• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Mesajlara geriye dönük yeni bakabildim. Doğum gününmüş... Yaş almışsın, alacağın bir sürü sağlıklı yaşların olsun, içindeki kız çocuğu ise hiç büyümesin :) Nice güzel gönlündekilerin hediyelerin olacağı yaşlara... :KK50:
teşekürler

Benim doktorumda zayifla diyorda ben zamanin onemli oldugunu soleyip transfer yaptiriyorum 110 kiloyum boyum 1.72 obezim tıbben insülin direncimde var daha ne olsun bu isler kısmet işi gecen seferki gebeligim 10.haftada sonlandi doktorlara gore kilolu gebelikler sorunlu oluyor ama benim yaşadigim durumu yasayan zayif bayanlarda gordum 140 kilo olup normal doguran hatta 3 tane cocuk doguran kuzenimide gordum hersey nasip tabi kilo vermek lazim saglik acisindan ama gebelige pek etkisi oldunu yani en azindan gebe kalmaya etkisi oldugunu dusunmuyorum.gebelikte ise ciddi sıkıntı kilo...

canım doğru diyorsun.. ben yıllar önce tedavilere başladığımda 47 kiloydum şu andada 53 kilo oldum gebe kalmada ciddi bir sağlık sorunu yoksa kilonun etkili olduğunu hiç sanmıyorum olsa şimdiye dokuz doğurmuştum:))
son gebelik kaybımdada 11 haftada kaybettim ve yine 53 kiloydum..
doktorlar hep işine geldiği gibi konuşur.. kişide anlamadığı bir konu varsa bayanın yaşı ilerlemişse yaşı bahane eder, biraz kiloluysa kiloyu bahane eder, hatta bir aralar bir doktorum bende zayıflığı bahane etmişti... böyle sıralamalar bitmez..

Yok canım 1 ay oldu, öncesinde vitaminler kullandım, 15 gün sonrada histereskopi olacağım, kısmetse Aralık adetiyle başlayacağız. 3. denemem olacak,(öncekiler fakültede raporlu yaptırdım) doktorum hemen yapmak istemedi, tedavi aşamasındayım ..
hmm benımde 3. denemem ve uzun protokoll bnımdee yarın son kontrol olur ıns opu yapılırr 1 ay oldu benımde sonu ııyı olsunda varsın uzasınn :anneadayı:

canım doğru diyorsun.. ben yıllar önce tedavilere başladığımda 47 kiloydum şu andada 53 kilo oldum gebe kalmada ciddi bir sağlık sorunu yoksa kilonun etkili olduğunu hiç sanmıyorum olsa şimdiye dokuz doğurmuştum:))
son gebelik kaybımdada 11 haftada kaybettim ve yine 53 kiloydum..
doktorlar hep işine geldiği gibi konuşur.. kişide anlamadığı bir konu varsa bayanın yaşı ilerlemişse yaşı bahane eder, biraz kiloluysa kiloyu bahane eder, hatta bir aralar bir doktorum bende zayıflığı bahane etmişti... böyle sıralamalar bitmez..

Kadere inanıyoruz varsa kaderimizde anne olacagız bizde canım insallah kısa sürede oluruz.

Kızlar döndüm 10 tüp kan verdim..şeker açlık tokluk 3 aylık hepsi normal folik asit ve özellikle b vitamin depom güzelmiş full yani.3 hafta sonraya 3 tane çıkacak sonucum var pıhtılaşmayla alakalı şimdilik bunlar hepsi iyi tsh t3 t4 falan filan..eşim sperm veremedi..ürolog fakültedeki tüp bebek merkezine yolladı tedavi olduğumuz yere anam bir gittik full içerisi heryer dolu geri döndük..
Spermi artık burda yaptırcaz bakalım..simdilik bende bu kadar...

ben geldimmmm:KK24::KK24::KK24:
online olanlar gözükmüyor muo_O
başka konularada baktım göremedim de acaba genel mi yoksa benim baktıgım konularda mı in cin top atıyo:KK64:
evet ya onlineler gene yok uffff
tatlım nasılsın uzun zamandır görüşemedik şekerim nasılsın iimisin....
Herkesi çok özledim, umarım güzel haberler bekliyordur beni :KK68::KK68:
kızzz ne kadar zaman geçmiş hamişliğinden maşallah .. sağlıklı hayırlı vaktinde doğumlar olsun...
Merhaba arkadaşlar,
Beni hatırlayanınız var mı? Kaç ay sonra yine sizlere döndüm :KK36:
ben hatırladım seniii nerelerdesin......
Yok canim malesef.. 0.1 e düşmüş..
İlaclari kes dedi doktor, adetten sonra donmuslari transfer edicek..
Herseyin bi vakti zamani var iste, biz bilemiyoruz..
cnm ne desek boş dediğin gibi zamanı gelmemiş inşlh bi daha ki sefere olur...
@seyus @blgk kızlar siz Anadolu Hast. de tedavi oluyorsnuz sanırım değil mi? Bende kısmet olursa ay başında başlayacağım Aydın bey ile yani daha belli değil. Relg tarihimi bekliyorum gidip muane olucam o ne derse onu yapacağım :)
sevindim cnm sonucların güzel çıkmış eşinde umarım testtinden sonra daha da sevinciniz artar...
Kızlar döndüm 10 tüp kan verdim..şeker açlık tokluk 3 aylık hepsi normal folik asit ve özellikle b vitamin depom güzelmiş full yani.3 hafta sonraya 3 tane çıkacak sonucum var pıhtılaşmayla alakalı şimdilik bunlar hepsi iyi tsh t3 t4 falan filan..eşim sperm veremedi..ürolog fakültedeki tüp bebek merkezine yolladı tedavi olduğumuz yere anam bir gittik full içerisi heryer dolu geri döndük..
sevindim cnm sonucların güzel çıkmış eşinde umarım testtinden sonra daha da sevinciniz artar...

sevindim canım gözün aydın

sara_28 sara_28 teşekkurler canım..nedeni bulunsunda artık bende düsürmesem bebeklerimi kavusabilsem onlara ve ölene kadar bırakmasam onları...kızlar ben cepten giriyorum profil resimlerimizin köşesinde yeşil bir şey var ben ordan anliyorum mesela sara_28 ve cemrem onlinesınız demi..

evet ya onlineler gene yok uffff
tatlım nasılsın uzun zamandır görüşemedik şekerim nasılsın iimisin....

En Büyük KK nerde ki yaa görmeyince de bi tuhaf oluyor dimi o_O
iyiyim canım çok şükür kendi kendimle vakit geçiriyorum bu aralar kış diye evdeyim bişey yaptıgım yok pek
bişeyler dikip biçiyorum çok seviyorum kesmeyi dikmeyi yapıştırmayı :D en sevdiğim oyuncagım slikon tabancam :KK48:
sen nasılsın aralıga az kaldı tedavin yaklaşıyor dimi kuzu:D

KIZLAR HERKEZE SELAM UZUN ZAMAN OLDU YENİ GELİŞMALER İĞNELERİMİ KULLANIYORUM YARIN 10 GÜN YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞIYORUM İNŞALLAH
aleyküm selam canıım hoşgeldin. 10.gün ise opu ya az kaldı sanıyorum dimi
inşallah herşey çok güzel olur senin için bebişe giden yolda :nazar:

Selamkızlar:KK54: bugün 8. Iğne günümdü yarın kontrol vaar ihşallah yeter der ve opu olur ihş. Hayırlısı olsun tabi önceliklee.benimle aynı seviyede olan var mı? Iyi aksamlar hepinizee:KK36:

aleyküm selam canıım hoşgeldin. 10.gün ise opu ya az kaldı sanıyorum dimi
inşallah herşey çok güzel olur senin için bebişe giden yolda :nazar:
CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL OLUR HEPİMİZ BEBEİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ ALLAHIN İZNİYLE EVET CANIM AZ KALDI YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞIYORUM NE OLUR BANA ÇOK DUA EDİN BENDE SİZLERE EDİYORUM

Back