Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım o kadar sevindim ki bravo sana, iki tanede dondurulmuş harika. Canım değerim yükselmiş asıl test günüm bu gündü şimdi asıl önemli olan Çarşamba çıkacak sonuç. Inşallah herşey iyi olur
haticim benım ya nasılsın bebeımmmm...Allahım Inanamiyorum sana çoksşükür inşallah bugün ikiye katlanır oley yaaa gözün aydın hayatimm :)
amın amınnnnnnn canımm cok sevındık vallaNe güzel bir haber bu..
Rabbim sağlıkla devamını versin inşallah
Kizlar yazilanlari okuyamasim.
Bebek cok sukur iyii.
Bende iyiyim.tedacvi ediyolar iste ilaclarlaa.Doktor direkten dondundediii.
Bebegim kuvezde gormedimm.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
kesın kesın hamiş artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
phalacım tebrikler canımmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım şimdi okudum iyisinizdir inşallah allahın izniyle...Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.
bu tüp bebişte böyle oluyor cnku canımmmm..phalacım tebrikler canımmmmm
dip not: sen bebişi kucağına alana kadar inanmıcaksın sanırım
hamişliğinin tadını çıkarr
Kızlar melindanında mı bebişleri bu bahsettiğiniz bebişler...hayırlısı inşallah valla.yarın sara nında test günü..phalada iyi sonuç almış ne güzel valla darısı hepimize...evet kuzum 5e gitti çok şükür bakalm yarın alcak bebeleri hayırlısıyla hamiş haberini de alırız inşallah amin canm ya hepimiz hakkında hayırlısı olsun hayrlısıyla sağlıgyla gelsin bebişlerimiz
Ooooooooo tebrik ederim rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucağına alsın inşallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
evet canm melindam ın bebeler yarın alcak inşallah bebelerini, o süper sara da inşallah pozitifi alır bu şeklde devam eder topik pek mutlu bu aralar maşallahKızlar melindanında mı bebişleri bu bahsettiğiniz bebişler...hayırlısı inşallah valla.yarın sara nında test günü..phalada iyi sonuç almış ne güzel valla darısı hepimize...
valla eşimin sperm morfolojisi için hergün havuç sıkıcam ona o yüzden istiyorum
artık zahmetli de olsa yapıcak bişey yok alıcam kafaya koydum ama çok fazla marka model var karar veremedim
Genede değer düşük yaa, 5 gün embriyosu ve bu gün 13. Gün korkuyorumAllahım Inanamiyorum sana çoksşükür inşallah bugün ikiye katlanır oley yaaa gözün aydın hayatimm :)
evet canm melindam ın bebeler yarın alcak inşallah bebelerini, o süper sara da inşallah pozitifi alır bu şeklde devam eder topik pek mutlu bu aralar maşallah
Tesekkur ederim canım benim. Ne bileyim 5. Gün embriyosu birde 13. Gün bu gün değer az değil miphalacım tebrikler canımmmmm
dip not: sen bebişi kucağına alana kadar inanmıcaksın sanırım
hamişliğinin tadını çıkarr
Tesekkur ediyorum canım ama hala düşük yaaphala çok şükürrr tebrik ediyorum.. Gerçi sen doğurana kadar inanmazsın ama ahahaha olsun
çok çok sevindim dilerim tamamına erdirir rabbim sağlıklı bi hamilelik sonrasında hayırlı saglıklı bir evlat ile hayatına devam eder mutlu mesut yaşarsın..
değerlere fazla takılma canım bilirsin sana verdikleri kağıtta referans aralıkları bile çok farklı ve herkesin değerleri birbirinden farklı önemli olan artarak ilerlemesi ve seninki çokda güzel arttı rabbim devamını getirsin inşşş canımmmTesekkur ederim canım benim. Ne bileyim 5. Gün embriyosu birde 13. Gün bu gün değer az değil mi
Canım çok çok özür dilerim. Klavye mağduruyum. Çok özür dilerim. Allahım en kısa zamanda seni kurtarsın. Bebeğini güle güle büyüt canım benimKizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.
Masallah masallahhh :)
Topik pek hareketli bu aralar :) insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz tez zamanda :)
Benim bi tane bebegim var zaten bakin tosunuma :)