraki aylarda histeroskopi olacam ve o ay donmuşları transfer edecekler...az kaldı yani..
Bence 3 embriyoyu birden koydur...
Evet biliyorum

inşallah hayırlısı olur

bende tsh ilaç kullanıyordum bıraktım hemen başlayayım bari 2 deydi ama altında olmalı demişti Dr

:KK9::KK9::KK9::KK9: oyhhhhh uçtuuuuu demek :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
pazartesi güne yıldızla başladım :rolleyes::rolleyes::rolleyes: artık cumaya kdr bu yıldızlarda istikrarı korumam lazım
dip not: dün ilbige elendi ya kıgızzzzzzzzzzz:KK34:
yalaaannnnn gerçekten mi :KK57:
ben yeni sezona adapte olamadım henüz..
hostes olan cilveli kızda hiç tarzım değil şu an beğenmiyorum kendisini o ne öyle yaa :63:
gizemin gitmeside doğalken ne abartıldı sanırsın yarışmanın başında gitti gelmişiz finale kim gidecekti ya özlem ya gizem bu hafta da özlem gider gitmezse birinci olur zaten:KK70:

Evet biliyorum

inşallah hayırlısı olur

bende tsh ilaç kullanıyordum bıraktım hemen başlayayım bari 2 deydi ama altında olmalı demişti Dr

Tekrar kan değerine baktır öyle kullan canım ilacı ciddi bir ilaç çünkü..

Ahhhh canım çok sevindimm Rabbim kabul etsin :) O yeter var ya o yeteeeeer yeteeeeer hızır gibi yetişiyor vallahi rabbım hepimize vesile kıldı onu :) Namazınıda allah kabul etsın canım. Çaydan önce kılki çayın daha bi keyifli olsun :)

Anacım 2 dakika ayrıldımm döktürmüşsünüzzzzzz
Oku oku bitmedii :)
E egunal korkma bebeğim seni bırakmaya niyetim yok :)
Ben kararlıyım o pilav gününü olmasa da hatıra fotosunu yapacağız :KK36:

:KK36::KK36:

Maşallah kuzulara:nazar::nazar:
Çoğul gebelik sürecide zor doğduktan sonrasıda zahmetli...
Ama en güzel yani 1 tane evlat hayali kurarken 2 tane birden gelmesi...
Hamile kalan çok oldu verimli bir yıl oldu 2014 kendi adıma olmasada kızlar adına güzeldi...
Ben de Aralık -ocak başlıyorum artık..
Ohh valla cok sevindim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ins. Seninde tedavin hayirli olur cifter cifter gelir.. bakimi cok zor oluyor ama sevgileri bi baska o uykusuzluklar zorluklar bi gulucukle unutuluyor :)

E egunal Bugün Acımadem Maslak taydım. Değer artışına bakmaya, 2. test için. Kapıdan çıkarken bu kız buradan hamile çıkar inşallah diye geçirdim içimden. Benim de tedavi öncesi laparoskopi, histeroskopi, çizik atma yapılıp, dondurulmuş tedavisi olmuştu belki hatırlarsın.
Bu arada değerim güzel artmış 4089

KIZLAR Bİ TANIDIK ASM'DE AYDIN BEYIN Bİ HASTASI İDİ. HEM ERKEKDE HEM DE YUMURTLAMA PROBLEMİ VARDI. GEÇEN TRANSFER ETMİŞLER 1 TANE ŞİMDİ HABER ALDIM POZİTİFMİŞ.
TÜPLER TUTUNCA DAHA Bİ SEVİNİYORUM NEDENSE :)

E egunal Bugün Acımadem Maslak taydım. Değer artışına bakmaya, 2. test için. Kapıdan çıkarken bu kız buradan hamile çıkar inşallah diye geçirdim içimden. Benim de tedavi öncesi laparoskopi, histeroskopi, çizik atma yapılıp, dondurulmuş tedavisi olmuştu belki hatırlarsın.
Bu arada değerim güzel artmış 4089

Sondan başlayım önce MAŞALLAHHHHH:nazar:
Değerin şahane darısı başıma :KK48:
İnşallah canım ben de o kapıdan gebe olarak çıkarım...
Benzer tedavilerimiz olacak canım hatırlıyorum...

KIZLAR Bİ TANIDIK ASM'DE AYDIN BEYIN Bİ HASTASI İDİ. HEM ERKEKDE HEM DE YUMURTLAMA PROBLEMİ VARDI. GEÇEN TRANSFER ETMİŞLER 1 TANE ŞİMDİ HABER ALDIM POZİTİFMİŞ.
TÜPLER TUTUNCA DAHA Bİ SEVİNİYORUM NEDENSE :)
ne güzel bir haber bu maşallah sağlıkla devam etsin inşallah..
Tüp gebe haberleri tabiki daha mutlu ediyor bizi aynı yoldan geçmişiz aynı zorluklara göğüs germişiz içimizden birileri daha gebe kalınca mutlu oluyorz..

Back