2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aman iste biosteron kullandim, anti oksidan, şu solgarin advanced antioksidant formula die biseyi var, rizeden özel bal getirttim 20ml ari sutu kattim icine, sonra orucumu tuttum, her namazda dua ettim, fln filan :)
Yumurtayi cikardik da gerisi nolcak bakalim :)

Allahım Inanamiyorum sana çoksşükür inşallah bugün ikiye katlanır oley yaaa gözün aydın hayatimm :)

Kizlar yazilanlari okuyamasim.
Bebek cok sukur iyii.
Bende iyiyim.tedacvi ediyolar iste ilaclarlaa.Doktor direkten dondundediii.
Bebegim kuvezde gormedimm.

Çok geçmiş olsun... Haberdar et bizi merak ederiz canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
kesın kesın hamiş artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Heyooooooooo ben demiştimmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr phalanın değeri 76 çıkmışşş süper yaaaaaaaaaaaaaaaa
kesın kesın hamiş artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
phalacım tebrikler canımmmmm
dip not: sen bebişi kucağına alana kadar inanmıcaksın sanırım
hamişliğinin tadını çıkarr

Kızlar melindanında mı bebişleri bu bahsettiğiniz bebişler...hayırlısı inşallah valla.yarın sara nında test günü..phalada iyi sonuç almış ne güzel valla darısı hepimize...

phala çok şükürrr tebrik ediyorum.. Gerçi sen doğurana kadar inanmazsın ama ahahaha olsun
çok çok sevindim dilerim tamamına erdirir rabbim sağlıklı bi hamilelik sonrasında hayırlı saglıklı bir evlat ile hayatına devam eder mutlu mesut yaşarsın..

Kızlar melindanında mı bebişleri bu bahsettiğiniz bebişler...hayırlısı inşallah valla.yarın sara nında test günü..phalada iyi sonuç almış ne güzel valla darısı hepimize...
evet canm melindam ın bebeler yarın alcak inşallah bebelerini, o süper sara da inşallah pozitifi alır bu şeklde devam eder topik pek mutlu bu aralar maşallah

valla eşimin sperm morfolojisi için hergün havuç sıkıcam ona o yüzden istiyorum
artık zahmetli de olsa yapıcak bişey yok alıcam kafaya koydum ama çok fazla marka model var karar veremedim

Canım havuç suyu şart değil havuç salatası da yiyebilir :) Doktor mu önerdi bizde de aynı problem var.. Ama bildiğim kadarıyla bu tarz kürler hemen etki etmiyor. zaten 1 spermın oluşumu 72 gün sürüyormuş aklında olsun. Bizde ilaca filan başladık ama en az 6 ay kullanın yazıyor mesela arkasında. Sanırım aralıkta yaptırmaktan vazgecicem. İlaçlar işe yarasın dıye...

evet canm melindam ın bebeler yarın alcak inşallah bebelerini, o süper sara da inşallah pozitifi alır bu şeklde devam eder topik pek mutlu bu aralar maşallah

Masallah masallahhh :)
Topik pek hareketli bu aralar :) insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz tez zamanda :)
Benim bi tane bebegim var zaten bakin tosunuma :)

Eklentiler

• image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 56
phalacım tebrikler canımmmmm
dip not: sen bebişi kucağına alana kadar inanmıcaksın sanırım
hamişliğinin tadını çıkarr
Tesekkur ederim canım benim. Ne bileyim 5. Gün embriyosu birde 13. Gün bu gün değer az değil mi

Tesekkur ediyorum canım ama hala düşük yaa

Tesekkur ederim canım benim. Ne bileyim 5. Gün embriyosu birde 13. Gün bu gün değer az değil mi
değerlere fazla takılma canım bilirsin sana verdikleri kağıtta referans aralıkları bile çok farklı ve herkesin değerleri birbirinden farklı önemli olan artarak ilerlemesi ve seninki çokda güzel arttı rabbim devamını getirsin inşşş canımmm

Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.
Canım çok çok özür dilerim. Klavye mağduruyum. Çok özür dilerim. Allahım en kısa zamanda seni kurtarsın. Bebeğini güle güle büyüt canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…