- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
canım bende laptoptan giriyorum ama görmüyorum kimseyiçapağımda yok yeminlen................
cevap yazdım özelden canımmm
iyim evimdeyim cimcimeyle vakit geçirdim mutlu oldum
teşekürlerMesajlara geriye dönük yeni bakabildim. Doğum gününmüş... Yaş almışsın, alacağın bir sürü sağlıklı yaşların olsun, içindeki kız çocuğu ise hiç büyümesin :) Nice güzel gönlündekilerin hediyelerin olacağı yaşlara...
canım teşekürederim (oradanda teşekür etmiştim ) çok düşüncelisinYOk tatlım cvp gelmemış :) Neyse kargon yolda haberın olsun yarın öbürgün elinde olur
canım teşekürederim (oradanda teşekür etmiştim ) çok düşüncelisin
Benim doktorumda zayifla diyorda ben zamanin onemli oldugunu soleyip transfer yaptiriyorum 110 kiloyum boyum 1.72 obezim tıbben insülin direncimde var daha ne olsun bu isler kısmet işi gecen seferki gebeligim 10.haftada sonlandi doktorlara gore kilolu gebelikler sorunlu oluyor ama benim yaşadigim durumu yasayan zayif bayanlarda gordum 140 kilo olup normal doguran hatta 3 tane cocuk doguran kuzenimide gordum hersey nasip tabi kilo vermek lazim saglik acisindan ama gebelige pek etkisi oldunu yani en azindan gebe kalmaya etkisi oldugunu dusunmuyorum.gebelikte ise ciddi sıkıntı kilo...
tamam canım yinede teşekürederim çok düşüncelisinAmannn ne teşekkürü onun için demedüm zatii hani evde ol diye özellikle emin olmak istedim okuyup okumadığından tatlım :)
hmm benımde 3. denemem ve uzun protokoll bnımdee yarın son kontrol olur ıns opu yapılırr 1 ay oldu benımde sonu ııyı olsunda varsın uzasınnYok canım 1 ay oldu, öncesinde vitaminler kullandım, 15 gün sonrada histereskopi olacağım, kısmetse Aralık adetiyle başlayacağız. 3. denemem olacak,(öncekiler fakültede raporlu yaptırdım) doktorum hemen yapmak istemedi, tedavi aşamasındayım ..
canım doğru diyorsun.. ben yıllar önce tedavilere başladığımda 47 kiloydum şu andada 53 kilo oldum gebe kalmada ciddi bir sağlık sorunu yoksa kilonun etkili olduğunu hiç sanmıyorum olsa şimdiye dokuz doğurmuştum:))
son gebelik kaybımdada 11 haftada kaybettim ve yine 53 kiloydum..
doktorlar hep işine geldiği gibi konuşur.. kişide anlamadığı bir konu varsa bayanın yaşı ilerlemişse yaşı bahane eder, biraz kiloluysa kiloyu bahane eder, hatta bir aralar bir doktorum bende zayıflığı bahane etmişti... böyle sıralamalar bitmez..
evet ya onlineler gene yok uffffben geldimmmm
online olanlar gözükmüyor mu
başka konularada baktım göremedim de acaba genel mi yoksa benim baktıgım konularda mı in cin top atıyo
kızzz ne kadar zaman geçmiş hamişliğinden maşallah .. sağlıklı hayırlı vaktinde doğumlar olsun...Herkesi çok özledim, umarım güzel haberler bekliyordur beni
ben hatırladım seniii nerelerdesin......Merhaba arkadaşlar,
Beni hatırlayanınız var mı? Kaç ay sonra yine sizlere döndüm
cnm ne desek boş dediğin gibi zamanı gelmemiş inşlh bi daha ki sefere olur...Yok canim malesef.. 0.1 e düşmüş..
İlaclari kes dedi doktor, adetten sonra donmuslari transfer edicek..
Herseyin bi vakti zamani var iste, biz bilemiyoruz..
sevindim cnm sonucların güzel çıkmış eşinde umarım testtinden sonra daha da sevinciniz artar...
sevindim cnm sonucların güzel çıkmış eşinde umarım testtinden sonra daha da sevinciniz artar...Kızlar döndüm 10 tüp kan verdim..şeker açlık tokluk 3 aylık hepsi normal folik asit ve özellikle b vitamin depom güzelmiş full yani.3 hafta sonraya 3 tane çıkacak sonucum var pıhtılaşmayla alakalı şimdilik bunlar hepsi iyi tsh t3 t4 falan filan..eşim sperm veremedi..ürolog fakültedeki tüp bebek merkezine yolladı tedavi olduğumuz yere anam bir gittik full içerisi heryer dolu geri döndük..
Spermi artık burda yaptırcaz bakalım..simdilik bende bu kadar...
Kızlar döndüm 10 tüp kan verdim..şeker açlık tokluk 3 aylık hepsi normal folik asit ve özellikle b vitamin depom güzelmiş full yani.3 hafta sonraya 3 tane çıkacak sonucum var pıhtılaşmayla alakalı şimdilik bunlar hepsi iyi tsh t3 t4 falan filan..eşim sperm veremedi..ürolog fakültedeki tüp bebek merkezine yolladı tedavi olduğumuz yere anam bir gittik full içerisi heryer dolu geri döndük..
Spermi artık burda yaptırcaz bakalım..simdilik bende bu kadar...
evet ya onlineler gene yok uffff
tatlım nasılsın uzun zamandır görüşemedik şekerim nasılsın iimisin....
aleyküm selam canıım hoşgeldin. 10.gün ise opu ya az kaldı sanıyorum dimiKIZLAR HERKEZE SELAM UZUN ZAMAN OLDU YENİ GELİŞMALER İĞNELERİMİ KULLANIYORUM YARIN 10 GÜN YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞIYORUM İNŞALLAH
CANIM BENDE 10GÜNÜM KAÇ YUMURTAN VAR EBATLARI KAÇ BİRAZ ANLATIRMISINSelamkızlarbugün 8. Iğne günümdü yarın kontrol vaar ihşallah yeter der ve opu olur ihş. Hayırlısı olsun tabi önceliklee.benimle aynı seviyede olan var mı? Iyi aksamlar hepinizee
CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL OLUR HEPİMİZ BEBEİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ ALLAHIN İZNİYLE EVET CANIM AZ KALDI YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞIYORUM NE OLUR BANA ÇOK DUA EDİN BENDE SİZLERE EDİYORUMaleyküm selam canıım hoşgeldin. 10.gün ise opu ya az kaldı sanıyorum dimi
inşallah herşey çok güzel olur senin için bebişe giden yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?