2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahım Inanamiyorum sana çoksşükür inşallah bugün ikiye katlanır oley yaaa gözün aydın hayatimm :)
Canım meryem otunu şimdi mi çıkarmam lazım. Pınar dedi sen öyle demişsin. Yoksa keseyi görünce mi

Amin canım inşallah, dualarınız sayesinde çok çok teşekkür ederim

tatlım pasta muhteşem ellerine sağlık

Kızlar melindanında mı bebişleri bu bahsettiğiniz bebişler...hayırlısı inşallah valla.yarın sara nında test günü..phalada iyi sonuç almış ne güzel valla darısı hepimize...

inşallah yarın bende pozitifi alır sevinirim canım

evet canm melindam ın bebeler yarın alcak inşallah bebelerini, o süper sara da inşallah pozitifi alır bu şeklde devam eder topik pek mutlu bu aralar maşallah

amin canım sağol inşallah

Genede değer düşük yaa, 5 gün embriyosu ve bu gün 13. Gün korkuyorum

gözün aydın canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin artık sen hamilesin üzme bebeklerini

haticim benım ya nasılsın bebeımmmm...
maşallah senınde baya oldu hamişlik.rabbım sızı korusun

Bitanemmmm Hamdolsun iyiyiz sorma şu gibi geçiyor zaman ilk tüp bebeği yaptigim zaman acaba geçer mi bu günlerde diyordum şaka gibi :)) sen nasılsın neler yapıyorsun hayatım :)

Canım meryem otunu şimdi mi çıkarmam lazım. Pınar dedi sen öyle demişsin. Yoksa keseyi görünce mi

Sonucu aldığım an çıkarmıştır ben hemen çıkar:) ikinci sonuç noldu senin için dua ediyorum vallahi abdest aldım allahım inşallah güzel haberini alırım sakin korkma allah büyüktür :)

sara_28 cım darısı yarın senin başına inşallah güzel haberlerini alırız. Hoş olmayan bi hafta sonu geçirdim. Ama sizlerden güzel haberler alınca umudum arttı :))

Sonucu aldığım an çıkarmıştır ben hemen çıkar:) ikinci sonuç noldu senin için dua ediyorum vallahi abdest aldım allahım inşallah güzel haberini alırım sakin korkma allah büyüktür :)
Kız ben ilk sonucu testi erken yaptığım için cuma aldım ama çok düşüktü. Cumartesi bir daha yaptım 40 çıktı. Bu günde yaptım ki bu gün asıl test tarihimdi yükseldi. Beni de pınar yeni uyardı çıkar diye. Bu gün çıkardım valla. Bilmiyordum ama zaten asıl test tarihim zaten bu gündü. O değilde tam çıkartıyordum ezan başladı. Allahım ezanlar hürmetine meryem otumu çıkarıyorum dedim, şükrettim, teşekkür ettim öyle çıkardım.

Canım teşekkür ederim, senin test tarihin ne zaman?

Canım tebrik ederim. Bak ne güzel sonucun yükselmiş Allah sağlıkla Devamını getirir inş.. Bu arada Bahsettiğiniz bu meryem otu ne? Ne yaptınız? Tam anlayamadım da merak ettim.

Ben tüp bebek yaptırsam mı yoksa akışına mı bıraksam bilemedim kızlar!!
Çok kararsızım ..
Çevrem de kimsenin tüp bebeği olmadı herkes bir mucize eseri hamile kaldığı için beni de hep o yönde yönlendirmeye çalışıyorlar. İnancım sonsuz her şey allahtan bilirim elbet..
Ama 3. tüpü yapsam mı bilmiyorum!
Ya da nerede yaptırsam!
POfff!

Bitanemmmm Hamdolsun iyiyiz sorma şu gibi geçiyor zaman ilk tüp bebeği yaptigim zaman acaba geçer mi bu günlerde diyordum şaka gibi :)) sen nasılsın neler yapıyorsun hayatım :)

ALLAH IYILIK versın bitanemm size..
rabbım siziiii korusun kollasın ınsallah...
bebişiniz ile evinizdeeeeee çok ama çokk mutlu olunnn..
bende iyiyim teşekkürler..şu sıralar beklemedeyim tedaviyi için..
hakkımızda hayırlısı ne yapalım

yarın

phalacım sende idrarda baktınmı hiç kanda öğrenmeden önce yani çıkmışmıydı

sara ınsallah senden de yarın cok gusel haberler alırız

amin canım sağol

sen ne düşünüyosun tedavi konusunda nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…