- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
kuzummmm canmmmmm özledm kiiiicanım canım canımsın, o işyerindeki kızı yolarım hemde tedavide olduğunu bile bile üstüne geliyor..
güzel yürekli arkadaşım benim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzummmm canmmmmm özledm kiiiicanım canım canımsın, o işyerindeki kızı yolarım hemde tedavide olduğunu bile bile üstüne geliyor..
güzel yürekli arkadaşım benim..
Gidip gelip bakıyorum sara dan hala haber yok
sabah yaptırdıysa öğlene doğru anca çıkar..
Ben de öyle düşünüyorum ama kan verdim diye yazmadı ya ondan daha bir merak ettim..
çıkar canım çatlatma iğnesinin etkisi ile az miktar bhcg vardır şu an damarlarındaki asil kandaKizlar, bugun 2.gunum kan versem cikar mi? Hihihihi
Saradan haber yok hala
Gecmis olsun canim Allahtan umut kesilmez bu sefer olmadi ama insallah diger sefere olurhepiniz sağolun merak etmişsiniz hepinize tek tek yazmak isterdim ama çok kötüyüm mazur görün nolur
sarammmm yapma böyle canımmmmkızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
Ağlayarak okudum inan, Allah sabrını versin arkadaşım, bu duyguyu bende çok iyi biliyorum, 7,5 senedir olmuyor ve sebepsiz infertiliteyiz bizde, anneliğe layık değilim demekki diye çok ağladığım depresyona girdiğim zamanlar oldu, şimdi böyle hissetmen normal, inşallah birkaç gün içinde bunda da bir hayır olduğunu düşünüp toparlayacaksın. Allahım en kısa zamanda sana mucizeni yaşatsın inşallahkızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
canım benim ne suçu ne kusuru böle düşünme lütfen rabbim ayetinde de sölüyo ben dilediğime erkek evlat dilediğimede kız evlat veririm dilersemde hiç vermem diye. biz rabbimden daha mı iyi bilecezki bugün olmadıysa hiç olmayacak değilkızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
Allah'ım güç kuvvet versin inş......hepiniz sağolun merak etmişsiniz hepinize tek tek yazmak isterdim ama çok kötüyüm mazur görün nolur