• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aramıza hoşgeldin. Herşey gönlünce olsun.
Ben de Ekim de başladım tedaviye.O yüzden taze taze bilgi verebilirim sana:)

Senden istenecek testler:
TSH
ST4
Rubella IgG
Tam kan sayımı
Hiv1+2ab
Hsb Ag
Anti HGV
Eşinden istenecek testler alttaki 3tane.
ve sperm sayımı
Bunların sperm sayımı hariç 6 ay içinde yapılanı varsa kabul ediyorlar.
Hsg 1 yıllık kabul edilir mi bilmiyorum.

umarım kabul ederler.o filmi tekrar çektirmek istemiyorum

Ayy insallahhh yaaaa :)
Benim de 2tane transfer oldu pazar gunu :)
Heyecan dorukta..
Stresten bir gecede reflü oldum ya, suan cok kotu durumdayim, ne pis biseymis reflu.. Bisey yiyip icemiyorum :KK43:

Canım cok gecmis olsun.ilk tedavimde ben cok sakindim ama bu sefer inanılmaz heyecanlandım stres yaptım psikolog girdi transfere benimle sakinlestirdi sagolsun hayatım boyunca hic stres nedir bilmezdim ilk defa oldum vardir bundada bir hayir.reflu kotubl bir migde hastaligi ama yediklerine dikkat edersen cnm insallk gecer sonucun insallahhh pozitif olur tatlım..Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..

RENK11 RENK11 Canım hayırlısıyla tutunsunlar inşallah. Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini tatlım. Allah'a emanet olun. :)

cnm bizdede proxeede tekrar başladı eşim bu akşam:)) havucu iyi oldu aklıma getirdin hemen onada başlatımda yağı neden ekliyorsun..
Canim sanki Oyle ya duydum ya okudum emin degilim saravoglunun sitesine de baktim simdi yag mag demiyor benimde kafam karisti.bi damla zyagi damlatinca vucutun etken maddeleri emilimi artiriyormus. Yani yine yanlis bilgi vermis
olmayim ama bunu ben uydurmuyorumdur elbet lakin nerden duydun dersen inan hatirlamiyorum :( bi aklima gelsin yine derim sana tatlim.

Canim bizde cok kullandik ilac bizde hic faydasi olmadi sizde ise yaramasina sevindim insallah dahada iyi olur
Ahh canim.olduda birakinca geri dustu yani hatta tup bebek yaptiriken dr %1dedi
Omur boyu da kullanamazki dedik digal yollara basvurduk bizde havuc kuru falan dusunuyorum.

Ohohh masallah 3 ay mı!! 900tl demek :) her sey servet para.degil ahahah. Yap canim ama ben biraktim o isleri peşinde kosmaktan bana sikıntı geliyor artik :))
Evet ya pahali ilac baya :( ne var sanki ucuz olsa. Tup bebise karar verince esim dediki lazim olan bi kac saglikli sperm ee o da var cok sukur gerek yok daha almaya :))) oyle biraktik zaten az daha devam etsek tup bebek parasina denk gelcekmis kuzum neyse havuca devam bi baslayalimda :)

melindam3535 melindam3535 kuzummm bgn transferin vardi ama ben gunduz giremedim kk ya suan firsat buldum tlf dan girdim. Bebislerini aldin mi insallah sımsıkı tutunurlar annesine. Yrn daha detayli bakip transfer hakkinda bisey yazdin mi diye bakicam. ALLAHA emanet olun kuzucuklarin ve sen.

kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
cnm üzüldüm inan ki bugün sende üzül ağla sonra toparlan yola devam et edeceksin zaten güçlü ol bebeğini nasip alacaksın kucağına cnm benim..
Merhaba kızlar bugun transferim gerceklesti 2 tane transfer edildi biri iyi kalitede digeri orta insallah tutunurlar annelerine...Allah hepimizin yardmcısı olsun..
hayırlı olsun inşlh senden güzel haberler alırız.....
5 kasımda yumurtalarım toplandı 5 tane yumurta toplandı 2:KK46::KK46: tane yumurtam donduruldu. Bir ay dinlendikten sonra tekrar başlayacağım:KK51::KK51::KK51:
bi ay sonra sende bebelerinle olasın inşl

Back