• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.

canım ne güzel bi haber bebişini kucağına almışsın.. maşallah..
şimdi nasılsın iyimisin herşey yolunda dimi.

Verdiğin örnek bu günüm için hiç hoş olmadı.
Canim benim, insan geriliyor evet cok zor bi surec :(
Hcg lere de guven olmuyor ki, benim degerlerim cok guzel gidiodu, 900lere gelmistim, dis gebelik oldu.. Egunalin dedigi dogru, kalp atisi alana kadar emin olamiyorsun malesef..
Sen moralini yuksek tut, dr ne diyor sonucuna o onemli, bi daha carsamba mi vereceksin?

valla eşimin sperm morfolojisi için hergün havuç sıkıcam ona o yüzden istiyorum
artık zahmetli de olsa yapıcak bişey yok alıcam kafaya koydum ama çok fazla marka model var karar veremedim:KK76:
Havuç iyimi geliyomuş canım bende bakalım spermiyogram yaptircaz ona göre yaparım bari.

Kırdıysam özür dilerim. Galiba ben abarttım. Kusuruma bakma lütfen

Özür dilenecek bir durum yok tatlım...
Hepinizi çok seviyorum ve sizinle üzülüp sizinle seviniyorum...
İyi olun iyi hissedin istiyorum...
Ne söylesem olmayınca bugün elam88 in verdiği güzel habere bile gayet düz bir mesaj yazdım öyle eğlenceli kutlama mesajı yazamadım sevincimi yansıtamadım neden biliyor musun? Gelir de mesajımı görür erken sevinme belli olmaz dersin diye:KK48:artık transfer süreci ve sonrasındaki hallerinle nasıl etkilediysen beni:KK48: Korkmuşum yine ters yazarsın diye:KK48:

güldenim başladın mı tedaviye ohh çok mutlu oldum canım
bu sonuncu olsun inşallah ikizlerin olur tedavinle AMİN

canım başladım gibi bir şey henüz iğne tedavisine başlamadım öncesinde bugüne kadar yapılmayanlar yapılıyor..Rahim filmi çekildim,genetik için kan verdim bazı hormon tahlilleri bir arada histeroskopi yapılacak sonraki ay tedaviye başlarım sanırım..

iyiyim canım yarını bekliyorum merakla

Valla ben de heyecanla beklemekteyim..
Rabbim güldürsün yüzününü :KK19:

Ne söylesem olmayınca bugün elam88 in verdiği güzel habere bile gayet düz bir mesaj yazdım öyle eğlenceli kutlama mesajı yazamadım sevincimi yansıtamadım neden biliyor musun? Gelir de mesajımı görür erken sevinme belli olmaz dersin diye:KK48:artık transfer süreci ve sonrasındaki hallerinle nasıl etkilediysen beni:KK48: Korkmuşum yine ters yazarsın diye:KK48:
tızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kız aşkolsun ne zaman ters yazdım. Kusuruma bakma iş yerinde ki yerime gelen kızda sonucumu öğrendiğim gün beni çok kırdı ağlayarak çıktım üstelik biliyordu durumu mu üstelik sonuç düşük almışım. Bu aralar galiba o yüzdende iyi değilim. Tekrardan özür dilerim. Böyle hissettirdiysem

canım başladım gibi bir şey henüz iğne tedavisine başlamadım öncesinde bugüne kadar yapılmayanlar yapılıyor..Rahim filmi çekildim,genetik için kan verdim bazı hormon tahlilleri bir arada histeroskopi yapılacak sonraki ay tedaviye başlarım sanırım..

gebe kalasıca

yarın inşallah güzel haberlerin gelsin canım..

amin canım sağol

amin canım sağol

İlacın fayda ettigine sevindim canım ne kadar süre kullanmıştınız? En azından bizde o kadar kullanalım diyorum. Havucu bizim doktor önermişti hatta bol yeşillikli bol limonlu salata şeklinde ye demişti :)
en etkili ilaç o diye biliyorrum canım sanırım ücretinin hakkını veriyor
ürolog tavsiye etmişti 3 ay kullan demişti 3 ay kullandu günde 2 toz
morfoloji %2 den 4 e çıkmıştı tabi kullnmayı bırakınca düştü devam etseydik artarmıydı bilmiyorum :KK51:
havuç sperme iyiymiş içirmek lazım yedirmek lazım :KK51: şu makinayı alim hergün sıkıcam uyurken 1 bardak içine 1 damla da zytnyağı ekleyip:kk77: tedaviye hazırlık olsun

morfoloji %2 den 4 e çıkmıştı tabi kullnmayı bırakınca düştü devam etseydik artarmıydı bilmiyorum :KK51:
havuç sperme iyiymiş içirmek lazım yedirmek lazım :KK51: şu makinayı alim hergün sıkıcam uyurken 1 bardak içine 1 damla da zytnyağı ekleyip:kk77: tedaviye hazırlık olsun

cnm bizdede proxeede tekrar başladı eşim bu akşam:)) havucu iyi oldu aklıma getirdin hemen onada başlatımda yağı neden ekliyorsun..

Canim bizde cok kullandik ilac bizde hic faydasi olmadi sizde ise yaramasina sevindim insallah dahada iyi olur

Kız aşkolsun ne zaman ters yazdım. Kusuruma bakma iş yerinde ki yerime gelen kızda sonucumu öğrendiğim gün beni çok kırdı ağlayarak çıktım üstelik biliyordu durumu mu üstelik sonuç düşük almışım. Bu aralar galiba o yüzdende iyi değilim. Tekrardan özür dilerim. Böyle hissettirdiysem

canım canım canımsın, o işyerindeki kızı yolarım hemde tedavide olduğunu bile bile üstüne geliyor..
güzel yürekli arkadaşım benim..

tedavin hayırlı ugurlu olsun canım sonu bebişli olsun hayırlısıyla inşallah
valla tedaviye başlıcaksın adet olunca deseler bende çok sevinirdim olduguma :rolleyes:
evet :-) zaten bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum özellikle beklediğim için 10 gün gecikti zor geçti o 10 gün :oops:

Back