• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yokluğu umarım sevinçten havalara uçtuğu için, eli ayağına dolaştığı için, aklı başından gittiği için olsun...

Can-ı gönülden diliyorum bunu...
71740-1396948226-bf41c677bcce537a64116c0fe37cdefc.gif

sara_28 sara_28 her haberin bizim için kıymetli... Bekliyoruz.

kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm

hepiniz sağolun merak etmişsiniz hepinize tek tek yazmak isterdim ama çok kötüyüm mazur görün nolur

kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
sarammmm yapma böyle canımmmm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Ağlayarak okudum inan, Allah sabrını versin arkadaşım, bu duyguyu bende çok iyi biliyorum, 7,5 senedir olmuyor ve sebepsiz infertiliteyiz bizde, anneliğe layık değilim demekki diye çok ağladığım depresyona girdiğim zamanlar oldu, şimdi böyle hissetmen normal, inşallah birkaç gün içinde bunda da bir hayır olduğunu düşünüp toparlayacaksın. Allahım en kısa zamanda sana mucizeni yaşatsın inşallah

Seni Çok Seviyorum...

sara_28 sara_28 canım :KK43: ne desek boş şu anda çünkü için "yenik" söylediklerimiz etki etmeyecek ama;
Ağlamak istiyorsan susturma kendini, bırak aksın göz yaşların...
Bil ki acıyı ve üzüntüyü unutmak üzere kodlanmışız, öyle yaratılmışız, iyi ki öyle yaratılmışız...
Bugün o hissettiğin derin "kaybetmişlik" hissi geçecek, zaman iyi gelecek.

Lakin olmadığı için yap tüm bunları... Ama tüm bu yaşadıklarını "suçuna-kusuruna-yapmadıklarına-işe yaramamana-hele ki eksikliğine- bağlarsan eğer işte o zaman en büyük kötülüğü yaparsın kendine... O zaman eksiltirsin kendini...

Çok taze her şey. Bugün istediğin gibi düşün, üzül, hırpalan, hatta katıla katıla ağla istiyorsan... Eşini de üzüyorum o üzüntüsünü yaşayamıyor diye düşünme şu anda... Önce sen iyileş... Sonra zaten gerisi gelecek.

Bu yenilgin seni daha güçlü kılsın... Zaman sana çok iyi gelsin ve bugününü unutturacak mutluluklar versin.
Çok sevgiler canım.

(40 yaşın dışında buraya da mesaj yazdığım için aynı mesajı gönderdim...)

canım benim ne suçu ne kusuru böle düşünme lütfen rabbim ayetinde de sölüyo ben dilediğime erkek evlat dilediğimede kız evlat veririm dilersemde hiç vermem diye. biz rabbimden daha mı iyi bilecezki bugün olmadıysa hiç olmayacak değil
ayrıca geçen gün şunu duymuştum allahu tealada 100 tane merhamet varmış bunların sadece 1 tanesini tüm annelere vermiş 99 u rabbimde gerisini sen düşün canım
herşey rabbimden sen gönlünü ferah tut tevekkülü elden bırakma
ya sabır tesbihlerini çek rabbim sabrını verir inş

Sara gerçekten üzüldüm allah yardımcın olsun...rabbimin bir bildiği vardır elbet üzme kendini dicem ama bende olsam tepkim ayni olirdu..

Back