valla eşimin sperm morfolojisi için hergün havuç sıkıcam ona o yüzden istiyorumCanım ben bişi kullanyırom ama hatırlamıyorum markasını :) aksma bakarım ozelden gönderirim sana.. Ama katı meyve sıkacagını yılda 2 kere kullanıorum malesef. Çok zahmetli ..
Bugün kesemicez büyük ihtimal annem dedi ki arkadaşlarım evde yok parti isterim ben çarşamba gününe pasta dayanırsa çarşamba kesicez..Ama yemek istiyorum ben yaaa
canım ben arçlk kullanıyorum çokta memnunum..kızlarr müsadenizle bişey sormak istiyorum
katı meyve sıkacağı alacağımda ne marka alsam napsam bilemedim
şöyle motoru sağlam posayı sulu bırakmayan
hem meyve hem sebze sıkabileceğim önericeğiniz bir model varsa yazarmısnız özelden
sanırım burdan marka vermek yasak dimi
kuzum özelden modelini atarmısın tşk ederimcanım ben arçlk kullanıyorum çokta memnunum..
hemde bı kere de 2 litre sıkabiliyorum haznesi dolamadan...
yıkacağın parça da 4 adet bana hiç zahmetli gelmiyor..
hem havuç hem mandalina hem brokoli ve aklına gelebilecek çoğu şeyi sıkabiliyorum
ya tatlım sen bana bı mesaj atsana cnku ben nasıl mesaj atılıyor bılmıyorum suan kı halındekuzum özelden modelini atarmısın tşk ederim
kendimden emin değilimbizde burdan partiye katılırız
tabi sen çarşambaya kadar yemezsen ve bir parti olursa
canım benim Rabbim yüzünü guldursun son tedavin olsun dualarimiz seninle
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
kesın kesın hamiş artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu gün tekrar yaptıracağım ikiye katlarsa şükür Allahıma. Sen ne yaptın, bilgi versene biraz
Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.
harika haber yakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
kesın kesın hamiş artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ay canım o kadar sevindim ki bravo sana, iki tanede dondurulmuş harika. Canım değerim yükselmiş asıl test günüm bu gündü şimdi asıl önemli olan Çarşamba çıkacak sonuç. Inşallah herşey iyi olurKatlicak insallah, vermedin mi hala cabukk :) meraktan ölüyorum burda..
Canim ben dun gittim transfere, 5.gune 4 tane gitmis :) şok oldum, ikisini transfer etti, ikisini dondurdu..
Gecen sefer 14 yumurtanin biri gitmisti 5.gune.. O da ii kalite degildi..
Bu seferki yumurtalarinin ilkiyle hic alakasi yok dedi, ne yedin ne ictin dedi:) dedim phala die bi arkadasim var o tavsiye etti ben yedim hihihi
ne yediniz ki sizKatlicak insallah, vermedin mi hala cabukk :) meraktan ölüyorum burda..
Canim ben dun gittim transfere, 5.gune 4 tane gitmis :) şok oldum, ikisini transfer etti, ikisini dondurdu..
Bu seferki yumurtalarinin ilkiyle hic alakasi yok dedi, ne yedin ne ictin dedi:) dedim phala die bi arkadasim var o tavsiye etti ben yedim hihihi
kız ne yedin içtin bakim ne dedi taze hamiş sanaKatlicak insallah, vermedin mi hala cabukk :) meraktan ölüyorum burda..
Canım geçmiş olsun seni çok öpüyorum hemen iyileşme inşallahKizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.
Ay canım o kadar sevindim ki bravo sana, iki tanede dondurulmuş harika. Canım değerim yükselmiş asıl test günüm bu gündü şimdi asıl önemli olan Çarşamba çıkacak sonuç. Inşallah herşey iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?