- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya Allah sabır versin inş. Kaçıncı Gündü bugün canım? Değerin kaç çıktı? Iki embriyoyu dimi senin?
Saol canim, evet iki embriyoydu, ben kuduruk bi insanim, erken verdim kan :)
5.gun 4.20
6.gun 2.60 cikti..
Bugun de verdim, sifira inerse kesicem ilaclari ..
Dualarimiz pasayla İnşallah kendi kendine nefes alacakGünaydın kîzlarr
Huzurlu, mutlu, sagliklı
Guzel haberlerle dolu bi haftamız olsun.
bol gebe haberlerini alacagımız bi haftaa olsun.AMİN
İnşallah yusuf erenimde kendi nefes almaya başlar.Amin
kuvezde kendi nefes alamiyor halaa
canım inşallah değerin artar bizi habersiz bırakma öptümSaol canim, evet iki embriyoydu, ben kuduruk bi insanim, erken verdim kan :)
5.gun 4.20
6.gun 2.60 cikti..
Bugun de verdim, sifira inerse kesicem ilaclari ..
Bende kilolouyum cnm ama yapiyolarkilodan dolayı tüp bebek yapılamayan varmı aranızda?yada böyle bi durum varmı?hiç bi yer yapmıyorrrr
Sadece kilodan oldugunu mu soyluyorlar? Tsh, fsh degerleriniz kac? Onlar sinir degerlerde degilse baslamazlar tedaviye.kilodan dolayı tüp bebek yapılamayan varmı aranızda?yada böyle bi durum varmı?hiç bi yer yapmıyorrrr
Kilon kacki cnm bendede var ama cok sorun olmadikilodan dolayı tüp bebek yapılamayan varmı aranızda?yada böyle bi durum varmı?hiç bi yer yapmıyorrrr
kilodan dolayı tüp bebek yapılamayan varmı aranızda?yada böyle bi durum varmı?hiç bi yer yapmıyorrrr
Yok canim malesef.. 0.1 e düşmüş..DİLERİM ARTIŞ VARDIR
canım inşallah değerin artar bizi habersiz bırakma öptüm
Yok canim malesef.. 0.1 e düşmüş..
İlaclari kes dedi doktor, adetten sonra donmuslari transfer edicek..
Herseyin bi vakti zamani var iste, biz bilemiyoruz..
ya bize verin dediler ama benim kilo vermemei beklemem içinde 1 sene geçer yaşım zaten geçmiş durumda 90 kiloyum.32 yaşındaKilon kacki cnm bendede var ama cok sorun olmadi
yok hormon değerlerim güzel sorun yok hiç bişeyde sorun yok sorun zaten eşimde ama bana kilo ver diolarSadece kilodan oldugunu mu soyluyorlar? Tsh, fsh degerleriniz kac? Onlar sinir degerlerde degilse baslamazlar tedaviye.
canmm ayy başladın demek acaba denk geliyo muyuz ki hastanede ben ebru hoca ile oluyorum canm tedavi, ebru hoca yoktu bi hafta o zman aydın hoca bakmıstı. bende bugun gttim kontrole güzel gidiyo şimdilik tedavi çok şükür sen ne zaman gidiyon bakim ben pers tekrar gtcem belki karsılasırız canmcanımmmm ne yaptın görüştünmü aydın beyle biz tüp bebişimize başladık allahın izniyle
evet evet bende görmüyom pcden giriyom hemdecepten giriyorsan ondandır canım...
elini yüzünü yıka bi kendine gel tekrar bak gözlerindeki çapaktan görememişsindir
kilodan dolayı tüp bebek yapılamayan varmı aranızda?yada böyle bi durum varmı?hiç bi yer yapmıyorrrr
Bence cok sorun olcak kadar degil kilon yasin daha genc ben 34 kilomda 80var benden zayiflara dahi kilo ver dediler bana demediler sorun etmediler hicya bize verin dediler ama benim kilo vermemei beklemem içinde 1 sene geçer yaşım zaten geçmiş durumda 90 kiloyum.32 yaşında