Kızlar hepinize günaydın olsun
egunal cnm annennin doğum günü kutlu olsun en değerli varlıklarımız onlar sağlıkla ömrü uzun olsun
başınızdan eksik etmesin mevlam......
Kizlar dogum yaptim.
Detaylari yazaeim.
Gebwlik zehirlenmesi geciriyornmuaum.
Sirt agrisiyla gittim hastaneyee.
Sanada günaydın olsun en sevgi dolusundan en umut dolusundan hemde
yok kuzum olmadım henuz ama arayıp sordum regl olup mu gelcem diye yok siz randevu tarhnde regl olsanzda olmasanz da geln dediler ona göre ayarlanır eger tedaviye başlancaksa dedilernoldu nolduregli mi oldun kuzu
amin canm inşallah hepimiziRabbim seni bebeğinin geleceği tedaviye yönlendirsin inşallah
inşallah canm tedavi heyecanı deil de acaba başlıcak mıyım heyecanı varnas
hakkında hayırlısı ne zamansa o zaman başlarsın inşallah bebeım..sonra da gelsin bebiş....:):)
alışığım kuzum ben yanlış yazılmalara anladm sıkıntı yokblgk kız nas die bişey cıkmıs nasıl oldu bu iş anlamadım he
Canııımmmm
Son 1 haftadır yiyorum
Platese bile başlamadım
Yarım kilo almışım 52.5 olmuşum ki
Amin canımSagol tatlım. Çok güzel bi topik burası ne iyi etmişim de üye olmuşum :)
Anneciğinin doğum günü kutlu olsun. Allah başından eksik etmesin. Güzel bebişler nasip etsin :)
aman aman uzak dur zaten şimdi diyet miyet olmaz
sağlıklı sağlıklı en güzel şekilde beslen canım tedaviye hazırlık olsun
Allah ın izniyle dogum yaptıktan sonra verirsin
bende en son bıraktıgın yerde 54.8 kaldım kırılma noktam kıramadım gitti
Anneciğininde dogum günüymüş Dogum günü kutlu olsun sevdikleriyle geçireceği mutlu sağlıklı nice dogum günleri olsun inşallah.bizden de anneciğine sevgiler saygılar senin gibi güzel yürekli bi insanı bizimle buluşturdugu için
yok kuzum olmadım henuz ama arayıp sordum regl olup mu gelcem diye yok siz randevu tarhnde regl olsanzda olmasanz da geln dediler ona göre ayarlanır eger tedaviye başlancaksa dediler
amin canm inşallah hepimizi
inşallah canm tedavi heyecanı deil de acaba başlıcak mıyım heyecanı var
alışığım kuzum ben yanlış yazılmalara anladm sıkıntı yok
Ben de öyle düşündüm tedaviye başlayacam bünyem zayıf düşünmesin dedim aslında yemek kiiiiimmmm ben kim
Annem adına teşekkür ediyorum canım ne güzel sözler bunlar böyle çok mutlu oldum...
amin cnm bana mesaj gelmemi,ş güzelimsağol canım...
evet Allah başımızdan eksik etmesin onları..
olmadığını düşünmek bile fena yapıyor beni...
sana mesaj yazdım üstte bakıver hele..
amin cnm bana mesaj gelmemi,ş güzelimsağol canım...
evet Allah başımızdan eksik etmesin onları..
olmadığını düşünmek bile fena yapıyor beni...
sana mesaj yazdım üstte bakıver hele..
kızım başlayacak mı heycanı demek tedavi heycanı demek bi keremyok kuzum olmadım henuz ama arayıp sordum regl olup mu gelcem diye yok siz randevu tarhnde regl olsanzda olmasanz da geln dediler ona göre ayarlanır eger tedaviye başlancaksa dediler
amin canm inşallah hepimizi
inşallah canm tedavi heyecanı deil de acaba başlıcak mıyım heyecanı var
alışığım kuzum ben yanlış yazılmalara anladm sıkıntı yok
Alıntı yaparken alıntıyı görmeden hemen yazmaya başlarsan oluyor öyle
amin kuzum inşallah yaa bakalım bekliyorum yarınıhadi hayırlısı olsun canım
İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun
Melindam dan hbr varmı merak ettimonun transfer ne zman? perşembe opu olmuştu ya
yok yok ben tedavvi olup olmayacagı heyecanındayım tedavi heyecanı yokkkızım başlayacak mı heycanı demek tedavi heycanı demek bi kerem
amin kuzum inşallah yaa bakalım bekliyorum yarını
canm yarın transfer inşallah
yok yok ben tedavvi olup olmayacagı heyecanındayım tedavi heyecanı yokk
patayı yedin mi yoksaAnneciğime yaptığım pastanın fotosunu çekip göstereyim size az bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?