• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar döndüm 10 tüp kan verdim..şeker açlık tokluk 3 aylık hepsi normal folik asit ve özellikle b vitamin depom güzelmiş full yani.3 hafta sonraya 3 tane çıkacak sonucum var pıhtılaşmayla alakalı şimdilik bunlar hepsi iyi tsh t3 t4 falan filan..eşim sperm veremedi..ürolog fakültedeki tüp bebek merkezine yolladı tedavi olduğumuz yere anam bir gittik full içerisi heryer dolu geri döndük..
Spermi artık burda yaptırcaz bakalım..simdilik bende bu kadar...

canım hadi bakalım değerlerin hep güzel gelsin bizde sevinelim..
pıhtılaşma için trombofili paneli testin zaten vardı onun dışında hangi testleri yaptılar canım..

CANIM BENDE 10GÜNÜM KAÇ YUMURTAN VAR EBATLARI KAÇ BİRAZ ANLATIRMISIN
13 tane saydı canım doktor ama boyutlarını söylememişti bi kaç tanesi fazla büyümüştü catlamasın diye frenleyici iğne ekledi onuda kullandım yarın kontrol yarın belli olcak senin durumlar nasıl?

13 tane saydı canım doktor ama boyutlarını söylememişti bi kaç tanesi fazla büyümüştü catlamasın diye frenleyici iğne ekledi onuda kullandım yarın kontrol yarın belli olcak senin durumlar nasıl?
CANIM BENİMDE 13 YUMURTA VAR RAHİM KALINLIGI 10 E2 HORMONUM BUGÜNKÜ3870 KUZUCUM ERDE YAPTIRIYOSUN BENİKİ İLK DEFA

SENİN SANIRIM 8.GÜNÜN CANIM BENİM 10 GÜNÜM Bİ KUTU DAHA GONAL F EKLEDİ YUMUŞLAR ACABA KAÇ EBATTA OLUNCA TOPLANIYO BENDE 14 15 16 VAR EBATLARI SAYISI 13

Slm kizlar transfer oluo sonuc bekleyen varmi.benim 7.gunum 4. Denemem carsamba gunu test gumum ama fazla umudum yokk:KK42:

CANIM BENİMDE 13 YUMURTA VAR RAHİM KALINLIGI 10 E2 HORMONUM BUGÜNKÜ3870 KUZUCUM ERDE YAPTIRIYOSUN BENİKİ İLK DEFA
Bana rahim kalınlığının ve yumurtaların boyutlarını söylemedi ama daha yeterli seviyeye gelmedi demişti canım.Ben Eurofertil'de yaptırıyorum.Benimde ilk defa olucak.

SENİN SANIRIM 8.GÜNÜN CANIM BENİM 10 GÜNÜM Bİ KUTU DAHA GONAL F EKLEDİ YUMUŞLAR ACABA KAÇ EBATTA OLUNCA TOPLANIYO BENDE 14 15 16 VAR EBATLARI SAYISI 13

kızlar kaliteli kaliteli yumileriniz olsun inşallahhhh :) allahım yardımcınız olsun :)
Slm kizlar transfer oluo sonuc bekleyen varmi.benim 7.gunum 4. Denemem carsamba gunu test gumum ama fazla umudum yokk:KK42:

canım inşallah bebişlerin sağlıkla tutunmuştur :) güzel haberlerini bekliyoruzzzz :)
Selamlar, benim de cuma günü transferim olacak. Buz bebeklerimi alacağım ve geri sayım başlayacak:)
canım sağlıkla transferin gerçekleşsin inşallah buz bebişlerin içini ısıtsınnnnnn :)

kızlar kaliteli kaliteli yumileriniz olsun inşallahhhh :) allahım yardımcınız olsun :)

canım inşallah bebişlerin sağlıkla tutunmuştur :) güzel haberlerini bekliyoruzzzz :)

canım sağlıkla transferin gerçekleşsin inşallah buz bebişlerin içini ısıtsınnnnnn :)
Çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için, Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ihş. herşey gönlünüzce olsun.

canım hadi bakalım değerlerin hep güzel gelsin bizde sevinelim..
pıhtılaşma için trombofili paneli testin zaten vardı onun dışında hangi testleri yaptılar canım..
Hemogram,biyokimya,nefelometre,hormon,açlık şekeri tokluk şekeri 3 aylık şeker aralığı,tsh free t3 free t4,folik asit b12 ferritin,kuagulasyon tetkikleri 10 tüp kan verdim..daha çıkmayan 3 tanesi var onlar 3 haftada çıkacakmış...hematolojiyle alakalıymış pıhtılaşmayla alakalı..kansızlık çıktı biraz ama diğerleri hep iyi yani..

Daha önce yamistim sizlere ilk tüp bebek denemem di bugün doktor olmadığını şöyle dii kendime gelemiyorum çok zor mus umutlarının bi an da bitmesi

Daha önce yamistim sizlere ilk tüp bebek denemem di bugün doktor olmadığını şöyle dii kendime gelemiyorum çok zor mus umutlarının bi an da bitmesi
Üzüldün canım ya Allah sabır versin ve yardımcın olsun.İnşallah hayırlı haberler alırsın yakında.

TATLIM HİÇTE UMUTLARINI BİTİRME HERŞEYDE VARDIR Bİ HAYIR HİÇBİŞEYİN SONU DEĞİL BENİM BİARKADAŞIMINDA TÜP BEBEKLE OLMADI 4 AY SONRA KENDİLİGİNDEN KALDI ALLAHIMIN HEYBESİNDE ÇOK DUA ET SABRET OLUR GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN KUZUCUM BİZDE YAPTIRICAZ BELKİ TUTUCAK BELKİ TUTMUCAK RAPPİM NE ZAMAN OL DERSE O ZAMN OLUR BİTANEM ÜZME KENDİNİ

Back