• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
canım allahım yardımcın olsun :( çok üzüldüm :( lütfen kendini eksik veya suçlu hissetme :( hersey allahımın taktiri :( umudunu yitirme istemeye devam et :( inşallah en yakın zamanda mucizene kavuştursun :)

sara_28 sara_28 cım çok üzgünüm.. Allah sabır versin.
Her ne yaşarsan yaşa bil ki bunda senin bir suçun yok!
Ve sen anne olacaksın buna inan..
Rabbim gönlüne ferahlık versin sonra dermanını versin...

Offf kızlar neden böyle hissediyoruz..bende dün eltimin ablasına bebek görmeye gittim akşamdan beri kötüyüm o minik mucizeler birgün bizimde evlerimize kucaklarımıza gelecek mi...ölmeden şu dünyada bende anne olabilecekmiyim...gözüm açık ölürsem bundandır...biz kadınlar eşlerimize göre daha hırpalıyoruz kendimizi bende çoğu geceler eğer kusur bendeyse eşim benim yüzümden baba olamazsa ona bunu yaşatmaya ne hakkim var diye düşünüyorum..benim yüzümden baba olamazsa ben bu vicdan azbıyla nasıl dururum diyorum...hep ağlıyorum bi aralar..geçende anneme keşke ben ölseydimde herşey normale dönseydi dedim...sanki kendimi bir engel gibi görmekteyim allaha her gün ve gece dua etmekteyim kusur bendeyse kısır olan bensen hz.zekeriya peygamberin kısır eşinin rahmime can verdiğin gibi banada doğurganlık nasip et rabbim diyorum...peşpeşe doğuran kadınlara doğurganlığa özeniyorum..bazen benden anne olmaz mı ki acaba diyorum..arada bir böyle basıyo bu duygular beni...hep canı gönülde istedim bir oğlum olsun bir kızım..oğlum babasıyla maca top oynamaya gitsin bizde kızımla onlara börekler kekler yapalım kızım babasına baba bak bunlayı ben yaptım desin..sonrada bunlayı annem öyyetti desin...benim bu kulaklarim birkerecik bile olsa anne sözünü işitebilecek mi bir kerecik bile olsa minik bir elin sıcaklığını elimde yüreğimde hissedebilecekmiyim...ben yine kötü oldum sanırım..sara canım benim hepimoz seni çok iyi anlıyoruz...bizler aynı hikayenin başka şehirlerde yaşayan kahramanlarıyız..

Offf kızlar neden böyle hissediyoruz..bende dün eltimin ablasına bebek görmeye gittim akşamdan beri kötüyüm o minik mucizeler birgün bizimde evlerimize kucaklarımıza gelecek mi...ölmeden şu dünyada bende anne olabilecekmiyim...gözüm açık ölürsem bundandır...biz kadınlar eşlerimize göre daha hırpalıyoruz kendimizi bende çoğu geceler eğer kusur bendeyse eşim benim yüzümden baba olamazsa ona bunu yaşatmaya ne hakkim var diye düşünüyorum..benim yüzümden baba olamazsa ben bu vicdan azbıyla nasıl dururum diyorum...hep ağlıyorum bi aralar..geçende anneme keşke ben ölseydimde herşey normale dönseydi dedim...sanki kendimi bir engel gibi görmekteyim allaha her gün ve gece dua etmekteyim kusur bendeyse kısır olan bensen hz.zekeriya peygamberin kısır eşinin rahmime can verdiğin gibi banada doğurganlık nasip et rabbim diyorum...peşpeşe doğuran kadınlara doğurganlığa özeniyorum..bazen benden anne olmaz mı ki acaba diyorum..arada bir böyle basıyo bu duygular beni...hep canı gönülde istedim bir oğlum olsun bir kızım..oğlum babasıyla maca top oynamaya gitsin bizde kızımla onlara börekler kekler yapalım kızım babasına baba bak bunlayı ben yaptım desin..sonrada bunlayı annem öyyetti desin...benim bu kulaklarim birkerecik bile olsa anne sözünü işitebilecek mi bir kerecik bile olsa minik bir elin sıcaklığını elimde yüreğimde hissedebilecekmiyim...ben yine kötü oldum sanırım..sara canım benim hepimoz seni çok iyi anlıyoruz...bizler aynı hikayenin başka şehirlerde yaşayan kahramanlarıyız..

Ahh canım canı gönülden kucakliyorum seni. Bil ki her şey birgün geçecek ve sen bu anlarını düşünüp şükredeceksin.
Rabbim eger anne olmamizı bize nasip etmeyecek olsaydı gönlümüze bu sevgiyi koyup bize dayanma gücü vermezdi. Sen hangi şartlarda olursa olsun moralini yüksek tut ve hiç bir problem yokmuş gibi yaşamaya çalış dualarini et ve umut et ve de bekle...
Derdi veren rabbim dermanıda verir elbet.
Sabır...

Ahh canım canı gönülden kucakliyorum seni. Bil ki her şey birgün geçecek ve sen bu anlarını düşünüp şükredeceksin.
Rabbim eger anne olmamizı bize nasip etmeyecek olsaydı gönlümüze bu sevgiyi koyup bize dayanma gücü vermezdi. Sen hangi şartlarda olursa olsun moralini yüksek tut ve hiç bir problem yokmuş gibi yaşamaya çalış dualarini et ve umut et ve de bekle...
Derdi veren rabbim dermanıda verir elbet.
Sabır...
Doğru söylüyosun içimize annelik sevgisini bu duyguyu verdigine göre rabbim elbette bigün vuslat anı nasip olur yolu gözlenene kavuşuruz inşallah hepimiz kızlar...

Doğru söylüyosun içimize annelik sevgisini bu duyguyu verdigine göre rabbim elbette bigün vuslat anı nasip olur yolu gözlenene kavuşuruz inşallah hepimiz kızlar...

Screenshot_2014-11-11-15-05-57.png

hepiniz sağolun merak etmişsiniz hepinize tek tek yazmak isterdim ama çok kötüyüm mazur görün nolur

canım diğer taraftan yazıştık ama burdanda yazmadan geçemeyeceğim.. çok çok geçmiş olsun bu son negatifin olsun..
çok öptüm

ağlayarak okudum inanki aynı duyguları bende yaşıyorum hatta şimdi daha beterini yaşıyorum

Allah sara'ya sabrını versin ve en yakın zamanda mucizesini nasip etsin ihsallah yanısıra da bize Rabbim hepimizin evini bebek sesiyle şenlendir miss kokusuyla doldur senden başka sığınağımız yok Allahım yardım et

amin canım sağol

canım diğer taraftan yazıştık ama burdanda yazmadan geçemeyeceğim.. çok çok geçmiş olsun bu son negatifin olsun..
çok öptüm

amin canım seni çok seviyom ben

sarammmm yapma böyle canımmmm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

yeterim ben en iyi anlayanlardan biride sensin biliyorum ben ne diyeceğimi bimiyorum

sara_28 sara_28 canım :KK43: ne desek boş şu anda çünkü için "yenik" söylediklerimiz etki etmeyecek ama;
Ağlamak istiyorsan susturma kendini, bırak aksın göz yaşların...
Bil ki acıyı ve üzüntüyü unutmak üzere kodlanmışız, öyle yaratılmışız, iyi ki öyle yaratılmışız...
Bugün o hissettiğin derin "kaybetmişlik" hissi geçecek, zaman iyi gelecek.

Lakin olmadığı için yap tüm bunları... Ama tüm bu yaşadıklarını "suçuna-kusuruna-yapmadıklarına-işe yaramamana-hele ki eksikliğine- bağlarsan eğer işte o zaman en büyük kötülüğü yaparsın kendine... O zaman eksiltirsin kendini...

Çok taze her şey. Bugün istediğin gibi düşün, üzül, hırpalan, hatta katıla katıla ağla istiyorsan... Eşini de üzüyorum o üzüntüsünü yaşayamıyor diye düşünme şu anda... Önce sen iyileş... Sonra zaten gerisi gelecek.

Bu yenilgin seni daha güçlü kılsın... Zaman sana çok iyi gelsin ve bugününü unutturacak mutluluklar versin.
Çok sevgiler canım.

(40 yaşın dışında buraya da mesaj yazdığım için aynı mesajı gönderdim...)

çok iyi yürekli birisin biliyomusun kalbindeki sevgin kadar büyük bir mutluluk yaşamnı diliyorum bu tedavinin sonunda

kızlar alıntı yapamadıklarım nolur kusura bakmasın herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleri için kafam allak bullak

kızlar alıntı yapamadıklarım nolur kusura bakmasın herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleri için kafam allak bullak

Canım şuan sana iyi gelecek tek insan sensin. Aslında bizim büyük umutlar ve paralar bağladığımız bu tedavi sadece denemenin bi tık üstü.. Sakın gönlünü kırma, küsme, isyan etme.. Bil ki bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var. Her halimize şükürler olsun. Tek ihtiyacımız umut ve sabır...
Allah'a emanet ol canım benim..

Canım yazdıkların bitek seni değil negatif sonuç alan bizim içinde geçerli, bende bi pkoluyum ve seni çoook iyi anlıyorum bende çok ağladım daha geçen ay ama hepsi geride kaldı ve maddi olarak durumumda yok ne zaman düzelir ne zaman başlarız bilmiyorum ama bildiğim tek şey bi umudumuz var tüp bebek yaptırmak için yeterli bi umut, Rabbim senin benim ve bizim gibi olan tüm yoldaşlarımıza bir gün MUCİZESİNİ gönderecektir inan bana negatif sonuçlara rağmen buna inanıyorum bir gün mutlaka annelik mertebesine bizde erişeceğiz, ama ogüne kadar sabır ve duayla elimizden gelenin en iyisini yaparak... En yakın zamanda toparlanman dileğiyle...

Canım yazdıkların bitek seni değil negatif sonuç alan bizim içinde geçerli, bende bi pkoluyum ve seni çoook iyi anlıyorum bende çok ağladım daha geçen ay ama hepsi geride kaldı ve maddi olarak durumumda yok ne zaman düzelir ne zaman başlarız bilmiyorum ama bildiğim tek şey bi umudumuz var tüp bebek yaptırmak için yeterli bi umut, Rabbim senin benim ve bizim gibi olan tüm yoldaşlarımıza bir gün MUCİZESİNİ gönderecektir inan bana negatif sonuçlara rağmen buna inanıyorum bir gün mutlaka annelik mertebesine bizde erişeceğiz, ama ogüne kadar sabır ve duayla elimizden gelenin en iyisini yaparak... En yakın zamanda toparlanman dileğiyle...

Merhaba canım..
Her defasında söylüyorum bu örneği ki umut olsun hepimize diye..
Benim kuzenim menapoz teşhisi kondu 29 yasında 1 yumurtası zor oluyordu. 2 tüp bebek denedı agladı zırladı. kocasına beni boşa dedi. 3.sünü denemek için hazırlık yapıyordu ama yumurta var mı yok belli olmuyor du. Artık ümidini kesti napayım herkesin cocugu olmak zorunda degıl dedı. o ay doktor 1 yumurtan var ve relg olunca başlarız demişti tedaviıye. o sözden sonra tam 1 hafta hergun çalışmışlar :) Nitekim rabbim nasip etti ve hamile kaldı. Şimdi ikizleri var.
Ve görümcem 38 yaşında tek tüple 2 tüp bebek denemesi yaptı. En son doktora birlikte gittik çok iyi hatırlıyorum 2 yumurtan gözüküyor artık elini çabuk tut dedi. Oda ondan sonraki ay hem de kocası ile o ay sadece 1 gece ilişkiye girmelerine ragmen hamile kaldı.
Yani tüp bebek her şey değil buna çok eminim.. O sadece bi yol ama nasip allahtan ve dilerim Allah hepimize tez vakit nasip eder..

sara_28 sara_28 canımmm sana söyleyecek hiç bir söz bulamıyorum bu yollardan defalarca geçmiş birisi olarak zaman sana en iyi gelecek şey zaman şimdi değil ilerleyen günlerde konuşuruz yeniden AMA ŞUNU UNUTMA BU HAYATA EN DEĞERLİ ŞEY SENSİN SEN İYİ OLACAKSIN Kİ EŞİNE İYİ SAĞLIKLI BİR EŞ GELECEK EVLADINA SAĞLIKLI İYİ BİR ANNE YUVANA İYİ SAĞLIKLI BİR KADIN OLARAK VERİMLİ OLACAKSIN

çok sağol canım dilerim mucizelerimiz sağlıkla gelir bizi daha fazla üzmezler

Back