- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
Kız sen nespirik hatusunego ya selam muhabbete devam
yirim senin egonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen nespirik hatusunego ya selam muhabbete devam
yirim senin egonu
nespiirik sanırım ne espirik in kısa yoldan yazılışıKız sen nespirik hatusun
Ikizler iyi cok şükür 5. Ayimizin icindeyiz erken geldiklerinden baya sancili zamanlar gecirdik ama simdi toparlandik... sizler nasilsiniz.. valla dogum yapana kadar hep takip ediyordum sizi .. sonra ipin ucu kactiAyyy Allahım bak bir kaçak çıktı ortaya sesimi duydu
İkizler nasıllar iyisiniz dimi gerçi az çok biliyorum ben seni gebelik topikinde takıldığından...
Herkesi takip ediyorum ben
Ya ne hava atiyorsun ben yapmıyorum diye
Canım bu perşembe tsh hormonuma bakılacak değerim 2 nin altına düşmüşse 15 aralık gibi yani 1 hafta içinde tedaviye başyalabilirim..Okudunmu bilmiyorum ben hemen transfer olmayacam önce yumiler toplanıp genetiğe gidecek sağlam çıkan olursa dondurulacak sonraki aylarda histeroskopi olacam ve o ay donmuşları transfer edecekler...az kaldı yani..
Evet evet onannespiirik sanırım ne espirik in kısa yoldan yazılışı
yok onlar hava değil canım onlar benim tiriplerim triplerimYa ne hava atiyorsun ben yapmıyorum diye
bende yapim tribimi ilgili yerlere iletilsin lütfen
2015 e son 3 gün kala açılması uygundur benm için
erken açarsanız gelmem dermişimmmmm
ayy yeni topikk yeni umutlarrrrr
Valla ne hoş olurdu yoksa tele maus takdiracagimoyyyy suratsızmı kaldın sen
sen söyle hangi mesajına hangi surat eklenecek ben ediniz olarak ekleyeyim
işim ne dimi ama
Ikizler iyi cok şükür 5. Ayimizin icindeyiz erken geldiklerinden baya sancili zamanlar gecirdik ama simdi toparlandik... sizler nasilsiniz.. valla dogum yapana kadar hep takip ediyordum sizi .. sonra ipin ucu kacti
Daha şimdikten gelmeme tehditleri yalnız bırakırım ayakları oyyyyy ben başımı alıp nerlere gidem
İstanbul dönüşü açarım ben daha da duramam
Yani tirip eşittir BENyok onlar hava değil canım onlar benim tiriplerim triplerim
tanıştırayım yeter trip trip yeter memnun oldunuz
Olabilir canım onlarıda anlıyorum paylaşımlar artık gebelik ve doğum üzerine oluyor bizlerde tedavi derdinde oluyoruz ama ben daha çok tedavide olup bizi terk edenlere sitemliyim..Onlar kendilerini bilirler..Malum pis takipçiyimGebe kalan kaçıyo kimiside biz üzülürüz diye giremiyo buraya..
ayy yok öyle de değil onlar benim triplerimYani tirip eşittir BEN
Valla ne hoş olurdu yoksa tele maus takdiracagim
Ya bence gebe kalıp buralara uğramamak doğru değil neden üzüm elim ki biz evet paylassimlar farklı olabilir ama biz bu yolda birlikte yuruyorsak devam da edebilirizOlabilir canım onlarıda anlıyorum paylaşımlar artık gebelik ve doğum üzerine oluyor bizlerde tedavi derdinde oluyoruz ama ben daha çok tedavide olup bizi terk edenlere sitemliyim..Onlar kendilerini bilirler..Malum pis takipçiyim
Seni biliyorum ben canım bir zamanlar geyik topiği gazı verip açtırdığın topikte de yalnız bırakmamıştın beniistanbul dönüşü uygundur
oyhhh oyhhh gitme bi yerlere sen siz nereye ben oraya valla
BENİM RAHİM FİLMİM ÇEKİLDİ EVET TÜPLER AÇIK ÇIKTI HERHANGİ Bİ SORUN ÇIKMADI.ÖNCESİNDE DE KAN TAHLİLİ V.S GİBİ DEĞERLERE BAKILDI İYİ DENİLDİ.SORUN YOK DENİLDİ SORUNUNUZ ERKEK İNFİRTELİTESİ DENDİ.AMA ADET DÜZENSİZLİĞİM OLUYOR EVET STRESTEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLMİYORUM DOKTORDA HERHANGİ Bİ SORUN YOK DİYOR.GİTTĞİMİZ Bİ KAÇ DOKTOR BU DEĞERLERDE HAMİLE KALMANIZ İMKANSIZ DİREK TÜP BEBEK DENEYİN DEDİLER.FAKAT GİTTİĞİMİZ HASTANE AŞILAMA YAPICAK BİZE.HİÇ UMUDUM KALMADI.NAPICAĞIMIZI ŞAŞIRDIK.DEĞERLERİ YÜKSELMİYOR EŞİMİNDeğerleri iyi canım..
5 yıldır olmuyorsa araştırılmalı aşılama yapıldığına göre rahim filmi çekilmiş olduğunu düşünüyorum...
Sanırım adet düzensizliğine çare bulunmalı.
Yumurta rezervin nasıl? Tahliller vs...bir şey söylendimi senin için...
Ben de böyle düşünüyorum hatta 2015 de doğum yapacak tüpçü kızlardan biri konu açtı buraya konu kaybolmasın gebelerimiz bizimle kalsın diye o topiği sabit konuların arasına aldım bölümün en başına tutturdum şimdi ne güzel süreçlerini paylaşıyorlar..Ya bence gebe kalıp buralara uğramamak doğru değil neden üzüm elim ki biz evet paylassimlar farklı olabilir ama biz bu yolda birlikte yuruyorsak devam da edebiliriz