- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 47
Burdayım canım sessizce okuyorum. Kontrolüm 17sınde. 21-22 gibi dondurulmuş transfer olacak herşey yolunda giderse. Sen naaptın, araba satıldı mı?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım canım sessizce okuyorum. Kontrolüm 17sınde. 21-22 gibi dondurulmuş transfer olacak herşey yolunda giderse. Sen naaptın, araba satıldı mı?:)
Canım arkadaşım benimcanım canım canımsın, o işyerindeki kızı yolarım hemde tedavide olduğunu bile bile üstüne geliyor..
güzel yürekli arkadaşım benim..
Kizlar yazilanlari okuyamasim.
Bebek cok sukur iyii.
Bende iyiyim.tedacvi ediyolar iste ilaclarlaa.Doktor direkten dondundediii.
Bebegim kuvezde gormedimm.
tatlım süperrrrrr :) harikasınnnnnn :)
canım çarşamba kat kat artar inşallahhhhhhhhh :)Tesekkur ediyorum canım ama hala düşük yaa
Yaşın genç aslında biraz dinlenip oluruna bırakabilirsin. Olmazsa yeniden denersiniz.Oh ohh maşallah az kalmış. Her şey yolunda gider inşallah.. Henüz satılmadı canım. Biraz karmaşığım bu aralar yapmasam mı da diyorum. Sanırım korkuyorum..
en etkili ilaç o diye biliyorrum canım sanırım ücretinin hakkını veriyor
ürolog tavsiye etmişti 3 ay kullan demişti 3 ay kullandu günde 2 toz
morfoloji %2 den 4 e çıkmıştı tabi kullnmayı bırakınca düştü devam etseydik artarmıydı bilmiyorum
havuç sperme iyiymiş içirmek lazım yedirmek lazım şu makinayı alim hergün sıkıcam uyurken 1 bardak içine 1 damla da zytnyağı ekleyip tedaviye hazırlık olsun
Yaşın genç aslında biraz dinlenip oluruna bırakabilirsin. Olmazsa yeniden denersiniz.
Erkeğin yaşıyla alakası yok ki, olay maalesef kadının yaşıyla daha çok alakalı. Dondurulmuş olmamış mıydı sizde canım?Aslinda çok isterdim ama eşim 38 yaşında doktor acele diyor o yuzden yapalim diyoruz. Yoksa çok sıkıldım bu işlerden. Biraz da takıntılıyım sanırım amann olmazsa olmaz diyemiyorum.. Kısmet artık bakalim önümüzdeki aylar ne gösterecek canım...
Erkeğin yaşıyla alakası yok ki, olay maalesef kadının yaşıyla daha çok alakalı. Dondurulmuş olmamış mıydı sizde canım?
merhaba arkadaşım, hangi topicte okuduğumu hatırlamıyorum ama sen galiba Tolge Ecemiş'e gitmiştin, yanlış hatırlamıyorum dimi? ben de aralık ayında onunla tüp denemeyi düşünüyorum, görüşlerini alabilirmiyim acaba?Canim benim, insan geriliyor evet cok zor bi surec
Hcg lere de guven olmuyor ki, benim degerlerim cok guzel gidiodu, 900lere gelmistim, dis gebelik oldu.. Egunalin dedigi dogru, kalp atisi alana kadar emin olamiyorsun malesef..
Sen moralini yuksek tut, dr ne diyor sonucuna o onemli, bi daha carsamba mi vereceksin?
Bir arkadaşımın 3 aşı,4 tüp sonunda vazgeçtikleri ve bıraktıkları an, normal yolla bebekleri oldu.Yok canim dondurulmuş olmadı 2 denemede de. Bizde problem sperm azlığı ve olanında zayıf olmasıyla ilgili. Tabi ha oldu ha olacak diye 5 yıla 2 tüp sığdırdık ama kismet bazı şeyler. Akışina bırakmak lazim tabi ne güzel olur ama bende stres oluyorum artık.
Bir arkadaşımın 3 aşı,4 tüp sonunda vazgeçtikleri ve bıraktıkları an, normal yolla bebekleri oldu.
Arkadaslar merhaba , bende tüp bebekle anne odum bir arkadasim sizler için blog acti linklerini paylasti fakat üyeliği silindi şuan ben linklerini veriyorum çok faydali bilgiler var yine banlamazsa sevgili kazen bir okuyun sevgiler
henüz yokkGünaydın kızlar işteyim.merak ettim saradan haber var mı bugün test günüydü...