• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yok hormon değerlerim güzel sorun yok hiç bişeyde sorun yok sorun zaten eşimde ama bana kilo ver diolar
Benim doktorumda zayifla diyorda ben zamanin onemli oldugunu soleyip transfer yaptiriyorum 110 kiloyum boyum 1.72 obezim tıbben insülin direncimde var daha ne olsun bu isler kısmet işi gecen seferki gebeligim 10.haftada sonlandi doktorlara gore kilolu gebelikler sorunlu oluyor ama benim yaşadigim durumu yasayan zayif bayanlarda gordum 140 kilo olup normal doguran hatta 3 tane cocuk doguran kuzenimide gordum hersey nasip tabi kilo vermek lazim saglik acisindan ama gebelige pek etkisi oldunu yani en azindan gebe kalmaya etkisi oldugunu dusunmuyorum.gebelikte ise ciddi sıkıntı kilo...

Kizlar ben 2.ciyi yaptirirken 68kg dım. Doktor cok israr etmisti kilo vermem konusunda cunku kullanilan ilaclar acisindan degistirebilecegimiz seyler arasinda dedi. Ama ben vermedim. Niye inat ediyosun diye de kizmisti. Hatta esimde onunla birlil oldugunu soyleyebilirim. Etrafimdaki insanlarda takik benim kiloma ahahaha .. hatta en son beni muane ederken bak goremiyorum ultrasonla filan diye seviye yukseltmisti. Benim bu kilolatlrim 5 senelik anne opma cabasiyla stresten kaynakli. Oyuzden ne kadar diyetisyene gidip kilo versemde birskinca fazlasiyla geri aliyoeum. Oyuzden size kilon az veya fazla diyemem cunku bu iste psikoloji cok onemli muhakkak duzgun beslen tedaviden once yuruyus yap bu isine oldukca yarar tatlim

Kizlar ben 2.ciyi yaptirirken 68kg dım. Doktor cok israr etmisti kilo vermem konusunda cunku kullanilan ilaclar acisindan degistirebilecegimiz seyler arasinda dedi. Ama ben vermedim. Niye inat ediyosun diye de kizmisti. Hatta esimde onunla birlil oldugunu soyleyebilirim. Etrafimdaki insanlarda takik benim kiloma ahahaha .. hatta en son beni muane ederken bak goremiyorum ultrasonla filan diye seviye yukseltmisti. Benim bu kilolatlrim 5 senelik anne opma cabasiyla stresten kaynakli. Oyuzden ne kadar diyetisyene gidip kilo versemde birskinca fazlasiyla geri aliyoeum. Oyuzden size kilon az veya fazla diyemem cunku bu iste psikoloji cok onemli muhakkak duzgun beslen tedaviden once yuruyus yap bu isine oldukca yarar tatlim
Psikolojikmi benimkisi genetikmi bilmiyorum calisan biriyim ajtifim az yiyorum ve gunde birbucuk ikisaat yol yuruyorum ama bir tyrlu zayif olamiyorum biraz kemikliyim kilo yag degil ama iki tup denemesinden sonra gobek oldu bende dojtor kilo ver derken gerkese kilomu benim hic problem etmedi o yuzden bende etmiyorum artik:-)

Psikolojikmi benimkisi genetikmi bilmiyorum calisan biriyim ajtifim az yiyorum ve gunde birbucuk ikisaat yol yuruyorum ama bir tyrlu zayif olamiyorum biraz kemikliyim kilo yag degil ama iki tup denemesinden sonra gobek oldu bende dojtor kilo ver derken gerkese kilomu benim hic problem etmedi o yuzden bende etmiyorum artik:-)

canım tahliller normalse gerisi önemli değil zaten. Mühim olan senin kendini iyi hissetmen. Herkes 36-38 beden olmak zorunda değil. AMa herkes ruhen ve bedenen saglıklı olmalı okadar. Şu hayatta kilolu insanlar en az zenciler kadar dışlanıyor ve psikolojik şiddet görüyor malesef..

Kizlar herkese selamlar ve opucukler. İyiyim merak etmeyin neler yasadigimi anlatacgim tabiki size ama su anda kendimi psikolojik olarak hazir hissetmiyorum anlayisiniza siginiyorum biraz zaman gecsin yazacagim ins. Bu arada okuyorum yazdiklarinizi bu aralar hayalet surucuyum :KK33::KK33:

Nedir portakalım hamişmisin gerçekten :) Hikayen iyi kötü bilemem ama sen sakın geç kalma erken gelll :D:KK68::KK9:

kızlar bugun kontrolum vardı herşey güzel gidiyo su an için inşallah hep böyle devam eder pers tekrar kontrol var sonra opuuu:rolleyes::rolleyes:
Kuzum çok sevindim:rolleyes::rolleyes:Kalite kaliteli yumilerin olsun inşallah:KK36:
Kizlar herkese selamlar ve opucukler. İyiyim merak etmeyin neler yasadigimi anlatacgim tabiki size ama su anda kendimi psikolojik olarak hazir hissetmiyorum anlayisiniza siginiyorum biraz zaman gecsin yazacagim ins. Bu arada okuyorum yazdiklarinizi bu aralar hayalet surucuyum :KK33::KK33:
canım benim kendini nezaman hazır hissedersen yaz seni seviyoruz:KK36::KK36:

Benim doktorumda zayifla diyorda ben zamanin onemli oldugunu soleyip transfer yaptiriyorum 110 kiloyum boyum 1.72 obezim tıbben insülin direncimde var daha ne olsun bu isler kısmet işi gecen seferki gebeligim 10.haftada sonlandi doktorlara gore kilolu gebelikler sorunlu oluyor ama benim yaşadigim durumu yasayan zayif bayanlarda gordum 140 kilo olup normal doguran hatta 3 tane cocuk doguran kuzenimide gordum hersey nasip tabi kilo vermek lazim saglik acisindan ama gebelige pek etkisi oldunu yani en azindan gebe kalmaya etkisi oldugunu dusunmuyorum.gebelikte ise ciddi sıkıntı kilo...
ya bilmiyorum artık bahaneleri olmuş doktorların sanki kiloyu görünce ver gel diolar.yahuu benim okadarz amanım yok ki

ya bilmiyorum artık bahaneleri olmuş doktorların sanki kiloyu görünce ver gel diolar.yahuu benim okadarz amanım yok ki

Zamann hımm valla burda herkesin en iyi yoldaşı tatlım:) Kimi öncesi sağlık tedavisi görüyor kimi ameliyat olup beklemek zorunda kalıyor kimi de spor diyet rejım yapıyor.. Malesef zor ama engel neyse herkes bi şekilde değiştirebildiği ile savaşıyor. Benim kuzenım de eşide net kg ları bilmıyorum ama 100un üzerindeler. şuan 3. cocuga hamile.
Tabi her şey öyle değil ama bizler farklıyız. kullandıgımız hormonlar filan ekstra kilo yapmaya meyilli. Oyuzden bence moralını bozma daha cabuk ne yapabılırım bu durum için diye onu düşün tatlım..

cepten giriyorsan ondandır canım...
elini yüzünü yıka bi kendine gel tekrar bak gözlerindeki çapaktan görememişsindir:KK48:
canım bende laptoptan giriyorum ama görmüyorum kimseyi:KK43:
çapağımda yok yeminlen
bu arada epeydir konuşamadık tedaviyle ilgili yeni bi gelişme varmı tatlımo_O
meryem otunu da taşımaya başladın sanıyorum dimi

@seyus @blgk kızlar siz Anadolu Hast. de tedavi oluyorsnuz sanırım değil mi? Bende kısmet olursa ay başında başlayacağım Aydın bey ile yani daha belli değil. Relg tarihimi bekliyorum gidip muane olucam o ne derse onu yapacağım :)

merabaaa ins yaaa guzell haberler alirizz yenimi basladinizz :)
Yok canım 1 ay oldu, öncesinde vitaminler kullandım, 15 gün sonrada histereskopi olacağım, kısmetse Aralık adetiyle başlayacağız. 3. denemem olacak,(öncekiler fakültede raporlu yaptırdım) doktorum hemen yapmak istemedi, tedavi aşamasındayım ..

Her zaman ki gibi çalışıyorum ben :) Bi yandan da size bişiler yazıyorum işte.
Sen nasılsın.. Özelden mesaj attım sana ..
cevap yazdım özelden canımmm
iyim evimdeyim cimcimeyle vakit geçirdim mutlu oldum

cevap yazdım özelden canımmm
iyim evimdeyim cimcimeyle vakit geçirdim mutlu oldum

Mesajlara geriye dönük yeni bakabildim. Doğum gününmüş... Yaş almışsın, alacağın bir sürü sağlıklı yaşların olsun, içindeki kız çocuğu ise hiç büyümesin :) Nice güzel gönlündekilerin hediyelerin olacağı yaşlara... :KK50:

Back