• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hemogram,biyokimya,nefelometre,hormon,açlık şekeri tokluk şekeri 3 aylık şeker aralığı,tsh free t3 free t4,folik asit b12 ferritin,kuagulasyon tetkikleri 10 tüp kan verdim..daha çıkmayan 3 tanesi var onlar 3 haftada çıkacakmış...hematolojiyle alakalıymış pıhtılaşmayla alakalı..kansızlık çıktı biraz ama diğerleri hep iyi yani..

hepsinin iyi çıkmasına sevindim cnm, pıhtılardanda iyi haberler gelsin..
tedaviyemi başlayacaksın cnm..

canım doğru diyorsun.. ben yıllar önce tedavilere başladığımda 47 kiloydum şu andada 53 kilo oldum gebe kalmada ciddi bir sağlık sorunu yoksa kilonun etkili olduğunu hiç sanmıyorum olsa şimdiye dokuz doğurmuştum:))
son gebelik kaybımdada 11 haftada kaybettim ve yine 53 kiloydum..
doktorlar hep işine geldiği gibi konuşur.. kişide anlamadığı bir konu varsa bayanın yaşı ilerlemişse yaşı bahane eder, biraz kiloluysa kiloyu bahane eder, hatta bir aralar bir doktorum bende zayıflığı bahane etmişti... böyle sıralamalar bitmez..
işte demek istediğimde bu değerlerim güzel hiç bi sorun çıkmadı.sorun zaten bende de değil.tartmadan ölçmeden zayıfla gel 1 sene sonra görüşelim diyor adam bana ya :@

bu arada arkadaşlar rahim filmi çekilicem yarım..sonraki süreç ne olur önümüzeki ay mı aşılama yaparlar bana?birde istanbulda önerebileceğiniz tüp bebek merkezi varmı?

@seyus blgk blgk kızlar siz Anadolu Hast. de tedavi oluyorsnuz sanırım değil mi? Bende kısmet olursa ay başında başlayacağım Aydın bey ile yani daha belli değil. Relg tarihimi bekliyorum gidip muane olucam o ne derse onu yapacağım :)
evet canm asm de tedavideyim ben ama ebru hoca ile bakalm pers kontrol opu tarihi belli olur artık:rolleyes: ayyy sana da az kalmıs canm inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine ve bebelerine kavusursun:KK68:

Hemogram,biyokimya,nefelometre,hormon,açlık şekeri tokluk şekeri 3 aylık şeker aralığı,tsh free t3 free t4,folik asit b12 ferritin,kuagulasyon tetkikleri 10 tüp kan verdim..daha çıkmayan 3 tanesi var onlar 3 haftada çıkacakmış...hematolojiyle alakalıymış pıhtılaşmayla alakalı..kansızlık çıktı biraz ama diğerleri hep iyi yani..
benimde b12 düşükmüş dr dediki kızım sen bu değerle evin yolunu nasıl buluyorsun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:1 haftadır iğne yiyor o yüzden :mad::mad::mad:

hepsinin iyi çıkmasına sevindim cnm, pıhtılardanda iyi haberler gelsin..
tedaviyemi başlayacaksın cnm..
Ocakta istanbulda bir prof varmış riskli gebeliklerle ilgili burdan sağlık ocağındaki hemsire düsük yaptığımda söyledi ona gitmeyi istiyorum aret beylede konuşsam diyorum gitmişken..benim rapor hakkim var ya..evraklarin fotokopisini falan alabilsem iyi olcak ona gore yolumu cizerim..

evet canm asm de tedavideyim ben ama ebru hoca ile bakalm pers kontrol opu tarihi belli olur artık:rolleyes: ayyy sana da az kalmıs canm inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine ve bebelerine kavusursun:KK68:

AMin canım inşallah :) Dİlerim sizler güzel haberler verirsiniz bizde öncesi motive oluruz.. :KK9::KK36:

benimde b12 düşükmüş dr dediki kızım sen bu değerle evin yolunu nasıl buluyorsun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:1 haftadır iğne yiyor o yüzden :mad::mad::mad:
Benim b12 değerim 1285 çıktı canım..doktor bayagı iyi dedi folik asitte 12 küsür ama bendede ferritin demir eksikmiş depolardan yemişim kansızlık varmıs.

Ocakta istanbulda bir prof varmış riskli gebeliklerle ilgili burdan sağlık ocağındaki hemsire düsük yaptığımda söyledi ona gitmeyi istiyorum aret beylede konuşsam diyorum gitmişken..benim rapor hakkim var ya..evraklarin fotokopisini falan alabilsem iyi olcak ona gore yolumu cizerim..
riskli gebelik doktorunun adi neymis cnm.. raporun cikinca gel cnm Aretlere raporunuda isletirsin ilaclarini alir hazirlar 6 ay icindede istedigin zaman tedavini olursun..

Back